Widok

Adria - Rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy jest już ktoś kto może powiedzieć coś więcej na temat tego miejsca? Może ktoś miał okazję już się tam bawić podczas wesela, sylwestra itp. Interesuje mnie kwestia jedzenia (jakość, ilość) oraz ocena współpracy z właścicelem tego obiektu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...to forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię, każdy ma prawo mieć inne zdanie ...
z mojej strony opisane zostało wszystko tak, jak było faktycznie...

Logiczne jest to, że w momencie organizacji właściciel będzie nadskakiwał i starał się dogodzić pod każdym względem, bo przecież "klient- nasz pan"... tak samo było w naszym przypadku, a na samym weselu było już niestety inaczej...

Ślub i wesele powinno zapisać się w naszej pamięci jako jedne z najpiękniejszych chwil w życiu, więc życzę aby Wasze wesela w Adrii były udane... :-)
31.05.2008

a Ty Kiki365 kiedy masz w Adrii wesele???
a kiedy masz tam wesele?

nie nie, o koszta dodatkowe to na pewno nie. w sumie bardzo ladnie sie zachowali jesli chodzi o koszty. wszystko zgodnie z ustna umowa:))
a JA BEDE MIALA W TEQUILI W RUMII JESTEM Z TEGO BARDZO ZADOWOLONA PONEWAZ JUZ DWR RAZY BYLAM TAM NA WESELU:)

beatka
ale chyba nie chodzi o dodatkowe koszta? a kiedy masz wesele, bo bardzo czekam na jakąś relację
oznacza to ze pewne kwestie ktore zglaszalam na pierwszym spotkaniu okazalay sie zaskoczeniem przy spotkaniu drugim. nie chce wchodzic w szczegoly, ale przyznam ze zachowano sie malo profesjonalnie. natomaist nie mzoe to przesadzac o ocenie hotelu adria poniewaz najwazniejsze ejst to w jaki sposb zostanie zorganizowane wesele.
olawoy co rozumiesz przez to że drugie spotkanie okazało się mniej sympatyczne????
witam wszystkich
niebawem tez bede miala w adrii wesele, ale musze przynac ze opowiesc elani mnie neico zestresowala. szczegolnie po ostatniej wizycie. jedno jest pewne. moje zaufanie do tego miejsca i wlascicieli lokalu/hotelu zostalo nadwyrezone. owszem, w momencie podejmowania decyzji odnosnie wyboru loklau wszysyc byli bardzo uprzejmi. natomiast kolejne spotkanie okazalo sie mniej symaptyczne. mam nadzieje, ze wesele bedzie udane. zdam wam relacje.
wydaje mnie się że jedna negatywna wypowiedź na temat Adrii nie zniechęci pozostałe do organizowania tam wesela.
Witam,

to nie żadna antyreklama, piszę jak było, bo nie mam powodów żeby kłamać, nie jestem z konkurencji itd.

Ta nieudana impreza odbyła się w niedawno. Na prawdę wszyscy byliśmy rozczarowani. Jedyne co to podobała się sala, bo jest urządzona w prostym stylu i wygląda bardzo fajnie.

To, co mówił właściciel, kiedy wszystko było organizowane na weselu niestety nie wyglądało tak, jak mówił. Goście z obsługi i jedzenia byli niezadowoleni. Porcje były na prawdę bardzo skromne i o wszystko ciągle trzeba było się dopraszać, bo obsługa "olewała" gości.

Mam spore "doświadczenie" jeśli chodzi o bycie weselach i ten lokal wypadł najgorzej :( Nie polecę go nikomu jeśli chodzi o organizację wesela.

Być może jeśli chodzi o nocleg jednorazowy jest lepiej.

P.S. Nie było możliwości, żeby odpisać Wam wczesniej. Przepraszam.
Zaliczka wpłacona.Wesele 12.09.2008 rok!!!!!!:-))))))
a wiecie jaka tam jest gramatura porcji?
tez mi sie zdaje ze cos sciemnia emi....czekam dziewczyny na wasze relacje...co do menu wydawalo sie ok (przeliczalismy rowniez propozycje z innych miejsc i w adri wychodzilo sporo na osobe).
a faktycznie śmiesznie, że tu prawie same Ole :D

a ENI już nic nie odpowiedziała, wiec biorę to jako antyreklame. mam nadzieje, że wasze relacje mnie uspokoją
Lokal istnieje od zeszłego roku i nie mają jeszcze renowmy więc nie sądze by na początku robili sobie reklamę taką fuszerką, raczej powinni klijentom w tyłek wchodzić, by ich polecali
nie byłam, ale w poniedziałek rozmawiałam z właścicielem i akurat wspomniał o tym, jak goście się bawili w poprzedni weekend i że o 6 dopiero skończyli (to była rozmowa apropo DJ).Więc myśałam, że to była opinia może z tego wesela
widziałam przykładowe menu na 100 osób za 120 zł i było ono bogate.pozatym ustalasz sobie sama menu z kucharzem.
To dobra propozycja, zle czy tego jedzenia za 120 zl wystarczy?
120 zł od osoby przy minimum 70 osobach, wynajęcie pokoju 2-osobowego 180 zł.

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (20 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Vela Park Rumia Loker (21 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

do góry