Widok

;)

W NIE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hobo

A czy u nas jakaś gospodarka istnieje ??. Czy totalna wyprzedaż za grosze wszystkiego co się da i wywożenie po cichu kapitału oraz 150 milardów $ długu zagranicznego to gospodarka ?!
A może te pieniądze Wy dostaliście, - bo ja nie .

i jeszcze jedno

5 lat temu koleżanka ze studiów upierała się zeby pisać pracę magisterską na temat gospodarki morskiej. promotor zgasił ją słowami: proszę pani, czy jest sens pisać pracę o czymś co już od dawna nie istnieje?
a teraz sektor ten doczekał się osobnego ministerstwa. to ci dopiero tanie państwo...

Hrrrmpfff

Ktoś tu idzie i ciężko stąpa. Rzuca taki duży cień. Niesie w ręku coś błyszczącego. Kaganiec. "Już ja was teraz nauczę", mówi.

Czas się przyczaić. Najeżyć. Być gotowym do ataku.

obyś żył w ciekawych czasach (przekleństwo chińskie)

z okazji dzisiejszej nominacji brunatnego romka na ministra oświaty do wszystkich rodaków przejętych losami ojczyzny te oto słowa kieruję:
- potrójne sieg heil za nasz piękny kraj!
- k**** k**** k**** jego pierdolona w dupę mać!!!

PZPR znowu w akcji!

JEJ WYSOKOSC KROLOWA ELZBIETA NR II, BUCKINGHAM PALACE, WESTMINSTER
Zacheceni postepowymi krokami, ktore umozliwily zawieranie malzenstw przez pedalow, zwracamy sie do Jej Wysokosci o wprowadzenie kolejnych postepowych krokow i umozliwienie towarzyszowi Klodziowi zawarcia malzenstwa z piwem John Smith Extra Smooth. Kolektyw PZPR moze potwierdzic, ze jest to jego prawdziwa milosc.

Jednakze Frakcja Zydowska PZPR zglosila votum separatum, uwazajac ze tow. Klodzio powinien zawrzec zwiazek ze swoja stara miloscia - porterem Guinness, zwlaszcza, ze jego produkcja trafila ostatnio w rece miedzynarodowej korporacji. FZ PZPR uwaza, ze slub powinien odbyc sie w tradycyjnym obrzadku zydowskim.

Burzliwa dyskusje wywolalo przypomnienie faktu, ze tow. Klodzio siedzial z porterem Guinness w wiezieniu w Miedzyrzeczu (nawet klawisz nosil za nim Guinnessa co jest jego najwiekszym osiagnieciem partyjnym). Pojawily sie watpliwosci, czy nie byloby to "kulawo". Stwierdzono jednak, ze Guinness, wpadajac w objecia miedzynarodowej korporacji i tak sie przestrzelil, a wiec problemu nie ma.

Politbiuro PZPR

PZPR DO MINISTRA ZDROWIA - W TROSCE O ZDROWIE LUDNOSCI
Zwracamy sie do Pana Ministra z zapytaniem czy molo w Sopocie, regularnie obsrywane przez mewy zarazone ptasia grypa, nie grozi zakazeniem mieszkancow i turystow groznym wirusem H5N1.

Komitet Sanitarny PZPR

www.pzpr.w.pl

Emituję w Eter

Skoro linkujemy, toj ja też.
Blog z drugiej strony mikrofonu. To czego nie słychać w waszych radiach.
Blog o prawdziwie niepoprawnej rzeczywistości politycznej z punktu widzenia pracowników i współpracowników radia. Do prawidlowej emisji i odbioru konieczne głośniki.

Szczególnie polecam doskonałe jingle dzwiękowe:

Pokolenie JPII , 11 odcinek chomików, wszystkie antyreklamy

mieszkania od PB EKO - uwazacie na umowe

jesli ktos rozwaza kupno mieszkania od dewelopera PB EKO to radze spojrzec na ten watek:

http://gdansk-mysliwskie.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=7610

fajny bloxic

nie znam czlowieka ale fajnie o nas pisze.

srubka

tez czegos stale szukam. wlasnie spadla mi srubka.
a na mojom panciom nie mam sily.
jest uparta jak czolg.
hihi

szukam

szukam fajnego faceta na sobotnią impreze bez zobowiązan a kto wie mam 43 lata szukam w moim wieku

Rozdaje pieniadze

Szczegoly na stronie www.skladka.gourl.org To nie jest zart

doda

teraz bedzie ok

Wyhaczam stąd

Mam 39 lat. Przetrwałam komunę i te oststnie 16 lat. Jako dziecko byłam straszona bombą atomową. Był i strach przed ZOMO. Inflacja na początku lat 90-tych mnie zniszczyła finansowo. Był czas, kiedy wielu znajomych uciekało na Zachód. Ja zawsze byłam optymistką. Wiedziałam, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Wierzyłam w nas, Polaków. Że zbudujemy nasze państwo. Sama też nie zasypiałam gruszek w popiele. Włozyłam wiele wysiłku, by stworzyć własną firmę i żyć sobie spokojnie - udało mi się. Ale już mi się nie chce. Już nie chcę tu żyć. Nie chcę,by moje dzieci tu żyły. Myslę, że zrobiłam im krzywdę decydując się na pozostanie w Polsce. My, jako Polacy, niczego się nie nauczyliśmy. Powtarzamy te same błędy, które doprowadziły nasz kraj do upadku w XVIII w. Czy naprawdę nie ma wśród nas ludzi godnych zaufania? Ludzi, którzy mają wiedzę, pomysły i dobrą wolę? Czy naprawdę muszą nami rządzić przestępcy i oszołomy? I to za przyzwoleniem tych, którzy mienią się prawymi i sprawiedliwymi? Naprawdę już mi się nie chce.

.

jasne.ale na co mi cala paczka? 20sztuk pakowane...chodzi o to by nie bylo jednakowe...jedna paczka ok 5zl.wiec sam rozumies ;]

sewetek szukam

poszukuje papierowych serwetek z obrazkami:) moze ktos ma zbedne...przyjme lub odkupie za rozsadna cene :)

modlitwa w trwam

Ja tez - rano i wierczorem po 5 minut

brat jan

modli sie za was grzesznicy

long weekend

Zycze super zabawy w ten dlugi weekend

Maki

Ja tez sie ciesze razem z Adasiem :-) Pa

CB

adas cieszy sie :)
good luck !

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (86 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

do góry