Widok
to zależy od tego jak sobie liczy kucharka nasza zaczyna prace w środę kończy w niedziele po poprawinach i bierze za to 1200 zł a robi wszystko
my nie liczyliśmy ile na wyjdzie za osobę, policzmy to później, ale jak szukaliśmy kucharki/kucharza to stawki mają różne
tak mniej więcej to jest taniej o połowę jak robisz z kucharka swoją, ale oczywiście to zależy od menu, sali, i innych wydatków :)
my nie liczyliśmy ile na wyjdzie za osobę, policzmy to później, ale jak szukaliśmy kucharki/kucharza to stawki mają różne
tak mniej więcej to jest taniej o połowę jak robisz z kucharka swoją, ale oczywiście to zależy od menu, sali, i innych wydatków :)
Dacie radę ;) Szybciutko to załatwicie. Poszukajcie tylko takich nauk, które nie trwaja za długa. Dziewczyny na forum pisały kiedyś, że w niektórych parafiach trzeba chodzić co sobotę przez 8 tygodni:/ Musicie poszukać. Ja jestem przerażona tym poradnictwem, nie mam zamiaru robić żadnych wukresów:))
DZiewczyny, ja tez "nie dawno" mialam studniowke a tu nagle okazalo sie, ze zostalo juz tylko 90... potem 45... potem... nie wiadomo kiedy zrobilo sie 13!!!!!!!!!!!! Jestem przerazona, tak wiele rzeczy jeszcze zostalo do zalatwienia - chce Was przestrzec i uswiadomic - czas szybko leci, nie odkladajcie rzecyz na ostania chwile! :-)