Widok
my w tym tyg. rozweozimy do konca zaproszenia i zawiadomienia jestem happy bo zostalo Nam na prawde jeszcze tylko kilka osob. Ponadto zaczelismy rozgladac sie za garniturem :)
mamy tylko jednego zonka chcemy teraz zrobic poradnictwo rodzinne ale nie ma naszej Pani co przynalezy do parafii.
dziewczyny poradzccie kogos kto szybko i bezlitosnie pomoze zalatwic to poradnictwo i jak najszybszym czasie moze macie jakies namiary
mamy tylko jednego zonka chcemy teraz zrobic poradnictwo rodzinne ale nie ma naszej Pani co przynalezy do parafii.
dziewczyny poradzccie kogos kto szybko i bezlitosnie pomoze zalatwic to poradnictwo i jak najszybszym czasie moze macie jakies namiary
Nasze przygotowania nabrały tempa: w ciagu kilku dni udalo mi się w końcu kupić bardotkę (nawet 2), buty (jedyne inne, tz jedyne ladne, wg mojego gustu), mamy juz gotowe zaproszenia na wesele, teraz tylko poprawiny i zawiadomienia. Wieczorem jedziemy do 3miasta, aby rozdać zaproszenia i do slubu coraz bliżej :)
Przepraszam dopiero teraz zajrzałam. Ja mam już fryzjera, ale w centrum Gdyni na ulicy Batorego przy kościele NSPJ tam dlatego, że to salon który współprowadzi moja dobra koleżanka u której czesze i farbuje się od lat i mam do niej w pełni zaufanie. I wiem że sie z nią dogadam. Na Obłużu niestety nie znam fryzjerów:) Pozdrawiam jeśli chcesz to dam CI telefon ale to centrum Gdyni. A na którą masz ślub?