Widok

AZS

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy jest na forum osoba której dzieciatko cierpi na ASZ?jak pielegnujecie skórę dzieciaczka?czy przeszło?ja juz sie powoli załamuję odkrywając coraz to nowe schorzenia:(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam epizody zwątpienia smarowania i zdarza się, że jest lepiej. Tak jakby te maści podrażniały i zmiany się bez nich goją. A potem znowu jest gorzej, jak to z azs.

Od jakiegos czasu nie jest jednak tak źle. Polubiłam kosmetyki na azs w verdelab.pl - mają dobry wpływ na moja skórę. Nie podrażniają jak również sprawiają, ze skóra wyglada o wiele lepiej :)

Nie są takie tanie, ale działanie jest moim zdaniem rewelacyjne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

znałam takiego dwulatka któremu najlepiej robiła plaża i słońce...całelatobyłz drowy jak rybka, jesień go dobijała,ale na szczęście dzis można zapewnić dziecku słońce w sumie cały rok... acha,i woda do picia cały czas z sokiem cytrynowym ...

nie ma nic gorszego jak patrzenie na cierpienie swojego dziecka.. cos o tym wiem bo i ja i córka mamy skóre atopową.. nie jest latwo z tym zyc :(

to przykre :( najgorsze by znalezc odpowiednie leczenie

tak a to nie jest łatwe bo wiele polecanych produktów u niej nie dzialalo :( rok sie meczyla zanim poznalam protopan ktory spelnia nasze oczekiwania

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry