Widok
Pepomag no teraz to Ci ślicznie odpowiem :))))
Prawie wszystko załatwione. Suknie wybrana - nie uszyta, w sobotę jedziemy po garnitur, nie mam biżuterii i brak mi w tym temacie koncepcji, do kupienia pozostały napoje i wino no i owoce przed samym ślubem. Zaświadczenie z USC załatwimy w poniedziałek. Jeszcze nie wybraliśmy pierwszej piosenki. Ogólnie to takie pierdołki nie licząc oczywiście sukni:) Reszta załatwiona, chyba:/
A jak u Was???
Prawie wszystko załatwione. Suknie wybrana - nie uszyta, w sobotę jedziemy po garnitur, nie mam biżuterii i brak mi w tym temacie koncepcji, do kupienia pozostały napoje i wino no i owoce przed samym ślubem. Zaświadczenie z USC załatwimy w poniedziałek. Jeszcze nie wybraliśmy pierwszej piosenki. Ogólnie to takie pierdołki nie licząc oczywiście sukni:) Reszta załatwiona, chyba:/
A jak u Was???
widzę że podobnie jak my
jeśli chodzi o mój strój to mam już wszystko , jeśli zaś chodzi o strój MOJEGO to mamy tylko garnitur, a teraz szukamy butów które mu się spodobają. Podobnie jak ty nie mamy jeszcze napojów i alkoholi. No a w poniedziałek jedziemy do USC w Sopocie żeby załatwić zaświadczenie. Więc chyba w podobnym miejscu przygotowań
jeśli chodzi o mój strój to mam już wszystko , jeśli zaś chodzi o strój MOJEGO to mamy tylko garnitur, a teraz szukamy butów które mu się spodobają. Podobnie jak ty nie mamy jeszcze napojów i alkoholi. No a w poniedziałek jedziemy do USC w Sopocie żeby załatwić zaświadczenie. Więc chyba w podobnym miejscu przygotowań
heh ociągam sie strasznie ;)))
jeżu ja niewiem jak my zdążymy trzeba będzie wolne z pracy załatwić
a urząd jak mam tam iść to mnie krew zalewa ;) mam nadzieję, że w Gdańskim urzędzie wszystko idzie sprawnie
a my zakupów jeszcze nie robiliśmy, jak wiecie mamy wesele na sali, sami robimy zakupy więc to dopiero w październiku
a alkohol to myślę, że zdążymy
sukienka się szyje :) w sierpniu przymiarka, jeszcze buty, bukiet, fryzjerka
a moja połowa jest wyluzowana i uważa , że ze wszystkim zdążymy
jeżu ja niewiem jak my zdążymy trzeba będzie wolne z pracy załatwić
a urząd jak mam tam iść to mnie krew zalewa ;) mam nadzieję, że w Gdańskim urzędzie wszystko idzie sprawnie
a my zakupów jeszcze nie robiliśmy, jak wiecie mamy wesele na sali, sami robimy zakupy więc to dopiero w październiku
a alkohol to myślę, że zdążymy
sukienka się szyje :) w sierpniu przymiarka, jeszcze buty, bukiet, fryzjerka
a moja połowa jest wyluzowana i uważa , że ze wszystkim zdążymy
Hej dziewczyny. Ja jestem jeszcze daleko w polu. Dopiero w przyszłym tygodniu idę zamówić sukienkę do szycia. Mój jeszcze o garniturze nie myśli nawet. Nie mam butów, biżuterii. Z zakupów mamy zaproszenia i materiały do strojenia sali i kościoła. Wczoraj zaczęliśmy poradnictwo a 7 sierpnia nauki. Mam wrażenie, że wszystko jest w proszku... ;)