Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny.
Byłam na tygodniowym urlopie i dlatego się nie odzywałam.
Co tam u Was?

Mapio przygotowania bez zmian. Tydzień odpoczywaliśmy a teraz ostro do pracy żeby wszystko pozałatwiać. My protokół spisaliśmy już wcześniej i jeżeli dobrze pamiętam to na początku września mieliśmy dostarczyć brakujące dokumenty (nie wiem czy dobrze pamiętam:))).
Mapio powiedz mi proszę, czy załatwiliście to poradnictwo na jednym spotkaniu czy musieliście jeździć kilka razy. I jeszcze jedno, jeżeli to nie tajemnica to napisz mi na maila ile zapłaciliście księdzu (cały czas się nad tym zastanawiamy) i czy macie też naszą organistkę.

Pozdrowionka dziewczyny, to już tak niedługo ;)))

o raty jak to szybko leci

my mamy juz wszystkie formalnosci u ksiedza zalatwione, protokol spisany itd teraz mamy sie spotkac z nim dopiero tydzien przed slubem zeby omowic przebieg mszy

garnitur tez juz w pelni skompletowany - polecamy sunset suits

am a ty jak stoisz z przygotowaniami

i już czwóreczka z przodu 49 dni :)

Nam ksiądz, jak zaklepalismy termin, powiedział, abyśm,y przyszli do niego we wrześniu, i tak też uczynimy (8-9 wrzesnia się z nim spotkamy).
Już tylko 50 dni :) Hurrra

Gosiu niestety dzisiaj nie uda nam się pojechać do kościoła. Myślę że uda nam się w przyszłym tygodniu
image
Chcemy pojechać dzisiaj do kościoła ale nie wiem czy nam się uda bo mój pracuje dłużej i nie wie czy się wyrwie.
Jak nam się nie uda dzisiaj to pojedziemy w przyszły piątek bo latem tylko w piątkek jest po południu. Jak spiszemy Gosiu to dam ci znać.
olcia ja mam taką samą sytuacje ślub jest w całkiem innej parafii a protokół spisujecie w kościele gdzie bierzecie ślub

cześć dziewczynki :))))

a ten protokół to gdzie się spisuje??

ślub mamy zupełnie w innej parafii ( nie w naszych) i czy można go spisać tam gdzie mamy ślub? czy trzeba w naszych parafiach?

Pozdrawiam

czy to prawda nie wiem ale podobno trzeba odebrać dokumenty z USC na miesiąc przed ślubem

Pozdrawiam! Od wczoraj, kiedy to uświadomiłam sobie, ile jeszcze mam do załatwienia mam mega stresa. Kiedy najpóźniej w USC można załatwic sprawę? Są jakieś terminy?
"rz" - to długa historia

Madziu kiedy idziesz spisać protokół?

to co jesteśmy na półmetku. Tak niedawno było 100 dni a dzisiaj mamy już 50. Pozdrowienia dla wszystkich z 6 października i nie tylko
51
Ja buty już mam ale jeszcze nie zaczęłam w nich chodzić. No to trzeba zacząć bo to już za 52 dni
image
papa

Ty nie umiesz

a ja jeszcze nie mam butów ;)))

co raz bliżej .........

Kurcze, juz tylko 53 dni, a ja jeszcze nie umiem chodzić w moich butach slubnych.....
Ale nadal nie moge się dovzekać TEGO dnia.

nie strasz :D

straszysz ;-)))
"rz" - to długa historia

100.................................53:)
do góry