Widok

10 dni od zapłodnienia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczęta. 10 dni temu kochaliśmy się z mężem, Były to moje dni płodne, chyba nawet owulacja. Od kilku dni jest mi cały czas niedobrze, bez innych objawów. Jak myślicie, czy może to być wczesny objaw ciąży? Wiem, że komórka jajowa mogła się dopiero kilka dni temu zagnieździć i poziom hcg byłby jeszcze bardzo niski...aleczy któraś z was tak miała?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21
To ciekawe ze mi test pokazał blada kreskę w dzień zagnieżdżenia a wiem ze to było zagnieżdżenie no sprawdzałam szyjkę macicy i biały śluz był podbarwiony krwią ale tylko jak sprawdzałam palcem na bieliźnie sucho
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie pitol mi wyszła blada druga kreska dokładnie 7 dni od owulacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz na myśli moment zapłodnienia czy implantacji? ;););)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie 8 dni przed okresem bolały dziwnie piersi tak od dołu. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Kilka dni wcześniej spałam jak dziecko, kręciło mi się w głowie. Możliwe jest wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie przesądza. Niektóre kobiety to czują. Wierz albo nie ale mi pozytywny test ciążowy wyszedł 8 dni przed okresem. Niemożliwe a jednak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej, fajnie opowiada o pierwszych objawach zaplodnienia ta dziewczyna. obejrzyjcie sobie bo dosc szczegolowo to omawia https://www.youtube.com/watch?v=lKYOCi2-eaA
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
no tylko jest tak że mieże sibie temperature w pochwi j sobie skacze to 37,0 potem 37.1 i znowu 36,9 niewiem moze porostu zaprenko zrobiłam badanie i tez jeszcze nie zagniezdziło sie jajeczko na swoim miejscu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
mniej niż 5 oznacza brak ciąży. przykro mi :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
KASKA...., ja na dwóch wynikach (ze szpitala na Zaspie i z przychodni NFZ) mam, że
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
powiedzcie mi droge panie wynik hcg 2,0 dwa dni pszed okresem co oznacza ze musze powtużyć hcg czy raczej czekac już na okres
~Mileczka w sumie to i racja tylko boje sie żebym nie miała tej samej drugiej niespodzianki że poronię dostałam okres i byłam w ciąży nawet o tym nie wiedząc bo testy negatywne były przed okresem stwierdziłam ze sie nie udało a tu bęc wszystko zeszło staramy się z mężem bardzo długo o bobasa i mam co miesiąc taką myśl że znowu poronię wiec nie wiem jak sie czuje kobieta z początkiem ciąży dlatego pytam was drogie panie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie, takie objawy mogą świadczyć o wszystkim... na tak wczesnym etapie trudno mówić o jakichkolwiek objawach... poczekaj te 5 dni i zrób test, a najlepiej betę z krwi ;) powodzenia!
Samaja, jak tam? udało się? :)
najlepiej zrób test, takie objawy moga świadczyć o wszystkim..........
czy objawem ciąży jest swędzenie sutków częste siusianie ból prawej strony od jajnika i lekka senność w dzień czy to może być co innego do okresu mam jeszcze 5 dni nie wiem co mam robić pomóżcie mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
to dobrze obliczałam a czy co miesiąc ma sie ta lepką jak białko od jajka wydzielinę bo teraz nie miałam i to mnie zmartwiło czy to nie pokojace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie można wyliczyć dokładnie dni płodnych i owulacji, chyba że prowadzisz obserwacje temperatury i śluzu od jakichś 8-10 miesięcy.
Jak masz dość regularne miesiączki o długości 287 dni to wtedy przyjmuje się,że owulacja przypada na 13/14 dzień cyklu licząc od 1 dnia miesiączki. W innym przypadku skorzystaj z testu owu dostępnego w aptece albo zacznij czasochłonne obserwacje

witam

w sumie to głupia pomoc bo każda kobieta powinna to wiedzieć pomoże mi ktoś w obliczeniu dni płodnych bo niby je obliczam na kalkulatorze w internecie ale coś długo nie wychodzi
hej dziewczyny ;)
Ja też jak wszystkie chyba z was chciałabym być mamą. Ostatnio współżyłąm z mężem 10 dnia cyklu. Finisz był we mnie ;-p a ja jeszcze z 10 minu leżałam pupą do góry żeby się nic nie uroniło ;D
2 dni po tych szaleństwach miałam śluz owulacyjny (brunatna galaretka mówiąc wprost) i tak się zastanawiam jakie jest prawdopodobieństwo że mogłam zajść w ciążę... Bardzo bym tego chciala i sama już nie wiem, czy objawy któe mi towarzyszą są wynikiem prawdopodobnej ciąży, czy może juz sama wymyślam. Dziś od rana bardzo mnie mdli (14 dzień od stosunku), boli podbrzusze ale test wyszedł mi dziś negatywny i trochę mnie to zasmuciło mówiąc szczerze....Wiem że to pewnie za wcześnie na test ale nie mogłam się powstrzymać ! ;)

Pozdrawiam wszystkie !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam tak samo. Taki dziwny "inny" niż okresowy ból piersi. Dodatkowo kłujący i ciągnący lewy jajnik. Czasami b. rzadko zaboli prawy. Dodatkowo takie jakby rozpuchanie w podbrzuszu. W piątek wielkie testowanie. Dziś jestem 7 dni po owu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomniałam dopisać o bólu piersi jak przed okresem ale troszkę rózniący się od normalnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry