Widok
ATMA
ja cie tylko ostrzegalem, jesli wiesz co robisz to mi milo... mam nadzieje ze to nic zlego....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
ATMA
(chwilowy)
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
ATMA
(odnosnie wiary chrzescijanskiej i jej jedynej "slusznosci w drodze")
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
Nefer
Wreszcie przyjechałem i jestem. ------!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne