Widok
Nefer
Wreszcie przyjechałem i jestem. ------!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne
ATMA
(odnosnie wiary chrzescijanskiej i jej jedynej "slusznosci w drodze")
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
ATMA
(chwilowy)
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
ATMA
ja cie tylko ostrzegalem, jesli wiesz co robisz to mi milo... mam nadzieje ze to nic zlego....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
7SK/Chwilowy
Eeeeeeeeeeej ! A ja myslalm, ze to kto inny, ale masz pomysly, no wiesz ! I po co tak pisales ? Nio, naprawde Cie zranilam ?? I czym ??? Czy cos zlego jest w spontanicznym przytuleniu drugiej osoby na znak, ze sie ja ceni i lubi ? No ja juz tak mam, ze jestem sopntaniczna, jesli sobi e tego nie zyczysz, to powiedz. Prosze, wyjasnij mi...