Widok
Witam :) Mamy wesele w Adrii 15.08.2008. Sala jest bardzo ładna, właściciele sympatyczni. Wśród naszych gości jest sporo dzieci i bardzo Nam sie spodobało, że jedzenie zamawia sie na porcje i nie liczą sobie konkretnej kwoty na osobe. W menu mozna wprowadzac swoje poprawki. Jedzenie jest tradycyjne. Nie ma korkowego. Zostalismy zapewnieni, ze do czasu Naszego wesela zadbają o otoczenie, no i że powstanie coś w rodzaju ogródka. Acha pokoje są super :)
ja mogę dokładnie podpisać się pod tym co napisała moja poprzedniczka :) sala super, właściciele okropnie sympatyczni i kontaktowi, jedzenie zapowiada się smacznie,ceny przystępne - czyli generalnie jest dobrze :)
Lokal cieszy się coraz większą popularnością odkąd osoby o niego pytaja :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Lokal cieszy się coraz większą popularnością odkąd osoby o niego pytaja :)
może nie widziałam tych zdjęć tzn chodzi mi o slaę, widziałam tylko dwa i takie dziwne światło było :) jeżeli masz więcej zdjęć z sali to podaj mi linka jak możesz, dzieki za informacje o sali( jedna do jedzenia i tańczenia)
chyba się zdecydujemy na nią, tylko musimy jescze tam zajechać i pójśc do środka i ją obejrzeć
chyba się zdecydujemy na nią, tylko musimy jescze tam zajechać i pójśc do środka i ją obejrzeć
Z przykrością muszę stwierdzić, że mimo tego, iż sala bankietowa urządzona jest ładnie, to jest jedyne dobre słowo jakie mogę napisać na temat tego lokalu. Obsługa beznadziejna, o wszystko trzeba było się dopraszać po kilka razy, jedzenie również słabe, na dodatek w bardzo skromnych porcjach (np. 2 miseczki z 3-4 półówkami zraza w sosie podane na cały długi stół - ok 20 osobowy) , podane gościom lody były całkowicie roztopione,tzw. "deska serów" w menu to w rzeczywistości kilka plasterków zwykłego sera i kilka małych kawałeczków serka pleśniowego typu "Sekret Mnicha" ułożonych na talerzu, mimo kilkukrotnych próśb skierowanych do kelnerów, Panowie ci gości ignorowali. Właściciel przez całą imprezę co rusz wchodził na salę i obserwował (kontrolował) bawiących się nie jak gości lecz jak złodziei, do tego co chwile przygaszając światło, gdy tylko ktoś znowu je mocniej zapalił. Jednym słowem oszczędność na wszystkim!! W porównaniu do innych lokali niestety ten lokal wypadł fatalnie!
eni wybacz moje watpliwosci co do twojego postu,ale nie kojarze zebys specjalnie czesto udzielala sie na forum ( co oczywiscie nie jest jednoznaczne z tym ze nie mowisz prawdy) w kazdym razie jednak na potwierdzenie swoich slow poiwedxz na jakiej imprezie bylas i kiedy w adri bo poki co wiem,ze wesela nie odbywaja sie tam za czesto.
jesli chodzi natomiast o porcje, to jest rzecz umowna, poniewaz to para mloda ustala ilosc miesa na osobe.
rowniez nie chce mi sie wierzyc w to ze pan Jurek( wlasciciel, przemily czlowiek) - zachowywalby sie w ten sposob.
jesli chodzi natomiast o porcje, to jest rzecz umowna, poniewaz to para mloda ustala ilosc miesa na osobe.
rowniez nie chce mi sie wierzyc w to ze pan Jurek( wlasciciel, przemily czlowiek) - zachowywalby sie w ten sposob.
Czyżby same Ole się zdecydowały na wesele w Adrii?? :-)
Byłam wczoraj oglądać sale i pokoje, wszystko ładne, czyste widać że sala nie jest jeszcze tak wyeksplatowana jak inne;) właściciel bardzo sympatyczny i przede wszystkim jest niedrogo.możliwość wynajęcia busiku na cała noc za 300 zł :) tylko miejsc już brak na ten rok, jedynie piątki wolne zostały.
Byłam wczoraj oglądać sale i pokoje, wszystko ładne, czyste widać że sala nie jest jeszcze tak wyeksplatowana jak inne;) właściciel bardzo sympatyczny i przede wszystkim jest niedrogo.możliwość wynajęcia busiku na cała noc za 300 zł :) tylko miejsc już brak na ten rok, jedynie piątki wolne zostały.
a faktycznie śmiesznie, że tu prawie same Ole :D
a ENI już nic nie odpowiedziała, wiec biorę to jako antyreklame. mam nadzieje, że wasze relacje mnie uspokoją
Lokal istnieje od zeszłego roku i nie mają jeszcze renowmy więc nie sądze by na początku robili sobie reklamę taką fuszerką, raczej powinni klijentom w tyłek wchodzić, by ich polecali
a ENI już nic nie odpowiedziała, wiec biorę to jako antyreklame. mam nadzieje, że wasze relacje mnie uspokoją
Lokal istnieje od zeszłego roku i nie mają jeszcze renowmy więc nie sądze by na początku robili sobie reklamę taką fuszerką, raczej powinni klijentom w tyłek wchodzić, by ich polecali
Witam,
to nie żadna antyreklama, piszę jak było, bo nie mam powodów żeby kłamać, nie jestem z konkurencji itd.
Ta nieudana impreza odbyła się w niedawno. Na prawdę wszyscy byliśmy rozczarowani. Jedyne co to podobała się sala, bo jest urządzona w prostym stylu i wygląda bardzo fajnie.
To, co mówił właściciel, kiedy wszystko było organizowane na weselu niestety nie wyglądało tak, jak mówił. Goście z obsługi i jedzenia byli niezadowoleni. Porcje były na prawdę bardzo skromne i o wszystko ciągle trzeba było się dopraszać, bo obsługa "olewała" gości.
Mam spore "doświadczenie" jeśli chodzi o bycie weselach i ten lokal wypadł najgorzej :( Nie polecę go nikomu jeśli chodzi o organizację wesela.
Być może jeśli chodzi o nocleg jednorazowy jest lepiej.
P.S. Nie było możliwości, żeby odpisać Wam wczesniej. Przepraszam.
to nie żadna antyreklama, piszę jak było, bo nie mam powodów żeby kłamać, nie jestem z konkurencji itd.
Ta nieudana impreza odbyła się w niedawno. Na prawdę wszyscy byliśmy rozczarowani. Jedyne co to podobała się sala, bo jest urządzona w prostym stylu i wygląda bardzo fajnie.
To, co mówił właściciel, kiedy wszystko było organizowane na weselu niestety nie wyglądało tak, jak mówił. Goście z obsługi i jedzenia byli niezadowoleni. Porcje były na prawdę bardzo skromne i o wszystko ciągle trzeba było się dopraszać, bo obsługa "olewała" gości.
Mam spore "doświadczenie" jeśli chodzi o bycie weselach i ten lokal wypadł najgorzej :( Nie polecę go nikomu jeśli chodzi o organizację wesela.
Być może jeśli chodzi o nocleg jednorazowy jest lepiej.
P.S. Nie było możliwości, żeby odpisać Wam wczesniej. Przepraszam.
witam wszystkich
niebawem tez bede miala w adrii wesele, ale musze przynac ze opowiesc elani mnie neico zestresowala. szczegolnie po ostatniej wizycie. jedno jest pewne. moje zaufanie do tego miejsca i wlascicieli lokalu/hotelu zostalo nadwyrezone. owszem, w momencie podejmowania decyzji odnosnie wyboru loklau wszysyc byli bardzo uprzejmi. natomiast kolejne spotkanie okazalo sie mniej symaptyczne. mam nadzieje, ze wesele bedzie udane. zdam wam relacje.
niebawem tez bede miala w adrii wesele, ale musze przynac ze opowiesc elani mnie neico zestresowala. szczegolnie po ostatniej wizycie. jedno jest pewne. moje zaufanie do tego miejsca i wlascicieli lokalu/hotelu zostalo nadwyrezone. owszem, w momencie podejmowania decyzji odnosnie wyboru loklau wszysyc byli bardzo uprzejmi. natomiast kolejne spotkanie okazalo sie mniej symaptyczne. mam nadzieje, ze wesele bedzie udane. zdam wam relacje.
oznacza to ze pewne kwestie ktore zglaszalam na pierwszym spotkaniu okazalay sie zaskoczeniem przy spotkaniu drugim. nie chce wchodzic w szczegoly, ale przyznam ze zachowano sie malo profesjonalnie. natomaist nie mzoe to przesadzac o ocenie hotelu adria poniewaz najwazniejsze ejst to w jaki sposb zostanie zorganizowane wesele.
...to forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię, każdy ma prawo mieć inne zdanie ...
z mojej strony opisane zostało wszystko tak, jak było faktycznie...
Logiczne jest to, że w momencie organizacji właściciel będzie nadskakiwał i starał się dogodzić pod każdym względem, bo przecież "klient- nasz pan"... tak samo było w naszym przypadku, a na samym weselu było już niestety inaczej...
Ślub i wesele powinno zapisać się w naszej pamięci jako jedne z najpiękniejszych chwil w życiu, więc życzę aby Wasze wesela w Adrii były udane... :-)
z mojej strony opisane zostało wszystko tak, jak było faktycznie...
Logiczne jest to, że w momencie organizacji właściciel będzie nadskakiwał i starał się dogodzić pod każdym względem, bo przecież "klient- nasz pan"... tak samo było w naszym przypadku, a na samym weselu było już niestety inaczej...
Ślub i wesele powinno zapisać się w naszej pamięci jako jedne z najpiękniejszych chwil w życiu, więc życzę aby Wasze wesela w Adrii były udane... :-)
Ten właściciel Adrii to śmieszny człowiek... już któraś z kolei osoba pisze negatywny komentarz w "księdze gości" na ich stronie i on wszystkie te komentarze zaraz usuwa... widocznie wstyd mu za tak beznadziejne zorganizowanie wesela i niedotrzymanie tego, co obiecywał! Lepiej powinien oficjalnie ludzi przeprosić i dopilnować aby więcej takie nieudane imprezy w jego lokalu nie miały miejsca! Żenada...
Widać coraz więcej ludzi jest niezadowolonych z wesela w Adrii!
Widać coraz więcej ludzi jest niezadowolonych z wesela w Adrii!
muszę ci przyznać rację, parę dni temu oglądałam księgę gości i tam był wpis z początku kwietnia- negatywny. ktoś napisał , że już raz był usunięty a dzisiaj patrzę, że znów go nie ma. Jeżeli są jakieś negatywne opinie to powinno się dać jakieś sprostowanie a nie udawać, że nic się nie stało.
Ale mam nadziej, że się poprawią bo nie utrzymają się na rynku.
Ale mam nadziej, że się poprawią bo nie utrzymają się na rynku.
Słuchajcie, bardzo powaznie myśle o tym hotelu i bardzo sie zawiodłam bo coraz gorsze opinie slysze o tym miejscu... Bardzo prosze osoby, które już tam sie bawily o opinie luba sa w trakcie załatwiania wesela tam o opinie..Jeżeli nie chcecie wypowiadac sie na forum, czekam na maille patina2@wp.pl
Dajcie znać a byc moze nie popełnie ogromnego błędu!!!!
Dajcie znać a byc moze nie popełnie ogromnego błędu!!!!
To naprawdę żenujące... właściciele po raz kolejny usunęli wpisy do księgi gości, które im nie pasowały, a były prawdziwe! Macie kolejny dowód na to, że Ci którzy nie zachwalają Adrii mówią prawdę!
my myśleliśmy, że skoro jest to nowy lokal to właściciele dołożą wszelkich starań aby imprezy u nich organizowane były udane i niezapomniane- bo fajnie by było aby w trójmieście pojawiło się nowe miejsce, gdzie można by zorganizować przepiękne wesele a nie tylko krążyć wokół lokali, które każdy już zna- niestety od samego początku widać brak profesjonalizmu :(
my myśleliśmy, że skoro jest to nowy lokal to właściciele dołożą wszelkich starań aby imprezy u nich organizowane były udane i niezapomniane- bo fajnie by było aby w trójmieście pojawiło się nowe miejsce, gdzie można by zorganizować przepiękne wesele a nie tylko krążyć wokół lokali, które każdy już zna- niestety od samego początku widać brak profesjonalizmu :(
olala82... jedzenie smakowo nie było złe - to prawda- ale jakieś rewelacyjne też nie było. Sam sposób podania jedzenia był taki jak na weselu w remizie, np. ciasto zamiast stać na paterach, poukładane było po kilka kawałków na zwykłym talerzu na stołach, "deska serów" to tak na prawdę kilka plasterków zwykłego żółtego sera i kilka kawałków pleśniowego serka typu "Sekret Mnicha"- ogólnie jedzenie podane "prymitywnie", do tego duże talerze a na nich mało jedzenia- to bardzo śmiesznie wyglądało.
Jedyne co ratuje ten lokal, to ładna sala, urządzona w eleganckim prostym stylu.
Jedyne co ratuje ten lokal, to ładna sala, urządzona w eleganckim prostym stylu.
witajcie
jaka szkoda ze nie mialam okazji poczytac na stronie adrii ksiegi gosci
moze ktos cos wiecej powiedziec czego dotyczyczly negatywne opiniie?
osobiscie uwazam za dosc zenujacy fakt ze pierwsza opinie neizwykle poztywyna o tym hotelu wystawil Jakub Plewa.....niby nic ale to czlowiek pracujacy dla lokalu, ktory w innym poscie zostal okreslony mianem obiecujacego mlodego managera.chyba sami siebie chwalili.
czekam na jakas relacje z tej nieistniejacej juz ksiegi gosci....
jaka szkoda ze nie mialam okazji poczytac na stronie adrii ksiegi gosci
moze ktos cos wiecej powiedziec czego dotyczyczly negatywne opiniie?
osobiscie uwazam za dosc zenujacy fakt ze pierwsza opinie neizwykle poztywyna o tym hotelu wystawil Jakub Plewa.....niby nic ale to czlowiek pracujacy dla lokalu, ktory w innym poscie zostal okreslony mianem obiecujacego mlodego managera.chyba sami siebie chwalili.
czekam na jakas relacje z tej nieistniejacej juz ksiegi gosci....
generalnie narzekano na obsluge(ze ignoruje gosci),wlasciciela( ze"pilnuje") i malo jedzenia.
ja osobiscie mam zal o ogrod! wlasnie czy ktoras z was byla tam ostatnio zobaczyc czy jest gotowy bo mi pan wlasciciel pow ze jest juz gotowy (???)
nie moge tego sama sprawdzic bo nie ma mnie w polsce,takze jakby ktoras z was miala jakies info bede wdzieczna :)
ja osobiscie mam zal o ogrod! wlasnie czy ktoras z was byla tam ostatnio zobaczyc czy jest gotowy bo mi pan wlasciciel pow ze jest juz gotowy (???)
nie moge tego sama sprawdzic bo nie ma mnie w polsce,takze jakby ktoras z was miala jakies info bede wdzieczna :)
właśnie, nie ma nic gorszego jak ci goście uciekną na długo do ogrodu. No ale jak obiecali Ci, że będą to tego oczekuj, albo jakąś rekompensate niech Ci zaproponują
a co do księgi gości, to jeszcze było, że jedzenie "podawane jak w remizie" niby ciasto podawane na talerzach obiadowych, i że deska serów- to taca z kilkoma plasterkami żółtego sera.
a właśnie, czy ktoś widział ich zastawę, i macie jakieś nowe relacje/ opnie?
a co do księgi gości, to jeszcze było, że jedzenie "podawane jak w remizie" niby ciasto podawane na talerzach obiadowych, i że deska serów- to taca z kilkoma plasterkami żółtego sera.
a właśnie, czy ktoś widział ich zastawę, i macie jakieś nowe relacje/ opnie?
no wiesz jak sie tak upieram przy tym ogrodzie bo po 1 byly mi obiecane cuda na kiju ze tam beda, a po 2 dlatego ze jednak stojaca na terenie betoniarka i waly piachu sa malo urocze :) a nie ma sie co oszukiwac, bedzie 21 czerwca i ludzie na pewno czasem beda sie wychodzic przewietrzyc, ja zreszta tez i nei chcialabym siedziec na podworku na taczce ;)
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.
Ich zastawa to zwykłe białe talerze i sztućce z IKEA... i to na tych talerzach podają obiad i ciasto i "deskę serów"- czyt. talerz z kilkoma plasterkami zwykłego sera i kilkoma kawałeczkami pleśniowego.
Ogólnie tak jak napisane wcześniej... sala ładna ale sposób podania jedzenia jak w remizie... z tą różnicą, że po wiejskim weselichu w remizie goście wychodzili najedzeni, a po weselu z Adrii głodni :(
Ogólnie tak jak napisane wcześniej... sala ładna ale sposób podania jedzenia jak w remizie... z tą różnicą, że po wiejskim weselichu w remizie goście wychodzili najedzeni, a po weselu z Adrii głodni :(
Zgadzam się z przedmówczynią.
Byłam na weselu w tym tygodniu w Adrii. Fakt,sala przyjemna. Miejsce niezłe,ale na tym kończy się wymienianie tego ,co pozytywne. No,może jeszcze jedzenie nie było złe. Ale biorąc pod uwage ile się im płaci a ile dostaje na stół.... Porażka. Każą sobie płacić z góry,bo wiedzą,ze po wszystkim nikt by im nie dopłacił reszty. Obsługa niedoświadczona. Nie było nikogo,kto by nimi dyrygował. Właściciel do dupy. Tylko dzięki świetnemu zespołowi i dobrej muzyce,goście się dobrze bawili. Zdecydowanie odradzam organizowania imprez w ADRII!!
Byłam na weselu w tym tygodniu w Adrii. Fakt,sala przyjemna. Miejsce niezłe,ale na tym kończy się wymienianie tego ,co pozytywne. No,może jeszcze jedzenie nie było złe. Ale biorąc pod uwage ile się im płaci a ile dostaje na stół.... Porażka. Każą sobie płacić z góry,bo wiedzą,ze po wszystkim nikt by im nie dopłacił reszty. Obsługa niedoświadczona. Nie było nikogo,kto by nimi dyrygował. Właściciel do dupy. Tylko dzięki świetnemu zespołowi i dobrej muzyce,goście się dobrze bawili. Zdecydowanie odradzam organizowania imprez w ADRII!!
no to pieknie...kolejna negatywna opinia...no to ja sie wybiore do nich .... oj sie wybiore!!!!!!!!! zdam relacje jak bylo! ale tym razem nie popuszcze! i bede walczyc zeby nie musiec im wplacac z góry! no sorry za takie opinie! teraz to mnei wku...
cześc Olenka 21:)
Daj mi proszę znac jak bedziesz po spotkaniu w Adrii, no i co
ci powiedzieli. Musimy ich przycisnąc, mozesz smialo powiedziec, ze na forum weselnika maja zle opinie i niech cos w koncu z tym zrobia!!!!!Będę czekała na odpowiedz, my wybieramy sie tam na poczatku lipca!!! Nie ma się co stresowac, trzeba ich zmusic do poprawy organizacji, w koncu my placimy i mamy prawo wymagac tego co nam sie nalezy!!!!!!
pozdrawiam:)
Daj mi proszę znac jak bedziesz po spotkaniu w Adrii, no i co
ci powiedzieli. Musimy ich przycisnąc, mozesz smialo powiedziec, ze na forum weselnika maja zle opinie i niech cos w koncu z tym zrobia!!!!!Będę czekała na odpowiedz, my wybieramy sie tam na poczatku lipca!!! Nie ma się co stresowac, trzeba ich zmusic do poprawy organizacji, w koncu my placimy i mamy prawo wymagac tego co nam sie nalezy!!!!!!
pozdrawiam:)
Ciekawe czy właściciela cokolwiek obchodzą opinie o jego lokalu, nie rozumiem takich ludzi. Albo myślą, że to komunizm i rządzą bo mają "towar" albo debile bo nie wiedzą co to konkurencja, marketing, rynek i opinia klijentów.
a jak będziecie to załatwiać, będziecie w umowie pisać wielkość porcji?
Oleńka 21 a jak z tym ogrodem wyszło? kiedy masz zamiar teraz się wybrać?
a jak będziecie to załatwiać, będziecie w umowie pisać wielkość porcji?
Oleńka 21 a jak z tym ogrodem wyszło? kiedy masz zamiar teraz się wybrać?
olka ide we wtorek...
ogród cóż za szumna nazwa biorąc pod uwagę ten w Adrii...otóż postawiony jest zielony parkan i kilka plastikowych krzeseł...no to się nazywa klasa :) włoski styl normalnie :)
nie bój nic, ide uświadomić panu właścicielowi bajkopisarzowi jakie są opinie o jego wysokiej klasie hotelu :)
czas wyciągnąć ciężką artylerię :) trzymajcie kciuki :)
ogród cóż za szumna nazwa biorąc pod uwagę ten w Adrii...otóż postawiony jest zielony parkan i kilka plastikowych krzeseł...no to się nazywa klasa :) włoski styl normalnie :)
nie bój nic, ide uświadomić panu właścicielowi bajkopisarzowi jakie są opinie o jego wysokiej klasie hotelu :)
czas wyciągnąć ciężką artylerię :) trzymajcie kciuki :)
to mnie uspokoiłaś z tym ogrodem :p . Już sie bałam, że dadzą jakieś normalne krzesła, ale plastiki-kamień spadł mi z serca prze udrobinie szczęścia dadzą nam jeszcze parasol coca-coli, to by było coś hmm rozmarzyłam się-pewnie by był za dopłatą :D. Ale masz racje ten włosko-dziadowski styl to strzał w dziesiątkę, ikona stylu ogrodów.
w sumie fajnie by było gdyby właściciel dostał całą serię narzekań od kilku osób.ciekawe czy się przejmie.
w sumie fajnie by było gdyby właściciel dostał całą serię narzekań od kilku osób.ciekawe czy się przejmie.
Odradzam po stokroć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam tam na weselu we czwartek i w piątek ....
Sala może i ładna , ale to wszystko.
Jedzenia mało , trafia na stoły za późno , kelnerzy nie kumaci , totalne osły!!
Właściciel bezczelny , łazi po sali nie wiadomo po co ...
Po wszystkim wykłóca się o pieniądze ... Żal pl!!!!!
Imprezę uratował zespół!!
Byłam tam na weselu we czwartek i w piątek ....
Sala może i ładna , ale to wszystko.
Jedzenia mało , trafia na stoły za późno , kelnerzy nie kumaci , totalne osły!!
Właściciel bezczelny , łazi po sali nie wiadomo po co ...
Po wszystkim wykłóca się o pieniądze ... Żal pl!!!!!
Imprezę uratował zespół!!
ok dziewczyny, koło 17 wyruszam na "Bitwe o Adrię" !!! idzie ze mna tata, ktory do tej pory probowal jakos bronic hotelu i moja mama, z natury taka jak ja- a wiec nie da sobie w kasze dmuchac!
powiadomie was o przebiegu rozmowy, przedstawie panu wybrukowane negatywne opinie,bede czekac na wytlumaczenie.
trzymajcie kciuki BRIDEZILLA nadchodzi :)
aha a kiki bedziemy czekac na Ciebie z relacja bo po Tobie to juz tylko Ja w najblizszym czasie!!!!
powiadomie was o przebiegu rozmowy, przedstawie panu wybrukowane negatywne opinie,bede czekac na wytlumaczenie.
trzymajcie kciuki BRIDEZILLA nadchodzi :)
aha a kiki bedziemy czekac na Ciebie z relacja bo po Tobie to juz tylko Ja w najblizszym czasie!!!!
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.