Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my w tym tyg. rozweozimy do konca zaproszenia i zawiadomienia jestem happy bo zostalo Nam na prawde jeszcze tylko kilka osob. Ponadto zaczelismy rozgladac sie za garniturem :)

mamy tylko jednego zonka chcemy teraz zrobic poradnictwo rodzinne ale nie ma naszej Pani co przynalezy do parafii.

dziewczyny poradzccie kogos kto szybko i bezlitosnie pomoze zalatwic to poradnictwo i jak najszybszym czasie moze macie jakies namiary

Bo ja to cały czas czytam ale niewiele mówię a tak jakoś wychodzi.Staram się ze spokojem podchodzić do tego wesela i tak już zaczęłam mieć sny ślubne. Mam cały czas wrażenie że mam jeszcze dużżżżżo czasu. Pozdrawiam was serdecznie dziewczyny i jestem z wami:)

My też mamy rozdane już prawie wszystkie zaproszenia a zawiadomienia wysyłamy pocztą
Pozdrowienia bo nasz zegar wciąż tyka
dziewczyny z 06-10 górą
Pepomag masz rację :)))
Takiego długiego wątku jeszcze nie widziałam :)))
Pozdrowionka dziewczyny.

dobry wieczór dziewczynki ;)))

widzę, że nasz wątek się rozrasta ;)))

image
Nasze przygotowania nabrały tempa: w ciagu kilku dni udalo mi się w końcu kupić bardotkę (nawet 2), buty (jedyne inne, tz jedyne ladne, wg mojego gustu), mamy juz gotowe zaproszenia na wesele, teraz tylko poprawiny i zawiadomienia. Wieczorem jedziemy do 3miasta, aby rozdać zaproszenia i do slubu coraz bliżej :)

My mamy już prawie rozdane zaproszenia , w ten weekend już skończymy rozdawać. Do kupienia jeszcze alkohol i napoje. No i jeszcze obrączki ale już mamy wybrane więc tylko pojechać i zamówić.
image
ups
A my w tym tygodniu załatwiliśmy zaświadczenie z USC.
Następna sprawa załatwiona. Zaproszenia rozdaliśmy już jakiś czas temu, pozostały do wysłania zawiadomienia. Jutro wyruszam na poszukiwanie bielizny :/

my urząd po niedzieli
jutro będę wypisywać zaproszenia i rozdam to co w Gdańsku, reszta po niedzieli i część pocztą :)
właściwie zaproszenia to taka formalność, bo wszyscy wiedzą i są zaproszeni "słownie" ;)

jeszcze 10 tygodni i wtedy my !
My dzisiaj zamówiliśmy obrączki więc następną rzecz można odkreślić z listy
A ja jestem nieprzytomna po całym weekendzie rozwożenia zaproszeń. Ale warto było każdego z osobna odwiedzić, pogadać, wypić herbatę.

Gosia78, powiedz mi, czy Ty masz już fryzjera? Jak tak to którego i czy jest na Obłuzu? Ja muszę w końcu sie umówić, a mam na tyle nieposluszne włosy, że muszę mieć kogos w miare blisko, ale nie paradowac przez cale 3miasto od czesania do domu.

Gosia78, powiedz mi, czy Ty masz już fryzjera? Jak tak to którego i czy jest na Obłuzu? Ja muszę w końcu sie umówić, a mam na tyle nieposluszne włosy, że muszę mieć kogos w miare blisko, ale nie paradowac przez cale 3miasto od czesania do domu.
Piszę raz jeszcze, aby mieć pewność, że odczytasz

Przepraszam dopiero teraz zajrzałam. Ja mam już fryzjera, ale w centrum Gdyni na ulicy Batorego przy kościele NSPJ tam dlatego, że to salon który współprowadzi moja dobra koleżanka u której czesze i farbuje się od lat i mam do niej w pełni zaufanie. I wiem że sie z nią dogadam. Na Obłużu niestety nie znam fryzjerów:) Pozdrawiam jeśli chcesz to dam CI telefon ale to centrum Gdyni. A na którą masz ślub?

up

Ślub mamy na 16:00 w Gdańsku, wiec pewnie juz o 14:30 powinnam byc gotowa. Podaj mi, prosze ten numer, może się skuszę :)

do góry