Widok

ASD 2 U DZIECKA :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z was ma dziecko z tą wadą i jest już po zabiegu lub operacji i chciałby napisać jaka duża była dziurka w sercu u dziecka,jak jest po zabiegu?Mojemu dziecku niedawno wykryto tę wadę i jestem przerażona dziurka jest duża 10 na 13mm.Z góry dziękuję za wiadomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam operacje ale 20lat temu i moja siostra
moja mama ma 4 dzieci i lekarz tlumaczyl ze co 2 dziecko bedzie ja w naszej rdzinie mialo
ja urodzilam sie z wada 2 siora nie 3 tez wada 4 brat zdrowy
zyjemy normalnie kontrole napoczatku w am w gdansku
jam mam dosc duza blizne o,k 20cm dlug
siostra troche krutsza
z zdrowiem nie mamy zadnych problemow
mamy zdrowe dzieci
dziękuję
corka miala jak sie urodzial 6 mm teraz bardzo minimanlana bezoperacyjna jest zdrowa ale brala lek na serce przez ponad 8 msc
moj syn ma 6 lat i tez ma 6/5 mm dziure czeka go zabieg ale nie wiem jak to bedzie leczone bardzo sie boje czy kto ma pododny przypadek naopizcie prosze
Kochana my już jesteśmy po zabiegu :) rozumiem,że się bardzo martwisz my też przez to przeszliśmy.Nasza córka 3 letnia miała rozpoznaną tę wadę rok temu.Jej dziurka na echu wychodziła13mm to bardzo duża jak na tak małe serduszko ale na szczęście udało się przez zastosowanie korka amplantza metodą nieinwazyjną. U twojego synka to niewielka dziurka będzie wszystko ok,jak byś chciała się dokładniej dowiedzieć to pisz,ja powiem ile mogę ,jak to wyglądało,TRZYMAM KCIUKI
U Mojego 5 latka dziś na echo wyszło ASDII 7mm dziurka, lekarz na razie nie kieruje na operacje. Kazał za 6 miesięcy zgłosić się do kontroli, ewentualnie szybciej gdyby się coś działo. Czy jest szansa, że to się samo zrośnie ? Jakie są dalsze rokowania ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry