Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ten ośrodek. wątek zamknięty Ja także jestem absolwentem tego ośrodka. Do egzaminu czułam się...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 listopada 2011

Beznadzieja wątek zamknięty Szkoła beznadziejna, po kursie niewiele się potrafi. Wystarczyło 5 godzin w...
~Robert
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2008

zdałem za pierwszym razem:) wątek zamknięty Witam, prawko robilem kilka lat temu, ale bardzo dobrze wspominam pania Magde...
~Michał Hoffman
-

dodano: 5 marca 2010

Baśka poleca..... wątek zamknięty Polecam. Zdałąm za drugim razem. Czułam się przygotowana. Wątpliwości...
~Baśka
-

dodano: 7 grudnia 2009

Ania - opinia wątek zamknięty Na prawdę przykro mi, jak czytam część wcześniejszych opinii. Ja właśnie...
~Ania
-

dodano: 20 października 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty Własnie zdałam. Za pierwszym razem, więc super. Pare byków zrobiłam na...
~Sylwia T.
-

dodano: 16 października 2009

Polecam.... wątek zamknięty Witam!Uczęszczałam na kurs w ośrodku szkoleniowym "Adelka".Jestem bardzo...
~Dorota
-

dodano: 16 września 2009

Nie polecam wątek zamknięty Byłam kursantką w osk Adelka i niestety bardzo żułuje,że wybrałam ten...
~Iwona
-

dodano: 25 sierpnia 2009

Zdałam za 2-gim razem wątek zamknięty Witam serdecznie wszystkich kursantow:) Serdecznie polecam wam ośrodek...
~Monika
-

dodano: 8 sierpnia 2009

POLECAM! wątek zamknięty PANI MAGDO - DZIĘKUJĘ - ZDAŁEM :-)) PANIE WOJTKU - WSPOLCZUJE TAKICH...
~tomek k (od piłki )
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 20 lutego 2009

koszmar!!! wątek zamknięty panie wojtku, czy nie myślał pan o zmianie zawodu?jako instruktor jest pan do...
~iwona
-

dodano: 13 lutego 2009

Zdałem!!! wątek zamknięty A ja zdałem za pierwszym razem!! Nie było żadnych awantur, wrzasków. Wszystko...
~Jacek
-

dodano: 10 stycznia 2009

PORAŻKA wątek zamknięty Ta szkoła to nieporozumienie. Po tym kursie nic nie umiałem. Instruktor pan...
~Marek
-

dodano: 11 grudnia 2008

POLECAM... wątek zamknięty Ja już jeżdżę, od kilku miesięcy mam prawko. Kilka lat temu robiłam gdzie...
~Martyna
1

dodano: 29 października 2008

Jarek - opinia wątek zamknięty Chciałbym napisać że bardzo krzywdzące są opinie co niektórych osób co do...
~Jarek
1

dodano: 20 października 2008

A ja się nie zgadzam z poprzednią opinią! wątek zamknięty Bardzo dobrze mi się jeździło z Wojtkiem. Nie jest może wylewny, ale za to...
~Ewa K.
1

dodano: 14 października 2008

Nie polecam !!! wątek zamknięty Nie wiem od czego zacząć może od początku. Na teorii nie bylo najgorzej...
~Joanna
1

dodano: 13 października 2008

Hmmm...... wątek zamknięty Wyposażenie i wygląd nieestetyczny???? Ech, chyba Panie Robercie jednak nigdy...
~Magdalena Szczypińska
-

dodano: 23 sierpnia 2008

DZIŚ ZDAŁAM EGZAMIN ZA 1 RAZEM !!!!! wątek zamknięty CHCIAŁABYM NA ŁAMCH TEJ STRONY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ MOIM INSTRUKTOROM-...
~AGNIESZKA
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 27 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

19

wątków

do góry