Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja juz wiem moje przyjaciolki kochane jeszcze z lat liceum cos dla mnie szykuja - wiem ze nanie zawsze moge liczyc wlasnie dzisiaj do mnie dotarlo jeszcze tylko ponad tydzien i mam panienski woww !!!!!!!!!!!!!

Mapio Woww... przez duże "W"
Jutro idziemy do księdza. Wy już byliście?

Jak tam dziewczyny wszystko już dopięte na ostatni guzik? Bo faktycznie czasu coraz mniej. My tylko dograć szczegóły i zamówić bukiet ślubny no i czekać na 06-10.
A to już tylko 17 dni
dzień doberek :)
wróciłam
ale na urlopie wybiłam lub złamałam palec u nogi hehehe
nieźle co ;)) na te pare dni przed ślubem
no ale jak to sie mówi ro wesela się zagoi ;))

pozdrawiam

a to już tylko 16 dni
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie że się zagoi Olcia.
Mnie dopadło przeziębienie, dzisiaj byłam u lekarza, biorę antybiotyk.
Będzie dobrze ;))) ...musi być dobrze!

A ja, jak na złośc i chyba tez przez to, ze tak bardzo uważam na siebie, mam teraz na rękach siniaki, strupy, zadrapania. Skąd one się biora??? Dziś w pracy dwa razy wpadlam na szafe i mam siniaki.
Ale jak juz pisałyscie: do wesela się zagoi.

my idziemy w sobote :) a wy byliscie juz ??

To chyba każdego coś łapie bo ja też jestem przeziębiona ale jakoś się bronię. No zobaczymy jak to będzie, a to już tylko 15 dni.
Pozdrawiam was wszystkie
Witam dziewczynki, ja chyba pomału zaczynam się denerwować, ale nie ślubem a tym że zaczęła się bnieganinka!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj byłam na przymiarce dopasowania sukni wyszło cudnie, odbieram ją 1 października bo jeszcze troszkę trzeba skrócić i zebrać ciut na pleckach bo za luźna minimalnie ale jest bardzo pięknie.
Ja ka tam u was z bieganinką? Mi zostały do kupienia napoje i umówienie szczegółów w lokalem. POZDRAWIAM WSZYSTKIE 6-steczki:)

Bieganina maksymalna - w kalendarzu brak wolnego miejsca na kolejne notatki :-) Do kupienia jeszcze napoje, spotkanie z księdzem i fotografem.

Jutro panieński, a w poniedziałek odbieram suknię. Tylko dlaczego prognoza długotemrinowa przewiduje 12 stopni i deszcz :-/

"rz" - to długa historia

właśnie wróciłam od chirurga i rtg jednak mam złamany palec u lewej stopy
hehe na 15 dni przed weselem suuuuper

współczuję i życzę zdrówka bo przecież mówią że do wesela się zagoi
Dziewczyny o pogodę się nie martwcie. Zamówiłam słoneczko :)

Mapio - byliśmy już u księdza i wszystko załatwione.
Olcia - moje zapalenie oskrzeli to pestka przy Twoim paluszku. Współczuje Ci strasznie. Trzymaj się, będzie ok. (To chyba jednak nie pójdziesz na piechotkę tą obwodnicą, powinnaś się oszczędzać)

Dziewczyny u mnie też straszna bieganina, mimo, że wydawałoby się, że wszystko załatwione. Tak jak któraś z Was napisała brak miejsca na wpisy w terminarzu. Najważniejsze, że humory dopisują;)

no najgorsze, ze nie mam butów ślubnych jeszcze i nie mam pojęcia jak ja przymierze :/

dziś zamawiamy ciasta i tort
i może uda mi się fryzjera jak sie uda

Za dwa tygodnie o tej porze będziemy już prawie gotowe to niesamowite jak szybko minął ten czas.
A ja, po piatkowej, już ostatecznej przymiarce sukni, zgubiłam buty slubne. Załamka na maksa, ryk, histeria....ale znalazły się ( w skrócie: wypadły z pokładu skutera, na którym pomykaliśmy z Zielonki do Warszawy). Akcja byla niezła, ale zakończona sukcesem.... Buciki leżały samotne na poboczu drogi. Całe szczęście zaden TIR nie zdązyl ich zwalcować.
Mój Narzeczony dziś jest w 3mieście, a ja własnie zaczynam odsypianie integracyjnego wyjazdu z pracy.
Pa!

a ja umówiłam się w końcu u fryzjera uff
w sobotę próbna fryzurka
tak szukałam a sie okazało że pod nosemmam zakładzik bardzo fajny :)

butów nie mam nadal, niestety nic nie założę na lewą stopę, muszę czekać aż palec trochę się zagoi :/ mam nadzieję, że coś kupię i będę mogła chodzić

am my mamy juz organistke i skrzypaczke :)

a wy byliscie u ogranistki ??

Ja dziś jadę na sale ustalać menu i inne sprawy jejku zaczynam pomału się denerwować:)

do góry