Widok
Agencja reklamowa dla dzieci
Hej dziewczyny,
Pewnie będę nieskromna, ale nasza mała jest przeurocza, ludzie zwracają na nią uwagę, pytaja czy mogą zrobić jej zdjęcie, bo jest biutifull... I tak się zastanawiamy czy są gdzieś jakieś agencje dla dzieci, bank twarzy, coś w ten deseń. Oczywiście poleconego, sprawdzonego....
Z góry dziękuję.
Pewnie będę nieskromna, ale nasza mała jest przeurocza, ludzie zwracają na nią uwagę, pytaja czy mogą zrobić jej zdjęcie, bo jest biutifull... I tak się zastanawiamy czy są gdzieś jakieś agencje dla dzieci, bank twarzy, coś w ten deseń. Oczywiście poleconego, sprawdzonego....
Z góry dziękuję.
http://forum.trojmiasto.pl/Dziecko-w-reklamie-t412096,1,160.html
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Zadbaj o to, żeby oprócz urody była też mądra....
Rozumiem, ze jest problem z pracą, że kasy mało, że siedzenie w domu bywa nudne.
Bazowanie na urodzie to pompowanie bańki mydlanej. Pewnego dnia przyjdzie ktoś ładniejszy, albo z lepszymi znajomościami i krucha psychika dziewczynki może ucierpieć, bo okaże sie , ze to jak wygląda to za mało.
Rozumiem, ze jest problem z pracą, że kasy mało, że siedzenie w domu bywa nudne.
Bazowanie na urodzie to pompowanie bańki mydlanej. Pewnego dnia przyjdzie ktoś ładniejszy, albo z lepszymi znajomościami i krucha psychika dziewczynki może ucierpieć, bo okaże sie , ze to jak wygląda to za mało.
Ja polecam agencje MiniModels. Uważam,że są profesjonali, a przede wszystkim mają podejście do dzieciaków, a wiem co mówię bo mój mały nie należy do potrafiących ustać długo w jednym miejscu. Najważniejsze dla mnie jest to,że oprócz konkurencyjnej ceny w porównaniu do innych agencji,zajmują się wysyłaniem zdjęć na castingi i sami zlecją konkretne zlecenia do zdjęć. Z resztą same/sami zadzwoncie i się przekonacie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!