Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcia ty też już zmykasz lulać?

ja tu jeszcze chwile posiedze ;)))))
my na paoczatku bralismy pod uwage lokale itd ale w koncu zdecydowalismy sie na sale

Ja nie brałam wcale pod uwagę sali, nie mam do tego głowy. A jak to wygląda z tymi kosztami? Bardzo duża różnica? My płacimy 140 zł za osobę i w tym mamy już troszkę ciast i napoi.

to zależy od tego jak sobie liczy kucharka nasza zaczyna prace w środę kończy w niedziele po poprawinach i bierze za to 1200 zł a robi wszystko
my nie liczyliśmy ile na wyjdzie za osobę, policzmy to później, ale jak szukaliśmy kucharki/kucharza to stawki mają różne
tak mniej więcej to jest taniej o połowę jak robisz z kucharka swoją, ale oczywiście to zależy od menu, sali, i innych wydatków :)

My nie robimy poprawin. Na weselu będzie około 110 osób, więc sama rozumiesz, straszne koszta. Ale coż, wkońcu to jedyny taki dzień w życiu:)))

my z poprawinami, bo ktoś musi zjeść to jedzonko co zostanie ;)))
a za sale płacimy raz i dostajemy klucz w środę a oddajemy we wtorek

oczywiście z tym jedzonkiem to żart ;))))

W niedzilę zrobimy jakiś obiadek dla gości, którzy jeszcze będą. Jedzonko mają nam po wszystkim zapakować, jeżeli coś zostanie:) Jak nie zostanie to nie będzie obiadu:)))

Olcia coś z tymi suwaczkami chyba nie tak... Różnie obmierzają a ślub tego samego dnia:)

hihi no rzeczywiście może to z jakiegoś innego kalendarza ;)))

teraz jak tylko Patrykowi skończy się szkoła :/ to trzeba nauki gdzieś znaleźć

W naszej parafi nauki były jakoś w styczniu więc poszliśmy żeby mieć z głowy. Trwały tydzień, codziennie godzinkę. Ja co prawda miałam zaliczone w szkole ale mój przyszły MĄŻ nie miał a sam nie chciał chodzić. Chcę załatwić w tym tygodniu poradnictwo.

echh poradnictwo tez musimy załatwić :/
teraz w wakacje będziemy szukać szkoła odpadnie to będzie więcej czasu, doba jest za krótka ....

Dacie radę ;) Szybciutko to załatwicie. Poszukajcie tylko takich nauk, które nie trwaja za długa. Dziewczyny na forum pisały kiedyś, że w niektórych parafiach trzeba chodzić co sobotę przez 8 tygodni:/ Musicie poszukać. Ja jestem przerażona tym poradnictwem, nie mam zamiaru robić żadnych wukresów:))

musimy dac radę ;)))
a poradnictwo no coż trzeba zacisnąć zęby i przeyżyć to jakoś ;))

Dobra Olcia, ja spadam lulać. Dobrej nocki.

dobranoc ja tez zmykam rano do Strasznogrpdu :/ (praca) ;))

DZiewczyny, ja tez "nie dawno" mialam studniowke a tu nagle okazalo sie, ze zostalo juz tylko 90... potem 45... potem... nie wiadomo kiedy zrobilo sie 13!!!!!!!!!!!! Jestem przerazona, tak wiele rzeczy jeszcze zostalo do zalatwienia - chce Was przestrzec i uswiadomic - czas szybko leci, nie odkladajcie rzecyz na ostania chwile! :-)

Dziękujemy aim :) to bardzo miłe.
Mam zamiar pozałatwiać wszystko jak tylko najszybciej się da, ale sama wiesz jak to jest. Troszkę się czasami nie chce, troszkę czasu brak. Wydaje się, że to jeszcze takie wszystko odległe.

echh ten czas za szybko biegnie ;))
ale kto jak nie my da radę ;)))))

Jasne Olcia;)
Musimy dać radę!!!!!!
Wszystko dopniemy na ostatni guzik i będzie cuuuuuuuudownie!!!

Podbijam, żeby nam nie zgiął Nasz wątek :)))

do góry