Widok

AZS

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy jest na forum osoba której dzieciatko cierpi na ASZ?jak pielegnujecie skórę dzieciaczka?czy przeszło?ja juz sie powoli załamuję odkrywając coraz to nowe schorzenia:(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a z tym drapaniem i spaniem to nie taka łatwa sprawa,mała spi niespokojnie ale raczej przez refluks ona nie spi ciągłym snem dłuzej niz 15 minut niesttey potem sie mecz i dalej spi....a z drapaniem to ma cała buzie podrapana,czasami jak sie zadrapie to az do krwi:(i ma niesttey kilka strupków na buzi,choc obcinam jej czesto paznokietki:(ale nie chce juz jej nakładac tych niedrapek bo ona nie lubi i sie denerwuje starsznie po chwili i tak je sciagnie sama

Jeżeli to cię pocieszy to mojej koleżanki córeczka ma teraz 2 lat i ani sladu po chorobie , z tego co pamiętam jej lekarz zalecił także długie karmienie piersią więc karmiła prawie do roku swoją małą

póki co sama,choć pediatra podpowiedziała ,ale chce isc do alergologa w poniedziałek zeby potwierdzić...pediatra mowiła zby pielegnowac skóre oilatum i natlusczac bo to podstawa przy atopii....ale na moje pytanie czy to minie,powiedziała ze tak(choc teraz jak czytalam na forach eksperckich to niekoniecznie:( ...

monia a ty odkryłaś sama tą chorobę , czy stwierdził ją lekarz, bo z tego co pamiętam twoja maluszka nie ma problemów ze spaniem a u niemowlaków z azs właśnie jest taki problem bo strasznie to podobno swędzi a niemowlaczki jeszcze nie potrafią się drapać;

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry