Widok
Lennonka
Adj. chorych textow. Rozwiazywalam ostatnio krzyzowke.
Pytanie:Tylna czesc tulowia.
Haslo: Kuper.
Well...good to know!;-)
Pozdrawiam i zaraz sprobuje odpisac, ale nie recze za wynik, bo wczoraj nie moglam znowu wyslac ani jednego maila. Za to dzis przyszla cala seria. Twoj wczorajszy, Agentko, tez.
Katarskie pozdrowienia!
Pytanie:Tylna czesc tulowia.
Haslo: Kuper.
Well...good to know!;-)
Pozdrawiam i zaraz sprobuje odpisac, ale nie recze za wynik, bo wczoraj nie moglam znowu wyslac ani jednego maila. Za to dzis przyszla cala seria. Twoj wczorajszy, Agentko, tez.
Katarskie pozdrowienia!
V.
Ona już tu jest...
Nadeszła miękko, niczym kot, cicho... Przyczaiła się pod zeszłorocznymi liśćmi i brunatną ziemią. Śmieje się z tych, którzy nie mogą jej znaleźć.
Ja wiem...
Znów spoglądamy na siebie. Jej zapach... taki oszałamiający, choć to zaledwie namiastka. Jej spojrzenie pełne nieba. Jej włosy splątane przez wiatr...
A może to moje włosy?
Podaje mi rękę. Tak niewiele brakuje, byśmy znów biegały razem pod mknącymi obłokami. Kilka dni? Kilkanaście? Ona jeszcze chce poczekać... Poczekam z nią. Na nią. Zawsze na nią czekam...
Witaj.
Oto marzec pełen cudnych snów. Oto ja zaklęta w marzeniach. Taka moja natura, takie moje dziedzictwo, takie moje przeznaczenie...
Nadeszła miękko, niczym kot, cicho... Przyczaiła się pod zeszłorocznymi liśćmi i brunatną ziemią. Śmieje się z tych, którzy nie mogą jej znaleźć.
Ja wiem...
Znów spoglądamy na siebie. Jej zapach... taki oszałamiający, choć to zaledwie namiastka. Jej spojrzenie pełne nieba. Jej włosy splątane przez wiatr...
A może to moje włosy?
Podaje mi rękę. Tak niewiele brakuje, byśmy znów biegały razem pod mknącymi obłokami. Kilka dni? Kilkanaście? Ona jeszcze chce poczekać... Poczekam z nią. Na nią. Zawsze na nią czekam...
Witaj.
Oto marzec pełen cudnych snów. Oto ja zaklęta w marzeniach. Taka moja natura, takie moje dziedzictwo, takie moje przeznaczenie...
Esclarmonde
Wiem, co te dni znacza dla Ciebie - mialam nadzieje, ze moj list dojdzie szybciej. Wspomnienia powinny dawac sile, a nie ja odbierac... lepiej bylo wtedy odejsc z godnoscia niz zaprzec sie swojej wiary... i tak zrobilo ttyle naszych Siostr i Braci... i my rowniez... z tej decyzji moge byc tylko dumna i szczesliwa, ze bylysmy wtedy razem...
Esclarmonde
Zieeewww...
Ciekawiej czy nie ciekawiej.
Ta dyskusja do niczego nie prowadziła.
Ja nie jestem od nawracania.
Ale jak widzę, że tak ordynarny atak tomnie czarna krew zalewa.
U_U
NIe mam pojęcia co mu tak zeszło na podatki. Bo akurat podatków to ja w tym się dopatrzeć nie jestem w stanie.
Coż szlachetny pan jest bardzo twórczy.
Bo ja nie jestem ślepa.
Pozdrowienia od mojego brata.
I od Raeste i Asayanka.
(uff uff oni mnie nerwów kosztują)
Trzymaj się ciepło
(sorry za znaczki)
Ciekawiej czy nie ciekawiej.
Ta dyskusja do niczego nie prowadziła.
Ja nie jestem od nawracania.
Ale jak widzę, że tak ordynarny atak tomnie czarna krew zalewa.
U_U
NIe mam pojęcia co mu tak zeszło na podatki. Bo akurat podatków to ja w tym się dopatrzeć nie jestem w stanie.
Coż szlachetny pan jest bardzo twórczy.
Bo ja nie jestem ślepa.
Pozdrowienia od mojego brata.
I od Raeste i Asayanka.
(uff uff oni mnie nerwów kosztują)
Trzymaj się ciepło
(sorry za znaczki)
Ag. Jo!
No jasne! Cos Ci skombinuje, sama niestety mam tylko (vel" az") 200 odc. sailor moon, Ghosta , 2 odc." Macross+" , ale wyrwane z kontekstu, niewiele zrozumiesz i odc. Ranmy, strasznie smieszny, ale glupi zarazem. Powinnas obejrzec "X" - przy nim" Ghost " wysiada.;-)
A co ja poradze, ze poczta nawala???CHLIP!!!
A co ja poradze, ze poczta nawala???CHLIP!!!