Widok

Adria - Rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy jest już ktoś kto może powiedzieć coś więcej na temat tego miejsca? Może ktoś miał okazję już się tam bawić podczas wesela, sylwestra itp. Interesuje mnie kwestia jedzenia (jakość, ilość) oraz ocena współpracy z właścicelem tego obiektu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy tam wesele w czerwcu, wiec jak masz jakies konkretne pytania to pisz.cos niecoś już wiem ;) pozdrawiam

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Napisz co zdecydowało, że wybraliście właśnie to miejsce, czy ktoś polecił wam ten lokal? Czy możesz napisać ile płacicie za osobę? Czy domawialiście coś do menu, które jest proponowane na starcie?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
podbijam

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=462464&t=462271 ``ADRIA`` Rumia...opinie???

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=465684&t=465684 adria w rumi

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=461749&t=461696 Hotel Adria w Rumi

Witam :) Mamy wesele w Adrii 15.08.2008. Sala jest bardzo ładna, właściciele sympatyczni. Wśród naszych gości jest sporo dzieci i bardzo Nam sie spodobało, że jedzenie zamawia sie na porcje i nie liczą sobie konkretnej kwoty na osobe. W menu mozna wprowadzac swoje poprawki. Jedzenie jest tradycyjne. Nie ma korkowego. Zostalismy zapewnieni, ze do czasu Naszego wesela zadbają o otoczenie, no i że powstanie coś w rodzaju ogródka. Acha pokoje są super :)
image
ja mogę dokładnie podpisać się pod tym co napisała moja poprzedniczka :) sala super, właściciele okropnie sympatyczni i kontaktowi, jedzenie zapowiada się smacznie,ceny przystępne - czyli generalnie jest dobrze :)
Lokal cieszy się coraz większą popularnością odkąd osoby o niego pytaja :)

My też mamy w Adri 31.05.2008 więc chyba najszybciej będę mogła coś powiedzieć:) ale zapowiada się super.
image
ooo to super, a myslalam ze ja jestem 1 :) ale to fajnie, podzielisz sie wrazeniami :)

ja rowniez bede miala wesele w adri. sala jak juz wspomnialy dziewczyny jest sliczna.bardzo jestem ciekawa pierwszych relacji po weselu(dziewczyny licze na was).
wd mnie dojazd do hotelu jest ni jaki i wejscie malo efektowne

image
wiec na co sie zdecydowalas??
jeszcze na nic tak definitywnie

image
macie może jakieś zdjęcia z sali, bo na stonce są tylko dwa i takie niewyrażne
i czy macie może przykładowe menu

a i czy tam jest sala do tańczenia i jedzenia jedna czy dwie osobne?
zdjecia sali są bardzo wyrazne na stronie. jest ich duzo.
a jeśli chodzi o sale to jest jedna i ta sama i do tanczenia i do jedzenia :)
pozdrawiam

może nie widziałam tych zdjęć tzn chodzi mi o slaę, widziałam tylko dwa i takie dziwne światło było :) jeżeli masz więcej zdjęć z sali to podaj mi linka jak możesz, dzieki za informacje o sali( jedna do jedzenia i tańczenia)
chyba się zdecydujemy na nią, tylko musimy jescze tam zajechać i pójśc do środka i ją obejrzeć
http://www.hotel-adria.pl/3501.html

są dwie sale jedna mala na okolo 30 osob no i druga duza na okolo 120 osob. My oczywiscie mamy tę duzą :)
Myśmy zdecydowali sie na ten hotel zupelnie w ciemno, juz rok temu,ale jestesmy spokojni :)

Z przykrością muszę stwierdzić, że mimo tego, iż sala bankietowa urządzona jest ładnie, to jest jedyne dobre słowo jakie mogę napisać na temat tego lokalu. Obsługa beznadziejna, o wszystko trzeba było się dopraszać po kilka razy, jedzenie również słabe, na dodatek w bardzo skromnych porcjach (np. 2 miseczki z 3-4 półówkami zraza w sosie podane na cały długi stół - ok 20 osobowy) , podane gościom lody były całkowicie roztopione,tzw. "deska serów" w menu to w rzeczywistości kilka plasterków zwykłego sera i kilka małych kawałeczków serka pleśniowego typu "Sekret Mnicha" ułożonych na talerzu, mimo kilkukrotnych próśb skierowanych do kelnerów, Panowie ci gości ignorowali. Właściciel przez całą imprezę co rusz wchodził na salę i obserwował (kontrolował) bawiących się nie jak gości lecz jak złodziei, do tego co chwile przygaszając światło, gdy tylko ktoś znowu je mocniej zapalił. Jednym słowem oszczędność na wszystkim!! W porównaniu do innych lokali niestety ten lokal wypadł fatalnie!
kurcze przykro mi to słyszeć, a kiedy tam byłaś na tekiej imprezie? jako gość czy młoda para?
eni wybacz moje watpliwosci co do twojego postu,ale nie kojarze zebys specjalnie czesto udzielala sie na forum ( co oczywiscie nie jest jednoznaczne z tym ze nie mowisz prawdy) w kazdym razie jednak na potwierdzenie swoich slow poiwedxz na jakiej imprezie bylas i kiedy w adri bo poki co wiem,ze wesela nie odbywaja sie tam za czesto.

jesli chodzi natomiast o porcje, to jest rzecz umowna, poniewaz to para mloda ustala ilosc miesa na osobe.

rowniez nie chce mi sie wierzyc w to ze pan Jurek( wlasciciel, przemily czlowiek) - zachowywalby sie w ten sposob.

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry