Widok
My też zdecydowana większość wreczalismy osobiście, już pisałam kiedyś, ze było to przemiłe, bo z niektórymi to dawno sie nie widzielismy, a te co wysłalismy to porazka, jak listy z Warszawy do Gdyni moga iśc ponad 2 tygodnie. Rozumiem, może brak kodu, może zbyt elegancja koperta, ale bez przesady.
jestem zdeczko wyluzowana jeżeli chodzi o fryzjera :) Bo mam włosy krótkie, ale dzielnie od marca zapuszczam i mam jeszcze malutki mankament z uszami (odstają), wiec koki i takie tam odpadają... A ja nadal nie umoiłam się na czesanie próbne.....
Luz blues.....
Możecie polecic jakiegoś fryzjera na Obłuzu? Gosia poleciła na Batorego, ale ja chyba wolalabym nie jexdzić w te i we wte.
Już tylko 33???? A dopiero bylo 100!!!
jestem zdeczko wyluzowana jeżeli chodzi o fryzjera :) Bo mam włosy krótkie, ale dzielnie od marca zapuszczam i mam jeszcze malutki mankament z uszami (odstają), wiec koki i takie tam odpadają... A ja nadal nie umoiłam się na czesanie próbne.....
Luz blues.....
Możecie polecic jakiegoś fryzjera na Obłuzu? Gosia poleciła na Batorego, ale ja chyba wolalabym nie jexdzić w te i we wte.
Już tylko 33???? A dopiero bylo 100!!!
My jutro jedziemy do 3miasta aby dograc to co jeszcze niedograne: protokól w kościele, dekoracja sali, tort (mniami bedzie smakowanie), DJ (w końcu piersze spotkanie na zywo), próbna fryzura (udało mi się przekonac panią żeby mnie w sobotę o 8:00 rano przyjęła) i takie tam drobnostki :)
Już nie moge się doczekać.
Już nie moge się doczekać.
A ja dzisiaj dziewczyny miałam próbny makijaż. Jestem baaaaaardzo zadowolona!!!
Współpraca z Elą Skoczeń to prawdziwa przyjemność. Pełen profesjonalizm i spokój ducha, który w ten dzień może mnie uratować. Nie dosyć, że moja twarz wyglądała jak nigdy dotąd to jeszcze dostałam mnóstwo cennych wskazówek dotyczących pielęgnacji. Po prostu super!!!
Dziękuje jeszcze raz Elu, (jeżeli to przeczytasz).
Współpraca z Elą Skoczeń to prawdziwa przyjemność. Pełen profesjonalizm i spokój ducha, który w ten dzień może mnie uratować. Nie dosyć, że moja twarz wyglądała jak nigdy dotąd to jeszcze dostałam mnóstwo cennych wskazówek dotyczących pielęgnacji. Po prostu super!!!
Dziękuje jeszcze raz Elu, (jeżeli to przeczytasz).
kurcze jak ten czas leci
my mamy juz ustalone menu w magnacie i czesciowo zaplacone
w sobote idziemy do kwiaciarni i bedziemy ustalac wystroj kosciola
w nastepnym tyg spotkania ostateczne ustalenia z zespolem yacotaco i z avmedia
czekam kiedy odezwa sie z salonu magda bo chcialabym miec juz pierwsza przymiarke
my mamy juz ustalone menu w magnacie i czesciowo zaplacone
w sobote idziemy do kwiaciarni i bedziemy ustalac wystroj kosciola
w nastepnym tyg spotkania ostateczne ustalenia z zespolem yacotaco i z avmedia
czekam kiedy odezwa sie z salonu magda bo chcialabym miec juz pierwsza przymiarke