Widok
7SK
Widzisz, sufizm istnieje juz od b. dawna i nie ma nic wspolnego z New Age. Z reszta niektore aspekty ruchu New Age nie sa wcale negatywne. Milutko, ze sie martwisz o mnie, ale jestem juz duza dziewczynka i potrafie o siebie zadbac. Widzisz, poznawalam rozne sposoby kontaktu z Bogiem, wielbienia Go, a tu, przez taniec b. mi odpowiada, kiedy wszyscy sa radosni, sa soba. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie daleko Ci do fanatyzmu, bo tez sie troszke zmartwilam, jak to z Toba jest... Ja wyznaje zasade - zapomnij o religii, rozwijaj duchowosc. Moja religia jest jedna - to religia Milosci... Bog jest Miloscia.
Ciesze sie, ze nam sie wyjasnilo w kwestii (nie)ranienia sie nawzajem :))) Ale naprawde pisanie anonimowo to b. niemadry pomysl. Ja uwazam, ze jak jest gdzies problem, to nalezy na dany temat porozmawiac otwarcie i szczerze i wtedy jest duza szansa na dojscie do porozumienia. Nie ma co sie ukrywac i miec do kogos nie zawsze trafne pretensje. 3maj sie :)
Ciesze sie, ze nam sie wyjasnilo w kwestii (nie)ranienia sie nawzajem :))) Ale naprawde pisanie anonimowo to b. niemadry pomysl. Ja uwazam, ze jak jest gdzies problem, to nalezy na dany temat porozmawiac otwarcie i szczerze i wtedy jest duza szansa na dojscie do porozumienia. Nie ma co sie ukrywac i miec do kogos nie zawsze trafne pretensje. 3maj sie :)
Witam
No co się dziej z tą stroną, nie dość że jestem żadko to jeszcze po 2 sec od wejscia przeżuca mnie na index!
Tak dalej być nie może, chyba się zdenerwuje!!!
Zycze wszystkim miłych ferii bo moje będą nieciekawe,
bo mój facet ubzdurał sobie że musi jechać na obuz charcerski, a co ja miałam zrobić? zabronić mu?!?
No i teraz siedze jak ten osioł i tak będzie do piątku!!!
Jakie te baby są głupie nie?!? No ale cóż mądry Polak po szkodzie! pozdreowienia dla plagiata i buki!!! buizaczki pa
Tak dalej być nie może, chyba się zdenerwuje!!!
Zycze wszystkim miłych ferii bo moje będą nieciekawe,
bo mój facet ubzdurał sobie że musi jechać na obuz charcerski, a co ja miałam zrobić? zabronić mu?!?
No i teraz siedze jak ten osioł i tak będzie do piątku!!!
Jakie te baby są głupie nie?!? No ale cóż mądry Polak po szkodzie! pozdreowienia dla plagiata i buki!!! buizaczki pa