Widok

A może ktoś chce kupić hawańczyki???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja mama prowadzi hodowlę i ma na sprzedaż...
http://bbgdansk.w.interia.pl/POLISH/index.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ilę kosztuje takie maleństwo? ;]
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie piekne ale nie na moja kieszen
Nie chcę wprowadzać w błąd, bo nie wiem ile teraz kosztują...
Napisz maila na adres podany na stronie...

A tu fotki:
image

Uploaded with ImageShack.us
image

Uploaded with ImageShack.us
bajecZkA
hm... już widze pełno tych białych klaczków wszedzie ;D
ale piekny jest...

ja chce małego pieseczka.. mój mąż dużego... i co teraz?
:)
Akurat te psiaki nie gubią włosów :)
Są idealne dla alergików, bo nie mają sierści, tylko włosy.
Jezu jakie cudne.
Fajne!!!

Jenki, ale czesania pewnie jest z nimi;/
Cudne!
my jak maly nie bedzie juz jezdzic w wozku(bo z 3 pietra z wozkiem, z psem i 3 latka to troche nie fajnie :)) kupujemy West highland white terrier :)
te psy nie gubia siersci, sa madre, nie gryza itp, pozwalaja sobie na duuuuuuzo :) a przy dzieciach to wazne

image
Racja, przy dzieciach trzeba starannie wybierać psy.
Te też się nadają świetnie dla dzieci, a sierść można obcinać.
no one tez sliczne sa :))
tylko ja to od dawna marze o weście juz i wkoncu musze go miec :))
Ne gryzą? A kto Ci da taką gwarancje?! Hehe ;))) Żaden pies nie ma gwarancji, że nie ugryzie, wszystko zależy od Ciebie i innych domowników, hehe ;))))
moja ciocia ma tego psa moja kolezanka i mojej kolezanki kolezanki i nigdy nie ugryzly tylko w ostatecznosci warcza, ale wiadomo pies to pies, nie wiadomo co mu w tej glowie siedzi :)
Po pierwsze, to dzieci trzeba uczyć szacunku do innych żywych stworzeń:). Pies nie może być zabawką dla dzieci! To, że pozwala sobie na dużo, nie znaczy, że go to nie męczy! Jeśli dziecko ma wyrosnąć na porządnego dorosłego, to trzeba go od małego uczyć szacunku do innego życia.
Ale sliczne!!! Jeszcze ktos mi tu wrzuci zdjecia slodkich pieskow i w koncu sie zlamie... ;)
nnacia teriery to sa wredne psy nie lubia dzieci i nie lubia jak im sie robi cos czego sobie nie zycza
nie lubia byc szczypane, ciagniete co niestety przy dzieciach sie zdarza
warcza potwornie
westy to wredoty do kwadratu

pies dla dzieci to labrador da sobie wejsc na glowe i bedzie sie przy tym usmiechac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wercia a kto pow, ze pies bedzie zabawka dla dzieci?:)
pies to pies, a nie maskotka

nie zauwazylam, zeby byly wredne, a mialam przyjemnosc z kilkoma terrierami :))

a co do labradorow to tez prawda, moj wujek ma i jak mnie zobaczy to odrazu zaczepia mnie do zabawy :))
Z tego co wiem, z tego właśnie forum od Ajeczki, znawczyni labów, to wcale nie są takie grzeczne pieski i trudno je wychować. Poza tym, co to za filozofia, że pies ma tolerować z uśmiechem tortury dziecięce? Dziecko też ma tolerować z uśmiechem pogryzienia? Bez przesady, dzieci to chyba istoty rozumne i chyba można im wytłumaczyć, jak należy postępować z zywym stworzeniem oraz wpajać zasady empatii.

Oczywiście, jakieś zgrzyty na pewno będą i dziecko, wychowywane nawet w największym poszanowaniu dla zwierzaków, na pewno mnie lub bardziej świadomie może sprawić przykrość, czy co gorsza krzywdę, pieskowi. Jednak szukanie psa, który da sobie zrobić wszystko????? To może lepiej zwierzątko interaktywne? W ogólnym rozrachunku wyjdzie taniej, bo karmić nie trzeba i można wyłączyć, jak się jedzie na wakacje i na pewno nie pogryzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nnacia, tak wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, a że jestem trochę przewrażliwiona w tym temacie, to też od razu zareagowałam. Jeśli Cię obraziłam, to przepraszam. Niech więc mój post będzie przestrogą dla innych;).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry