Widok

A ja dziś odkryłem

dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!!
Otóż najwyraźniej gdzieś w zaroślach tudzież w leśnych kniejach musiał odkryć wiosnę z tydzień wcześniej aniżeli ja. I pewno jeszcze ją zawstydził tak się zaczaić musiał na nią :)
Skubaniec no :) a przez chwilę tak się ucieszyłem, że mam dobrą nowinę i jestem pionier :D
Dopiero jak odpaliłem hyde to się zreflektowałem.
Egoista i samolub newsami się nie podzielił.

Ale poważnie, pierwszy raz w życiu słyszałem srokę trajkoczącą inaczej niż pepesza albo ckm. Dała mi się podejść, ale chciałem za blisko to se poleciała do nieba.

Udanej niedzieli :D

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobra, dobra przecież się nie spinam
tak cię tylko sprawdzam

idę zobaczyć, czy Morfeusz tej nocy wpadnie choć na chwilę.
Czasami mam ochotę iść sobie w cholerę, tyko nie wiem którędy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Noooo.
Se myślę, że żyjemy za krótko żeby się spinać.

To idź zajrzeć gdzie Morfeusz się szwenda.
Do mnie on zawita za parę godzin.
Kiedy wróci od Ciebie.
Odkryłem właśnie kolejną flaszkę.
Wiedziałem, że po wakacjach u Mansona trza będzie hamować kilka nocy i dni.

Nie mogę słuchać takich rzeczy:
http://www.youtube.com/watch?v=60XzL_lMgZU&feature=related
Napisałem hamować?

Kłamałem.
Aha.
I wiszę Ci Brat skrzynkę Buda.
Wiedz o tym.
Nie ma tak.
Skończyły się 2 litry coli.
A ja nie widzę Morfeusza.
No i gicio.
Mamy nowy dzionek.
Trzeba się prostować.
Idę do lasu pobiegać.
Udanej niedzieli dzieci.
Mayasun,
Dzięki :)
Nie omieszkam wypróbować.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Ludzie.
Hamujcie.
Ja wiem, że c-ego nie było tydzień.
Ale litości.
Co Wy macie jakiś wytrysk intelektualny?
Luzior.
No nie mam sił Was czytać.
To mówię ja - Jen, albo 李梅 jak kto woli.
No wiesz.
Teraz mógłbym użyć frazy z Twego słownika i powiedzieć: "a śpieszy Ci się gdzieś"?

Hmmm właściwie już ją użyłem.
Spoko.
Jutro wybywam.
Spotkałem dziś przyjaciela z Ireland niewidzianego ponad rok.
Spotkałem go ot tak, na ulicy.
Zabawiliśmy się jak należy, czyli znakomicie.
Podpuścił mnie.
W barze wygrałem osiem browców przy siłowaniu się na lewą łapę.
To miał być niewinny dzień, a dopiero się zaczyna.

http://www.youtube.com/watch?v=IpX9lYy3Q20
takie są najlepsze
a tomek umrze... moja mama z miesiąc temu powiedziała przekonywającym tonem, że umrze. wiem, wiem, to w ogóle syndrom cywilizacyjnego zidiocenia, że cały kraj pasjonuje się losem jednego chłopca, gdy dziesiątki dzieci ginie w wypadkach, z biedy, albo przez czyjąś głupotę. niemniej fajnie byłoby, gdyby jednak nie umarł. nie wiem do czego zmierzam. mam nadzieję, że jednak nie umrze

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,6-letni-Tomek-czeka-na-przeszczep-kolejnej-watroby,wid,12713064,wiadomosc.html?ticaid=1af95
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
a sorry. dopiero teraz poczytałem komentarze pod artykułem. obiecuję już nigdy nie linkować tego portalu, skoro takie bydło na nim gości
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Słyszałem, że tę wątrobę to dostał w spadku po kolesiu co się motocyklem wyłożył na chylońskiej, gdy mu z kcyńskiej na hipcika jakieś autko wyjechało.

Pamiętajcie!! Jeśli ja się kiedy poślizgnę przenigdy nie bierzcie ode mnie wątroby.
Właśnie sobie przypomniałem, że jednak mam marzenie do zrealizowania.
Jak byłem mały miałem zakupioną przez najbliższych ogromną lunetę do złożenia i użytkowania. (no może nie była taka olbrzymia bo ja wtedy mały byłem, ale z metr może i miała) Niestety w swych dniach na przedsionku dorosłości pogubiłem soczewki i część elementów tejże, wskutek czego olbrzymia, dziecięca ciekawość wizualna Księżyca została niezaspokojona po dziś dzień.
Ogląda kto z Was kratery księżycowe przez lunetę?
Jakieś sugestie odnośnie zakupu?

http://wiadomosci.onet.pl/nauka/naukowcy-policzyli-kratery-na-ksiezycu,1,3704020,wiadomosc.html
a to była nrd-owska luneta astro cabinet 90? taką miałem właśnie. kilka lat leżała w zakurzonym kartonie, bo instrukcja składania soczewek wydawała mi się zbyt skomplikowana. potem okazało się, że nie jest to takie trudne i księżyc oglądałem regularnie. ale dobrze widoczne to były tylko księżycowe morza. kratery za małe jak na plastikowe soczewki z ddr
Jasne, że astro cabinet 90 :)
Kompletnie zapomniałem nazwę a sprzęcior poznałem po opakowaniu.
Szedł sobie pewnego razu po moim lesie człowieczek. Niósł kosz na grzyby, trochę grzybów w tym koszu, no i kizior w łapce. I spotkał w tym lesie sąsiada, wsiowego, który na widok człowieczka powiedział: "Panie, tutaj w tym lesie to można trafić na takie psy, co jak chapnie to półdupek odcięty". Człowieczek popatrzył, pomyślał i rzekł: "Wiem, śpię z nimi".
Tak się rodzą wiejskie legendy.
Tak było słowo.
Tyle, że kolo gadał, że z Tczewa, a nie z Twej wsi.
I nie "trochę" grzybów ;) tylko prawie 1/4 kosza już miałem (huraaa!) bo z jakieś 200m miałem już wydeptane od Twego płotu.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (328 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry