Widok

Adria - Rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy jest już ktoś kto może powiedzieć coś więcej na temat tego miejsca? Może ktoś miał okazję już się tam bawić podczas wesela, sylwestra itp. Interesuje mnie kwestia jedzenia (jakość, ilość) oraz ocena współpracy z właścicelem tego obiektu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok dziewczyny, koło 17 wyruszam na "Bitwe o Adrię" !!! idzie ze mna tata, ktory do tej pory probowal jakos bronic hotelu i moja mama, z natury taka jak ja- a wiec nie da sobie w kasze dmuchac!
powiadomie was o przebiegu rozmowy, przedstawie panu wybrukowane negatywne opinie,bede czekac na wytlumaczenie.
trzymajcie kciuki BRIDEZILLA nadchodzi :)

aha a kiki bedziemy czekac na Ciebie z relacja bo po Tobie to juz tylko Ja w najblizszym czasie!!!!

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
mnie zaczyna stresować, że jeszcze żadnej pozytywnej opini nie było po weselu, same negatywne relacje. strach się bać. trzymam kciuki za Ciebie i rodziców
nie moge sie doczekac az ola napisze jak po "bitwie o adrie" ;)no i relacji kiki po slubie....lepiej nie rozwscieczac panien mlodych...;)
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.
oleńka 21 ogród miał być już we wrześniu 2007 roku, nasze wesele wypadło super ale mieliśmy własych kucharzy i kelnerów, obecnie już ponoć nie jest tak fajnie, od koleżanki, która była tam ostatno na weselu dowiedziałam się że ogólnie była masakra, a właściciele wszystko zwalali na organizatorów czyli na młodą pare i ich rodziców, pomomo że sala jest super to coraz częściej docierają do mnie słuchy że nic innego na temat adri nie można powiedzieć.
noooo... widzicie w końcu, że to co napisałam o Adrii to prawda! a na początku zostałam posądzona o "ściemnianie" :( ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która była tam niedawno na weselu i tak samo była kicha... eh...

Inne tematy z forum Rumia

Vela Park Rumia Loker (21 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Osiedle Archipelag (20 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry