Widok

ATMA

no to sie wydalem :))))))
to ja.... ale mialas myslowe nie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7SK

Widzisz, sufizm istnieje juz od b. dawna i nie ma nic wspolnego z New Age. Z reszta niektore aspekty ruchu New Age nie sa wcale negatywne. Milutko, ze sie martwisz o mnie, ale jestem juz duza dziewczynka i potrafie o siebie zadbac. Widzisz, poznawalam rozne sposoby kontaktu z Bogiem, wielbienia Go, a tu, przez taniec b. mi odpowiada, kiedy wszyscy sa radosni, sa soba. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie daleko Ci do fanatyzmu, bo tez sie troszke zmartwilam, jak to z Toba jest... Ja wyznaje zasade - zapomnij o religii, rozwijaj duchowosc. Moja religia jest jedna - to religia Milosci... Bog jest Miloscia.
Ciesze sie, ze nam sie wyjasnilo w kwestii (nie)ranienia sie nawzajem :))) Ale naprawde pisanie anonimowo to b. niemadry pomysl. Ja uwazam, ze jak jest gdzies problem, to nalezy na dany temat porozmawiac otwarcie i szczerze i wtedy jest duza szansa na dojscie do porozumienia. Nie ma co sie ukrywac i miec do kogos nie zawsze trafne pretensje. 3maj sie :)

Plagiat

Na pierwsza wypowiedz - OK/ jak sobie zyczysz.
A co do Pik-Poka to nie mam pojecia.

f

Jestes tak stary czy tak mlody ?

tomko

Nio, teraz duzo lepszy kolorek :)

BEŁKOT

ATMUNIA < PLAGIATUNIA

tomko

co prawda na tym zdjeciu z crwia tylko psuje kadr :( ale jak chcesz to umiesc......

ATMA

qrcze ale trafnie to wszystko ujelas, nie chce, nie moge i nie mam zamiaru polemizowac...

cosik

od wczoraj studiuje sufityzm i bardzo mi się podoba :-))
ciekawych rzevzy mozna sie dowiedziec ;-)
milego dnia

sufizm a nie sufityzm

kochany wicherku studiujezsz sufityzm hmmmmm ciekawe to jakas inna odmiana sufizmu ja dopiero dzisiaj zaczynam dlugo to ci zajelo wicherku?

monitor

kurna monitor mi nawala
moze ktos poratuje?

Co to ma byc ?

czemu po 2 sek po zaladowaniu HP
strona przerzuca mnie na index trojmiasta?????

`wszyscy

mnie też

Nefer

Pamiętasz ... ? . Kurczaczek żółty jest, tylko troszkę
bardziej był smutny , ale już nie jest . - I literka Y też
jest --- mam zmienić ??? . pozdrowienia serdeczne acz przytulne

aspis

aspis!!!!!!!!!nie rob zadnych glupstw........a tak poza tym to dawno sie nie widzialysmy i nie gadlysmy......tesknie do dawnych czasow......ewa

atma do nekrofila

czy komar się goli a mucha ma sierść a co z włosami pod pachami u żaby ?

Witam

No co się dziej z tą stroną, nie dość że jestem żadko to jeszcze po 2 sec od wejscia przeżuca mnie na index!
Tak dalej być nie może, chyba się zdenerwuje!!!
Zycze wszystkim miłych ferii bo moje będą nieciekawe,
bo mój facet ubzdurał sobie że musi jechać na obuz charcerski, a co ja miałam zrobić? zabronić mu?!?
No i teraz siedze jak ten osioł i tak będzie do piątku!!!
Jakie te baby są głupie nie?!? No ale cóż mądry Polak po szkodzie! pozdreowienia dla plagiata i buki!!! buizaczki pa

Witajcie

LET'S MAKE LOVE NOT WAR

wicherejk kazał mi tu przyjsć . nie mam nic ciekawego do pwiedzenia . pozrawiam cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ortiga

coz poczuj blues

wywalanie z hp (przezucanie do index'u)

poradze wam abyscie zaraz po wejsciu na hp nacisneli w przeszukiwarce ikone zatrzymaj... to pomaga :)

ortiga

co to jest ortiga??? nie chcialabys/ nie cchcialbys? zebym cos sobie pomyslal :-)

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

do góry