Widok

Adria - Rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy jest już ktoś kto może powiedzieć coś więcej na temat tego miejsca? Może ktoś miał okazję już się tam bawić podczas wesela, sylwestra itp. Interesuje mnie kwestia jedzenia (jakość, ilość) oraz ocena współpracy z właścicelem tego obiektu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
noooo... widzicie w końcu, że to co napisałam o Adrii to prawda! a na początku zostałam posądzona o "ściemnianie" :( ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która była tam niedawno na weselu i tak samo była kicha... eh...
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.
nie moge sie doczekac az ola napisze jak po "bitwie o adrie" ;)no i relacji kiki po slubie....lepiej nie rozwscieczac panien mlodych...;)
mnie zaczyna stresować, że jeszcze żadnej pozytywnej opini nie było po weselu, same negatywne relacje. strach się bać. trzymam kciuki za Ciebie i rodziców
ok dziewczyny, koło 17 wyruszam na "Bitwe o Adrię" !!! idzie ze mna tata, ktory do tej pory probowal jakos bronic hotelu i moja mama, z natury taka jak ja- a wiec nie da sobie w kasze dmuchac!
powiadomie was o przebiegu rozmowy, przedstawie panu wybrukowane negatywne opinie,bede czekac na wytlumaczenie.
trzymajcie kciuki BRIDEZILLA nadchodzi :)

aha a kiki bedziemy czekac na Ciebie z relacja bo po Tobie to juz tylko Ja w najblizszym czasie!!!!

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Odradzam po stokroć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam tam na weselu we czwartek i w piątek ....
Sala może i ładna , ale to wszystko.
Jedzenia mało , trafia na stoły za późno , kelnerzy nie kumaci , totalne osły!!
Właściciel bezczelny , łazi po sali nie wiadomo po co ...
Po wszystkim wykłóca się o pieniądze ... Żal pl!!!!!
Imprezę uratował zespół!!
to mnie uspokoiłaś z tym ogrodem :p . Już sie bałam, że dadzą jakieś normalne krzesła, ale plastiki-kamień spadł mi z serca prze udrobinie szczęścia dadzą nam jeszcze parasol coca-coli, to by było coś hmm rozmarzyłam się-pewnie by był za dopłatą :D. Ale masz racje ten włosko-dziadowski styl to strzał w dziesiątkę, ikona stylu ogrodów.

w sumie fajnie by było gdyby właściciel dostał całą serię narzekań od kilku osób.ciekawe czy się przejmie.
olka ide we wtorek...

ogród cóż za szumna nazwa biorąc pod uwagę ten w Adrii...otóż postawiony jest zielony parkan i kilka plastikowych krzeseł...no to się nazywa klasa :) włoski styl normalnie :)

nie bój nic, ide uświadomić panu właścicielowi bajkopisarzowi jakie są opinie o jego wysokiej klasie hotelu :)

czas wyciągnąć ciężką artylerię :) trzymajcie kciuki :)

Ciekawe czy właściciela cokolwiek obchodzą opinie o jego lokalu, nie rozumiem takich ludzi. Albo myślą, że to komunizm i rządzą bo mają "towar" albo debile bo nie wiedzą co to konkurencja, marketing, rynek i opinia klijentów.

a jak będziecie to załatwiać, będziecie w umowie pisać wielkość porcji?

Oleńka 21 a jak z tym ogrodem wyszło? kiedy masz zamiar teraz się wybrać?
sie nie bój ja tam pozamiatam w tym kurniku :P

w końcu BRIDEZILLA jestem nie :P?

no a tak powaznie, to nie ma zmiluj, twardo co i jak, a jak cos nie pasuje to nie ma sprawy, negatywy na weselniku, post w odradzamy.pl i kazdym rumskim forum!

cześc Olenka 21:)

Daj mi proszę znac jak bedziesz po spotkaniu w Adrii, no i co
ci powiedzieli. Musimy ich przycisnąc, mozesz smialo powiedziec, ze na forum weselnika maja zle opinie i niech cos w koncu z tym zrobia!!!!!Będę czekała na odpowiedz, my wybieramy sie tam na poczatku lipca!!! Nie ma się co stresowac, trzeba ich zmusic do poprawy organizacji, w koncu my placimy i mamy prawo wymagac tego co nam sie nalezy!!!!!!

pozdrawiam:)

no to pieknie...kolejna negatywna opinia...no to ja sie wybiore do nich .... oj sie wybiore!!!!!!!!! zdam relacje jak bylo! ale tym razem nie popuszcze! i bede walczyc zeby nie musiec im wplacac z góry! no sorry za takie opinie! teraz to mnei wku...

Zgadzam się z przedmówczynią.
Byłam na weselu w tym tygodniu w Adrii. Fakt,sala przyjemna. Miejsce niezłe,ale na tym kończy się wymienianie tego ,co pozytywne. No,może jeszcze jedzenie nie było złe. Ale biorąc pod uwage ile się im płaci a ile dostaje na stół.... Porażka. Każą sobie płacić z góry,bo wiedzą,ze po wszystkim nikt by im nie dopłacił reszty. Obsługa niedoświadczona. Nie było nikogo,kto by nimi dyrygował. Właściciel do dupy. Tylko dzięki świetnemu zespołowi i dobrej muzyce,goście się dobrze bawili. Zdecydowanie odradzam organizowania imprez w ADRII!!
Ich zastawa to zwykłe białe talerze i sztućce z IKEA... i to na tych talerzach podają obiad i ciasto i "deskę serów"- czyt. talerz z kilkoma plasterkami zwykłego sera i kilkoma kawałeczkami pleśniowego.

Ogólnie tak jak napisane wcześniej... sala ładna ale sposób podania jedzenia jak w remizie... z tą różnicą, że po wiejskim weselichu w remizie goście wychodzili najedzeni, a po weselu z Adrii głodni :(
nastrasz ich delikatenie, że jesteś jedną z naczelnych forumek, i jeżeli chcą przetrwać niech lepiej się pilnują :P, jestem ciekawa tego sezonu. Ja się obawiam, że w przyszłym roku mi podniosą diametralnie ceny, a umowa dopiero przed weselem.
no wiesz jak sie tak upieram przy tym ogrodzie bo po 1 byly mi obiecane cuda na kiju ze tam beda, a po 2 dlatego ze jednak stojaca na terenie betoniarka i waly piachu sa malo urocze :) a nie ma sie co oszukiwac, bedzie 21 czerwca i ludzie na pewno czasem beda sie wychodzic przewietrzyc, ja zreszta tez i nei chcialabym siedziec na podworku na taczce ;)

właśnie, nie ma nic gorszego jak ci goście uciekną na długo do ogrodu. No ale jak obiecali Ci, że będą to tego oczekuj, albo jakąś rekompensate niech Ci zaproponują

a co do księgi gości, to jeszcze było, że jedzenie "podawane jak w remizie" niby ciasto podawane na talerzach obiadowych, i że deska serów- to taca z kilkoma plasterkami żółtego sera.

a właśnie, czy ktoś widział ich zastawę, i macie jakieś nowe relacje/ opnie?
Oleńka,

jesli ci to pomoże byłam tam jakieś 3-4 tygodnie temu i po ogrodzie nie było śladu.

koniecznie daj znać jak poszło! Ale myśle ze ogrodem nie powinnas sie tak przejmować. Goscie powinni sie bawic na weselu w sali a nie chodzic po ogrodzie :) Trzeba szukac plusów!!!
generalnie narzekano na obsluge(ze ignoruje gosci),wlasciciela( ze"pilnuje") i malo jedzenia.

ja osobiscie mam zal o ogrod! wlasnie czy ktoras z was byla tam ostatnio zobaczyc czy jest gotowy bo mi pan wlasciciel pow ze jest juz gotowy (???)
nie moge tego sama sprawdzic bo nie ma mnie w polsce,takze jakby ktoras z was miala jakies info bede wdzieczna :)

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (20 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Vela Park Rumia Loker (21 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

do góry