Widok

7sk

kocham wszystkie stworzonka.
nawet te uszate :-)
love&peace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Esclarmonde

Ten kraj jest pustynia ideologiczna i ideowa - i mozna zaszczepic co nieco , tradycje kobiece tez ma .
A tu w HP nie byloby wojen (jak o p.Helene )
--Smutno by bylo-- ;)))

Katty

o mamusku czekalas 3 lata?! i ani razu nie sprobowalas napisac? Czemu teraz sie odwazylas? Pozdrowienia-

Nirvana

Wystarczy poprosić, by odeszła. Bez twojej zgody nic nie może zrobić. A może jej potrzebujesz? Może próbuje Cię chronić.
Miłego dnia

Alchemik

targi ezoteryczne... Chcialam sie wybrac ale coz, nie zawsze udaje mi sie przeprowadzic to co zaplanowalam. Splaszczona kula? To pewnie szczescie byloby zezowate (hi, hi) Napisz o aurze- pekam z ciekawosci.Pozdrowienia :-)

7sk

chcę zobaczyć siedem szczęśliwych któliczków

ESclarmonde

HA - HA - HA ; A jednak --- ciesze sie HA - HA - HA ;
Wybacz z tym Rubensem --ale zrobilem test ( czy twoje babskie hormony dzialaja) -- dzialaja i to jak !!! .
100% kobieta zawsze zaprotestuje i zareagowalas jak trzeba
moje uklony :)))))))))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!

Aik

Czy ja twierdzilam kiedys, ze nie jestem kobieta?
Nawet jako przyszla Doskonala mam prawo zareagowac, a moja orientacja rowniez nie ma z tym wiele wspolnego. Powiedz, skad Twoja potrzeba ciaglego wystawiania mnie na probe?
Katarskie pozdrowienia,

Mowisz, ze chcesz byc szczesliwy.
i ja to rozumiem.
To jest naturalne.
To jest rozsadne.
I to nie jest niemozliwe.
Byc szczesliwym...
Przynajmniej raz w zyciu.
Jeden rok, jeden dzien...
Czy naprawde chcesz byc szczesliwy za wszelka cene?

Nefer

Z aura to jest tak : na targach ezoterycznych sa 2 rodzajow "badacze" aury ; 1/ najczesciej oszukuja i daja wydruki z zaprogramowanego komp. niezaleznie od tego czy reke polozysz czy nie . 2/ maja autentyczny aparat Kirliana do badania tzw. aury ---polega to w skr.
na tym ze laduje sie do wysokiego potencjalu twoja np. dlon --w poblizu jest elektrda ujemna --calosc musi byc w ciemnym pudelku lub pomieszczeniu - po przekroczeniu pewnej wartosci potencjalu nastapi tzw ulot ( wyladowania koronowe) --krawedzie zaczna swiecic --ale kolorem zaleznym od zwiazkow a dokladnie od pierwiastkow ktore sa na twojej dloni i tak:
Zwiazki miedzi --swieca na zielono .--zwiazki strontu na jaskrawo czerwono , zw. sodu --pomaranczowo itd.
i ---to jest aura . Kiedys zrobilismy kawal --mozesz to
powt. --- kupic trzeba 2 male rakietki --najlepiej takie tanie do pistoletu --czrwona i np. niebieska rozpuszczasz w 2 miseczkach --moczysz lekko 1-na dlon w jednej 2 -ga w 2 -suszysz --------i pedzisz do badania na targi (oczywiscie do tych uczciwych z aparatem) . Iza chwile ogladasz ich przestraszone miny
i rece goraczkowo sprawdzajace aparat ----bo aura jednej dloni jest slicznie niebieska a tej przeciwnej przerazliwie czerwona--- Jesli powiesz , ze jestes ufo to zemdleja . A tak naprawde bo jest tez i prawda to rzeczywista aure widzial tylko K. Osowiecki ( nie wiem czy wiesz) -- jezeli czlowiek mial zginac widzial wokol niego biala jakby mgle . jezeli jeszcze nie zasnelas
to cos o tym napisze

Nefer

Nie pomyslale o tym splaszceniu . NIgdy w zyciu -
Cale szczescie ze mi takiej nie sprzedali . zaczalem pisac list - wreszcie - przelewam mysli na papier
(i grzechy tez) -- nie wiem co mi odpowiesz
zamyslony

Katty

Katty-- milo cię powitac .. i witam :))) w swiecie nieco
(delikatnie mówiac) zwariowanych ludzi

Esclarmonde

Napisalas kiedys , ze jestem zly i ciekawy --zly moze nie tak bardzo ale --ciekawy troche . I sa sposoby aby
kogos poznac na odleglosc :) nawet poza jego swiadomoscia . NIe bede robil juz robil prob. --Chyba , ze chcesz ???.
pozdrowiena MEU

Nefer

Wiec zasnelas.... Bay , bay

Ludziu

Tak...Właśnie...
To było sensownie bezsensowne.

NEFER :`)) :) :-)

balejage ??????????
sorki, ja z innj planety. a jak to wygląda????

co to ???

obiło mi sie o uszy, ale..... ze mnie tępa istotka :`)

papatki, pozdrawiam :`)

hihihi

Esclarmonde..Nefer..Aik..

Dzięki...jestescie..super..
Dzień zapowiada sie ciekawie ..hmm..moze wreszczie przyjdzie wiosna...chyba najwyzszy czas na nia..Pozdrawiam wszystkich bardzo bardzo szczegolnie...a Was..jeszcze szcegolniej...:)))))))))
Odezwe sie jeszcze pozniej...

Insana

nawet ladne :) nawet bardzo ciekawe :) ale przede wszystkim nagrane ;) uwierz w siebie :)

dzien noc

dzien bez nocy bylby dniem bez dnia,
odroznienie dnia od nocy byloby niemozliwe,
dzien noc, noc dzien, jedno tchnienie
jedno zycie, jedni rano drudzy w nocy
ukazuja sie swiatu, ktory patrzy lub nie
po to zeby widziec lub nie.
tak jak my

ESclarmonde

Slucham w tej chwili Leszka Dlugosza i muzyki Koniecznego - (Krakowskie klimaty - tez lubie ) jakos zaczelo mnie gryzc sumienie
za tetexty do Ciebie -- moze by cos odprezajacego i milszego napisac hm hm hm
haker psychotehniczny

Escklarmonde

mialo byc psychotechniczny ale nie wybilo

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry