Widok
plagiat
w cale nie interpretuje wszystkiego w oparciu o wiare, nie robie tego co robi nasz kochany kolega K. na polaku...
jedynie zaznaczam ze brakuje mi w jego ksiazkach WIARY w ktora wierze, lub jakielkowiek innej bo to moze oznaczac jej ignorowanie, a z drugej strony moze to stanowi o ich charakterze...
czy brakiem WIARY nie nazwalbys stsounku autora do wiary w ARNOLDA BROSA (zal. 1905) czy Tego Ktory Rozdziera Niebo o imieniu NASA stosunek do postaci i ich wykreowanie wyraznie swiadcza o braku Wiary i to mi sie poprostu nie podoba, zaden fanatyzm.
jedynie zaznaczam ze brakuje mi w jego ksiazkach WIARY w ktora wierze, lub jakielkowiek innej bo to moze oznaczac jej ignorowanie, a z drugej strony moze to stanowi o ich charakterze...
czy brakiem WIARY nie nazwalbys stsounku autora do wiary w ARNOLDA BROSA (zal. 1905) czy Tego Ktory Rozdziera Niebo o imieniu NASA stosunek do postaci i ich wykreowanie wyraznie swiadcza o braku Wiary i to mi sie poprostu nie podoba, zaden fanatyzm.
ZEPPELIN PŁK KISZCZAK KONTRAATAKUJE
GRATKO TY JESTEŚ JAK ZDROWIE
ILE CIĘ TRZEBA CENIĆ WIEDZĄ TYLKO
MÓZGI KROWIE
WIDZISZ TE OTO TUMANY KURZAWY?
TO TŁUSTY ZEPPELIN PŁK kISZCZAK
W POWETRZE SIĘ WZBIJA
DO WALNEJ Z BURZANEM ROZPRAWY
I WNET PO NIEBIE PUSZCZA SIĘ KŁUSEM
ZA PIERWSZYM LEPSZYM
ELEKTRYCZNYM MILTEDUSEM
KTÓREMU ONGI MARZAN DAŁ
MEDAL JAŁOWCA
ZA ŻYCZLIWE O SWEJ GRAFOMANII
UWAGI FACHOWCA
JUŻ PRUJĄ POWETRZE ZBIERAJĄC ŚLINĘ
KTÓRĄ WYPLUJĄ W PRÓBY GODZINĘ
WNET ZETRĄ SIĘ NA JEDNYM
Z NIEBOSKŁONÓW
CI WOJOWNICY POŻÓŁKŁYCH KUPONÓW
I JAK ZA DAWNYCH CZASÓW
GRATKOWEJ PIASKOWNICY
SYPNĄ PIACEHEM PRYSZCZEM
CYTATAMI TRZEMA
A NAWET TRUCHŁEM RUDEGO COOL EMA.
LECZ WSZYSTKO TO NA NIC.
BO CHOĆBY MILTEDUSA STRĄCIŁ
WŁADCA SALCESONÓW
BURZAN NOSI INNĄ
PARĘ KALESONÓW
ŚPIJCIE WIĘC SŁODKO DROGIE BARANY
I LICZCIE SIEBIE TO JEST BARANY
ILE CIĘ TRZEBA CENIĆ WIEDZĄ TYLKO
MÓZGI KROWIE
WIDZISZ TE OTO TUMANY KURZAWY?
TO TŁUSTY ZEPPELIN PŁK kISZCZAK
W POWETRZE SIĘ WZBIJA
DO WALNEJ Z BURZANEM ROZPRAWY
I WNET PO NIEBIE PUSZCZA SIĘ KŁUSEM
ZA PIERWSZYM LEPSZYM
ELEKTRYCZNYM MILTEDUSEM
KTÓREMU ONGI MARZAN DAŁ
MEDAL JAŁOWCA
ZA ŻYCZLIWE O SWEJ GRAFOMANII
UWAGI FACHOWCA
JUŻ PRUJĄ POWETRZE ZBIERAJĄC ŚLINĘ
KTÓRĄ WYPLUJĄ W PRÓBY GODZINĘ
WNET ZETRĄ SIĘ NA JEDNYM
Z NIEBOSKŁONÓW
CI WOJOWNICY POŻÓŁKŁYCH KUPONÓW
I JAK ZA DAWNYCH CZASÓW
GRATKOWEJ PIASKOWNICY
SYPNĄ PIACEHEM PRYSZCZEM
CYTATAMI TRZEMA
A NAWET TRUCHŁEM RUDEGO COOL EMA.
LECZ WSZYSTKO TO NA NIC.
BO CHOĆBY MILTEDUSA STRĄCIŁ
WŁADCA SALCESONÓW
BURZAN NOSI INNĄ
PARĘ KALESONÓW
ŚPIJCIE WIĘC SŁODKO DROGIE BARANY
I LICZCIE SIEBIE TO JEST BARANY
7sk
Ze sie tak wtrace co do ksiazki, o ktorej mowicie...tak sie dziwnie sklada, ze akurat nie czytalem jej wnikliwie, ale robilem niedawno korekte obszernego referatu mojej dziewczyny na temat tej ksiazki i musze sie z Toba zgodzic (choc i plagiat ma troche racji). Ale ogolnie oceniam ja duzo wyzej, niz modne aktualnie tomy poradnikow na ten temat na kredowym papierze, z tytulami opracowanymi przez specjalistow i czesto przerostem formy nad trescia.
Pozdrawiam obu :-)
Pozdrawiam obu :-)
Alchemik
tak jeszcze jestem w pracy, rany funduja nam zimny wychow- ogrzewanie rabnelo i od 2 tygodni marzne. Kiedys napisalam ze jestem z wykszt. muzykiem, ale szczerze piszac wiecej zapomnialam niz umiem, bo jak sie nie siedzi w branzy to all ulatuje z pamieci, duuuza koperta? Dla mnie? To swietnie!!! Pozdrowienia