Widok

ADOPCJA--w oczekiwaniu na bociana...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jako, że z tego co się zorientowałam kilka już nas jest, postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły rozmawiać o adopcji, procedurze adopcyjnej, oczekiwaniu na upragnionego dzidziusia, którego jeszcze nie ma z nami ale już od dawna jest w naszych serduszkach...
Będzie to miejsce na pytania dotyczące tej tematyki, rozmowy, wspieranie się w oczekiwaniu... a jak wiadomo okres oczekiwania trochę trwa...

Mam nadzieję, że wątek ten się sprawdzi i ktoś poza mną się będzie na nim udzielał:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualnie nie ma czegoś takiego, jak adopcja ze wskazaniem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, jestem studentką III roku pedagogiki i piszę pracę licencjacką na temat przysposobienia dziecka. Czy któraś z mam jest chętna podzielić się ze mną doświadczeniami? Oczywiście wszystko odbędzie się anonimowo a dane zostaną zmienione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

adoptowałam, mogę się podzielić, podaj namiary, napiszę

Dzień dobry wszystkim, chciałabym z mężem adoptować dziecko, trochę jesteśmy wiekowi, czy może zna ktoś przepisy adpcyjne i mógłby pomóc

Będę wdzięczna, tak bardzo chcielibyśmy adoptować małe dziecko, proszę o pomoc, poradę.
Magda

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry