Widok

10 dni od zapłodnienia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczęta. 10 dni temu kochaliśmy się z mężem, Były to moje dni płodne, chyba nawet owulacja. Od kilku dni jest mi cały czas niedobrze, bez innych objawów. Jak myślicie, czy może to być wczesny objaw ciąży? Wiem, że komórka jajowa mogła się dopiero kilka dni temu zagnieździć i poziom hcg byłby jeszcze bardzo niski...aleczy któraś z was tak miała?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21
zdecydowanie za szybko na objawy ciązy, niedlugo to po 1 dniu od stosunku kobiety będą sobie wmawiac ciążę....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
też mi się wydaje że za szybko na takie objawy..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
po pierwsze mozesz sobie za duzo wmawiac - kobieta ktora chce byc w ciazy potrafi ja sobie wmowic
po drugie to za szybko na bete - mi beta wyszla dopiero w 4 tygodniu, robiona w 2 tyg wykazala wynik negatywny czyli brak ciazy

a na poczatku czulam sie jakos dziwnie, wiedzialam ze cos jest nie tak ale skoro beta wyszla negatywnie to myslalam ze moze jakies cholerstwo zlapalam
a, i ciagnelo mnie w brzuchu w dół - takie dziwne uczucie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wow, jaka fajna historia :) Ja tez bym się bardzo cieszyła gdyby i u mnie się tak okazało :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie kilka dni po zaplodnieniu bolal brzuch i piersi, poszlam do gina w ogole nie podejrzewajac ciazy(kochalismy sie w dni bezplodne) !!! Lekarz tez raczej wykluczyl ciaze i powiedz ze to przydatki, przepisal tabl anty ale dla pewnosci zrobil bete i nastepnego dnia mialam tel od lekarza i wyszedl 1 tydz ciazy!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry