dyspozycyjność !! a potem zabrałbym ciebie do tego miejsca w kórym jestem... i to by było naprawde milusińskie to by było spełnienie dzisiajszego marzenia...
a jak sie podoba zdjecie "babkakur" :) coś jak z Drażby.... no to mamy takie same mysli... zaraz zaczne kusić jeszcze mocniej...moze jakis efekt bedzie, kto wie, kto wie - Ty wiesz
a wiesz, że od godziny chyba chodzi mi to po głowie. już pisałam o tym, ale wycofałam... czujność ponad wszystko...hehehe kto wie, kto wie... nie ja...
no sie nie załamuj, ja wolałbym zebys sie zerwała do jednego fajnego miejsca tobie znanego, ale to tylko kuszenie choć jakby sie spełniło to nazywałbym Ciebie św.Mikołajem
tylko prosze żeby nie było tak jak ostatnio, powtarzać nie trzeba!! ale zazdroszcze tym kórzy Tobie towarzyszą... ja też bym tam chciał być, moze nie tam ale obok, ech... szkoda słów
w lewe ręce bro, w prawej żołądkowa... co to, kurdebele z tego będzie...wcale nie chcę(hłe, hłe, hłe) się zgłuszyć. no to weekend się zaczął... ...hic...
szukamy faceta dla starszej samotnej Pani z Gdanska
szczegoly oferty znajduja sie na stronie: http://www.love-office.com/ po srodku. jezeli ktos zna kandydata spelniajacego kryteria, to bardzo prosze o kontakt. pozdrawiamy