Widok

:)

Zarzuty (zrzeszonym i komuś tam)

Zarzucało zero zeru,
Że mu brak charakteru!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdul :)

Nadrabiaj zaleglosci i porzadnie sie wyspij.

A powaznie to...

Dlaczego na przyklad taka Finlandia z paru milionowa ludnoscia moze miec taka Nokie (z prężnie rozwiajacym sie zapleczem) a My nie?? Odpowiedz nasuwa sie sama - bo Polacy zle pracuja sa niedouczeni i leniwi. Ci co pracuja w sposob solidny wiedza ze to co pisze teraz ich nie dotyczy. Jezeli kiedykolwiek bedziemy chcieli przescignac w przemysle i rozwiazaniach technicznych Niemcy, Danie czy inne zachodnie kraje to musimy byc od nich lepsi- po prostu. A na to lepsi sklada sie:
wiedza polaczona z wyksztalceniem, cena, szybkosc dzialania, i ogolnie pojeta solidnosc.
A moze karty juz zostaly rozdane??

Ps. Stworku to co napisalem powyzej nie ma jakiegokolwiek podtekstu w stosunku do Twojej osoby co przy zlej woli mogloby kogossie wydac. Moj wczesniejszy post jest swobodnie polaczony z tym.

Znikam....

Ps :(( ...znowu nie moglem wejsc swoim adresem...pozostawie to bez dalszego komentarza... :(

Znikam....

Ps :(( ...znowu nie moglem wejsc swoim adresem...pozostawie to bez dalszego komentarza... :(

Stworku?Z czy ja tak napisalem,ze do gier potrzeba komputera? hmmm Zapewne nie...lecz potrzeba CPU,bez tego sie nie obejdzie

ilm...

Kiwdul

do rpg nie potrzeba komputera ;)

Ps'.Ten film ,ktory obejrzalem to chyba "The Crime of the Rivers" ,"Purpurowe rzeki" ....

Zaraz obejrze sobie inny...nadrabiam zaleglosci...bo zamiast korzystac z tych multimedialnych mozliwosci kompa i zasobow filmow, ktore mam....robie cos innego....meczac sie...
...a wiec do nastepnego razu...do przeczytania.

Lepsze....choc nie wiem jak to dziala...ostania gra w ktora gralem, to Max Plain czy jakos tak,a bylo to okolo 2 lat temu

...*Film sie skonczyl:im Rivers" ...

Ps. .... dzieki Bilbo....

Gaja

Lepsze RPG niż wódka i narkotyki

Mam dość

wszystkich pokręconych graczy RPG, dla których wszytko jest zabawą i rzeczywistością

Bilbo

wszystkie filmiki z cyklu Happy Tree Friends są odjazdowe!

.... a z tego co widziałam

to czat Trojmisto na wp jest w chwili obecnej okupowany przez ponad 200 osób...

Stworku

ok sprubóje

Stworku

Zwierz czeka

Zwierzu

ja nie mogę na żaden, ten komputer chyba jest zablokowany pod tym wzgędem, czy co....
No w każdym razie chodziło mi o to, że za tydzień będę miała seminarium, a Ty mówiłeś, ze ten artykuł o przytwierdzaniu DNA do pręcika a potem przecinaniu go pałeczką nasączoną enzymem restrykcyjnym, nie znajduje się w żadnym z czasopism, które mamy w domu. Że można o niego poprosić mailowo. Czy mógłbyś to zrobić? Niech Ci przyśla w pdf-ie, albo jakkolwiek, byle szybko.

Stworku

czat WP trójmiasto, na ten tutaj nie mogę wejść

Dla wszystkich miłośników

cięższe muzyki...
i nie tylko...
dawno się tak nie uchachałam! Nie najszybciej się ładuje, ale warto poczekać. Acha: I oglądanie bez włączonych głośników mija się z celem...

Kiwdul

ja tylko Tobie odpowiedziałem - tak jak chciałeś ...

Zwierz

Ja miałam kontakty z ludzmi, i nie był to zaden substytut, ale członek rodziny.

K.NN

15 n 15 to jeszcze znośnie , gorzej dla rodziny jak jest 90 na 5

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

do góry