Widok
Dziekuje bardzo. Mojemu synkowi pediatra przepisala, ale 5ml! Jeszcze mu nie podalam tego syropu i raczej nie podam. Slyszalam same niepochlebne opinie na temat tego syropu. U nas katar sam nie mija nigdy i zawsze predzej czy pozniej konczy sie antybiotykiem. Z drugiej strony jednak, Actifed chyba lepszy niz antybiotyk...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mamy ten sam problem. Laryngolog przepisał nieco zmniejszoną dawkę bo 2 razy po ok.5ml. Mała miała zapalenie ucha, ale jest już dobrze. Lekarz kazał dawać ten Actifed razem z Aeriusem. Pani farmaceutka odradziła dawanie Aeriusa bo juz sam Actifed działa sennie....
Podałam córeczce 5ml zgodnie ze zlec. lek. ale mała w ciągu 30 min. zasnęła. Była godz.18.00.
Czytam, że ten lek działa strasznie usypiająco i zastanawiam się czy podawać go aż przez 5 dni.... nie ma mocnej infekcji, uszy zostały wyleczone kroplami.
Podałam córeczce 5ml zgodnie ze zlec. lek. ale mała w ciągu 30 min. zasnęła. Była godz.18.00.
Czytam, że ten lek działa strasznie usypiająco i zastanawiam się czy podawać go aż przez 5 dni.... nie ma mocnej infekcji, uszy zostały wyleczone kroplami.