Widok
...to forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię, każdy ma prawo mieć inne zdanie ...
z mojej strony opisane zostało wszystko tak, jak było faktycznie...
Logiczne jest to, że w momencie organizacji właściciel będzie nadskakiwał i starał się dogodzić pod każdym względem, bo przecież "klient- nasz pan"... tak samo było w naszym przypadku, a na samym weselu było już niestety inaczej...
Ślub i wesele powinno zapisać się w naszej pamięci jako jedne z najpiękniejszych chwil w życiu, więc życzę aby Wasze wesela w Adrii były udane... :-)
z mojej strony opisane zostało wszystko tak, jak było faktycznie...
Logiczne jest to, że w momencie organizacji właściciel będzie nadskakiwał i starał się dogodzić pod każdym względem, bo przecież "klient- nasz pan"... tak samo było w naszym przypadku, a na samym weselu było już niestety inaczej...
Ślub i wesele powinno zapisać się w naszej pamięci jako jedne z najpiękniejszych chwil w życiu, więc życzę aby Wasze wesela w Adrii były udane... :-)
Ten właściciel Adrii to śmieszny człowiek... już któraś z kolei osoba pisze negatywny komentarz w "księdze gości" na ich stronie i on wszystkie te komentarze zaraz usuwa... widocznie wstyd mu za tak beznadziejne zorganizowanie wesela i niedotrzymanie tego, co obiecywał! Lepiej powinien oficjalnie ludzi przeprosić i dopilnować aby więcej takie nieudane imprezy w jego lokalu nie miały miejsca! Żenada...
Widać coraz więcej ludzi jest niezadowolonych z wesela w Adrii!
Widać coraz więcej ludzi jest niezadowolonych z wesela w Adrii!
muszę ci przyznać rację, parę dni temu oglądałam księgę gości i tam był wpis z początku kwietnia- negatywny. ktoś napisał , że już raz był usunięty a dzisiaj patrzę, że znów go nie ma. Jeżeli są jakieś negatywne opinie to powinno się dać jakieś sprostowanie a nie udawać, że nic się nie stało.
Ale mam nadziej, że się poprawią bo nie utrzymają się na rynku.
Ale mam nadziej, że się poprawią bo nie utrzymają się na rynku.
Słuchajcie, bardzo powaznie myśle o tym hotelu i bardzo sie zawiodłam bo coraz gorsze opinie slysze o tym miejscu... Bardzo prosze osoby, które już tam sie bawily o opinie luba sa w trakcie załatwiania wesela tam o opinie..Jeżeli nie chcecie wypowiadac sie na forum, czekam na maille patina2@wp.pl
Dajcie znać a byc moze nie popełnie ogromnego błędu!!!!
Dajcie znać a byc moze nie popełnie ogromnego błędu!!!!
To naprawdę żenujące... właściciele po raz kolejny usunęli wpisy do księgi gości, które im nie pasowały, a były prawdziwe! Macie kolejny dowód na to, że Ci którzy nie zachwalają Adrii mówią prawdę!
my myśleliśmy, że skoro jest to nowy lokal to właściciele dołożą wszelkich starań aby imprezy u nich organizowane były udane i niezapomniane- bo fajnie by było aby w trójmieście pojawiło się nowe miejsce, gdzie można by zorganizować przepiękne wesele a nie tylko krążyć wokół lokali, które każdy już zna- niestety od samego początku widać brak profesjonalizmu :(
my myśleliśmy, że skoro jest to nowy lokal to właściciele dołożą wszelkich starań aby imprezy u nich organizowane były udane i niezapomniane- bo fajnie by było aby w trójmieście pojawiło się nowe miejsce, gdzie można by zorganizować przepiękne wesele a nie tylko krążyć wokół lokali, które każdy już zna- niestety od samego początku widać brak profesjonalizmu :(