Widok

2 miesieczne dziecko -ile kupek??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ile kupek dziennie moze robic 2 miesieczne dziecko karmione piersia,bo moja nadal robi 3 a nawet i 4 w ciagu dnia i ciagle te kupki sa dosc plynne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieci karmione piersią mają prawo robić kupki parę razy dziennie jak i nie robić parę dni. Moja do niedawna robiła równo co 3 dni, jak zaczęłam dokarmiać to robi codziennie.
Nie ilość tylko "jakość" się liczy jeżeli nie ma śluzu, krwi i nie są spienione to ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Natalka robi co 3 dni, tez mnie to zaniepokoiło ale pediatra nas uspokoiła i powiedziała ze tak moze byc u maluszków, tez karmie piersią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moja robila co 6 dni, karmiona pierrsia ;) odkad wprwadzilam sloiczki robi co drugi dzien...nie ma reguly:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no wlasnie zaczelam sie zastanawiac bo ciagle slysze ze maluszki robia co kilka dni a moja codziennie kilka strzela:)ogolnie kolor kupy oki tylko ze dosc plynna jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja tez co 6 dni robi
Moja w wieku 2 miesięcy robiła ok 6 dziennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka dziennie,dość płynne.Karmię piersią i dokarmiać sztucznym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny to są dzieci nie automaty:) kazde jest inne jedne robia czesciej inne rzadziej. Kierujcie sie logika dzidzia ma zatwaerdzenie pręzy sie i meczy to warto jej pomoc bo widac ze ma z tym problem a jak rodzi czesto to tylko sie cieszyc:) no byle nie za czesto i nie za rzadkie, puki to nie jest biegunka to również nie ma powodu do niepokoju. Z dzieckiem nie ma reguły i schematu każde jest indywidualna istotą juz wyjatkową na swój sposób :)
image

image
jasne zgazam sie,tylko przez chwile zaczelam sie niepokoic ze to moze za czesto,wiadomo mamusie lubia sie czasem nakrecac:)
oj moga mogą :) a juz sama po sobie wiem ze im mniej mysle i kombinuje tym lepiej. bo mozna tylko przesadnie "dbać" o dziecko a tym samym je skrzywdzić nadopiekuńczością
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

do góry