Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co raz bliżej ...... chyba łapię stresa, że nie zdążymy ze wszystkim :/

ale jeszcze nie wariuję ;)))))

Dziewczyny a pokazcie swoje obraczki jakie macie?
43:)

370 wpis MÓJ :)))
pozdrowienia

44
Gosiu mi też było miło cię poznać.
My musimy kupić jeszcze napoje i alkohol oraz spotkać się z dj , fotografem i kamerzystą. No i zamówić ciasta i kwiaty. Ale spokojnie ze wszystkim zdążymy . Pozdrowienia dla wszystkich par.
image
my mamy obrączki wybrane w sobotę będziemy zamawiać
musimy kupić strój dla młodego ;) i dla mnie buty, bielizna i coś na poprawiny
protokół jutro lub w piątek

no i musimy wybrać się w końcu do USC

z kucharką wszystko umówione, a w przyszłym tyg będziemy szukać cukierni
zaproszenia wręczone

no jeszcze autko

echh jak ten czas leci .......

pozdrowionka dzieczyny

a my dzisiaj spisaliśmy protokół:) miło Cię było zobaczyć Madziu:) obrączki też już mamy są śliczne już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła ją już założyć:)

My jeszcze nie mamy obraczek :( Ale już prawie wiemy jakie chcemy. Skończył nam się papier na zaproszenia, a że nie mamy już teraz czasu jechać do hurtowni, gdzi ekupowalismy pierwszą partię, kupilismy trochę gorszy papiet w Empiku. Potem pan w punkcie "ksero", w którym cielismy papier zalamał nas swoim brakiem wyobrazni, zupełnie nie mógł zrozumiec o co nam chodzi, nawet zapisane wymiary nic mu nie mówiły....
Teraz tylko przygotować pozostałe zaproszenia, w sobotę przymierzyć suknię i zdecydowac co i jak ma być na niej, kupić strój dla Pana Młodego, spotkac sie w końcu z DJem i kucharzem, przystroić salę i kościół (ale w tym na szczęście wtręczają nas nasze artystki), kilka spraw bardziej formalnych i gotowe:)

my obraczki tez juz mamy odebrane :)

Wczoraj odebraliśmy nasze obrączki więc mamy już coraz mniej do załatwienia.
Dzisiaj jedziemy do kościoła spisać protokół.
A do ślubu już tylko 45 dni.
image
mnie tez cieszylo to ze nie bylo proboszcza :) wiem ze potrafi byc bardzo formalny

46 !!!!!
No to już po :)))
Tak jak mówiłaś Mapio, bezboleśnie :)))
Ani słowa na temat poradnictwa tylko ploteczki, bardzo miła towarzyska rozmowa. Tak to ja mogę takie sprawy załatwiać :) Pani powiedziała do nas "... czego ja Was mogę jeszcze nauczyć..."
Kolejna sprawa za nami.
Mieliście troszkę szczęścia, że nie było proboszcza, on bywa czasami ostry. Jak spisywał z nami protokół, to było, że tak powiem bardzo formalnie.

am mowie ci ze bedzie bezboelsnie zobaczysz :)

ja tez sie ciesze ze jestemy tylko w czworke

a info o kasie przekazal nam ksiadz Janusz poniewaz z nim mielismy spisywany protokol bo ks prob nie bylo :)

Mapio no to umówiłam się z Panią Barbarą dzisiaj na 19. Już widzę jakie będą jaja jeżeli spróbuje umoralniać mojego L. Chyba pęknę ze śmiechu.
Myślałam, że już wszystko załatwiłaś w kościele, łącznie z opłata… to kiedy w końcu trzeba zapłacić…? …Jak przyjdziemy na to spotkanie 2 tygodnie przed ślubem?
Jesteś przekonana, że nie trzeba płacić organistce osobno … mi się wydaje, że ksiądz nam mówił, że da nam do niej kontakt i musimy z nią sami załatwić (ale ja już niczego nie jestem pewna:)))

Ci ludzie, o których piszesz, są jacyś niepoważni jak dla mnie. Jak pomyślę, jak się zdenerwowałam gdy przeczytałam Twoją wypowiedź w jakimś wątku, że już są dwie pary to aż mi się skóra jeży, myślałam, że zemdleje.

Nawet się cieszę, że jesteśmy tylko we czwórkę…;)))

Pozdrowiona, jak wrócę to napisze jak było.

Madziu my jutro jedziemy spisać protokół-właśnie mój M.dzwonił do ks.Wojtka także postaram się czegoś dowiedzieć odnośnie par i dekoracji kościoła:)

co raz bliżej

dziś idziemy zamówić obrączki
wczoraj po kolejnym maratonie po rodzince zaproszenia rozdane ;)

teraz zapowiedzi, protokół

szukanie garnituru, obuwia

no to 47
am poradnictwo bylo tylko pojedynczym spotkaniem mysle ze jak zadzwonisz do .... to wszystkiego sie od niej dowiesz co i jak

jezeli chodzi o pieniadze dla ksiedza to sie zastanawiamy ile dac

uslyszelismy ze co laska i z tych pieniazkow idzie dla organistki dla koscielnego i dla ksiedza :)

tak chcemy miec nasza organistke

i kontaktowalam sie z ludzmi ktorzy mieli miec slub na 15:00 ogolnie jaja bo powiedzieli mi ze oni maja w sw krzyzu a tu po prostu jeszcze nie zdazyli odwolac - sory ale dla mnie jacys niepowazni bo faktycznie zajmuja godzine innym ktorzy chetnie wezma w ten dzien slub u nas w kosciele

wiec nadal jesmy dwie w nasz dzien :) i naszych dwoch Panow

do góry