Widok
A powaznie to...
Dlaczego na przyklad taka Finlandia z paru milionowa ludnoscia moze miec taka Nokie (z prężnie rozwiajacym sie zapleczem) a My nie?? Odpowiedz nasuwa sie sama - bo Polacy zle pracuja sa niedouczeni i leniwi. Ci co pracuja w sposob solidny wiedza ze to co pisze teraz ich nie dotyczy. Jezeli kiedykolwiek bedziemy chcieli przescignac w przemysle i rozwiazaniach technicznych Niemcy, Danie czy inne zachodnie kraje to musimy byc od nich lepsi- po prostu. A na to lepsi sklada sie:
wiedza polaczona z wyksztalceniem, cena, szybkosc dzialania, i ogolnie pojeta solidnosc.
A moze karty juz zostaly rozdane??
Ps. Stworku to co napisalem powyzej nie ma jakiegokolwiek podtekstu w stosunku do Twojej osoby co przy zlej woli mogloby kogossie wydac. Moj wczesniejszy post jest swobodnie polaczony z tym.
wiedza polaczona z wyksztalceniem, cena, szybkosc dzialania, i ogolnie pojeta solidnosc.
A moze karty juz zostaly rozdane??
Ps. Stworku to co napisalem powyzej nie ma jakiegokolwiek podtekstu w stosunku do Twojej osoby co przy zlej woli mogloby kogossie wydac. Moj wczesniejszy post jest swobodnie polaczony z tym.
Ps'.Ten film ,ktory obejrzalem to chyba "The Crime of the Rivers" ,"Purpurowe rzeki" ....
Zaraz obejrze sobie inny...nadrabiam zaleglosci...bo zamiast korzystac z tych multimedialnych mozliwosci kompa i zasobow filmow, ktore mam....robie cos innego....meczac sie...
...a wiec do nastepnego razu...do przeczytania.
...a wiec do nastepnego razu...do przeczytania.
Zwierzu
ja nie mogę na żaden, ten komputer chyba jest zablokowany pod tym wzgędem, czy co....
No w każdym razie chodziło mi o to, że za tydzień będę miała seminarium, a Ty mówiłeś, ze ten artykuł o przytwierdzaniu DNA do pręcika a potem przecinaniu go pałeczką nasączoną enzymem restrykcyjnym, nie znajduje się w żadnym z czasopism, które mamy w domu. Że można o niego poprosić mailowo. Czy mógłbyś to zrobić? Niech Ci przyśla w pdf-ie, albo jakkolwiek, byle szybko.
No w każdym razie chodziło mi o to, że za tydzień będę miała seminarium, a Ty mówiłeś, ze ten artykuł o przytwierdzaniu DNA do pręcika a potem przecinaniu go pałeczką nasączoną enzymem restrykcyjnym, nie znajduje się w żadnym z czasopism, które mamy w domu. Że można o niego poprosić mailowo. Czy mógłbyś to zrobić? Niech Ci przyśla w pdf-ie, albo jakkolwiek, byle szybko.