Widok

8 tydzień ciąży...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wczoraj byłam u ginekologa i wróciłam zdołowana. Byłam u niego 3 tyg temu, wtedy potwierdził, że jestem w 6 tyg ciąży i powiedział mi, ze dzidzia ma 2,3 cm. Wczoraj byłam z wynikami i mam jak 16 - stka :)i powiedzaił mi, że jestem jednak w 8 tyg ciazy i dzidzia ma 13 mm. Więc się zdziwiłam, że dzidzia się zmniejszyła a nie powiększyła, okazało sie wtedy, ze ostatnio się przejęzyczył i dzidzia miała 2,3 mm a nie cm, zaczą ściemniać, że miałam nieregularne miesiaczki i zapłodnienie było pozniej i ze jednak nie jestem w 10 tyg tylko w 8 tyg. Normalnie się zdołowałam. Bo ostatnio już patrzałam na linijkę i odmierzałam 2,3 cm a teraz zamiast przesunąc się o kilka mm w góre to musiałam się przesunąć w dół :( Może pomyślicie, ze jestem głupia i z takiego powodu się doluję, ale wkurzyłam się, tym bardziej, że wczoraj był zupełnie jakiś nie swój i mnie nie słuchał i 6 razy się pytał kiedy była ostatnia miesiaczka. Najważniejsze ze dzidzia się dobrze rozwija. Pamiętacie jakie były duże Wasze dzidzie 8 tyg ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem ci jedno, w ciąży olbrzymie znaczenie ma lekarz, ja zmieniłam lekarza ok 18 tyg i nie żałuję, ważne jest to, żebyś po wizycie była spokojna i o siebie i o dzidzię, a nie martwiła się, czy przy kolejnej wizycie nie okaże się czasem, że jesteś znowu do tyłu o dwa czy trzy tygodnie.....

własnie to zrobiłam i jestem umówiona na kolejną wizytę za tydzień do innego lekarza. Wkurzyłam się na niego niesamowicie i jeszcze wczoraj miałam wizyte na 18 a przyjął mnie o 19:15. tyle czasu siedziałam i czekałam
ja nie pamiętam, ale na twoim miejscu zmieniłabym lekarza i to natychmiast

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry