Widok

Aik

a czy dla mezczyzn ma to AZ TAKIE znaczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WITAJCIE

ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDZIE NIE DOCHODZI OSTATNI PROMIEŃ ZACHODZĄCEGO SŁOŃCA...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDZIE BYŁAM, GDZIE JESTEM, GDZIE BĘDĘ...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDY ZECHCESZ SZUKAĆ...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM...

WITAJCIE

ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDZIE NIE DOCHODZI OSTATNI PROMIEŃ ZACHODZĄCEGO SŁOŃCA...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDZIE BYŁAM, GDZIE JESTEM, GDZIE BĘDĘ...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM, GDY ZECHCESZ SZUKAĆ...
ZNAJDZIESZ MNIE TAM...

MARZAN

TU AGENTKA,
COŚ NIE DZIAŁA TWOJA POCZTA Z POZIOMU STRONY.JEŚLI WYBIERASZ SIĘ MOŻE JUTRO DO GDAŃSKA TO PROSZĘ ZABIERZ MOJE KAJETY.DZIĘKI I POZDRAWIAM.
P.S CZY JEST TU KTOŚ ZNAJOMY????????

esclarmode

DZIŚ TYLKO POZDRAWIAM I UCIEKAM DO DOMU, KONIEC CZASU.

mielonka

mielonka pozywieniem prawdziwych wikingow. spam lovely spam

Kurs Przeklinania dla Anglików

TEA weSEE whoYOU!!!
albo:
TEA whoYOU yeahBUNNY!!!!

NeferAik

Oczywisccie z:
" Drzewo co ocienia nas , starcza mi za caly las :)pozdrowienia
P.S. Przepraszam za tamten text - nie chcialem urazic

Ludzie

Wkurza mnie to że wielu starszych ludzi zachowuje sie chamsko w stosunku do młodzieży z miasta.Denerwuje mnie to że młodzież jest traktowana jak zwykłe szmaty!!!

NO TO-HEADER ON IMPUT

SORZ, ŻE TAK RZADKO TU OSTATNIO BYWAM POSTARAM SĘ TO ZMIENIĆ W NAJBLIŻSZYM CZASIE...

NEUROTIC(ŁUKASZ)

NIE MOZNA ZABIĆ CZASU......ON CAŁU CZAS PEDZI , CAŁY CZAS JEST......NIE MOZNA GO ZABIC ZATRZYMAĆ, MOŻNA GO JEDYNIE PRZEŻYĆ....

NEUROTIC

JEST JESZCZE TYLE TEMATÓW.....

ŁUKASZ(NEUROTIC)

CZAS?CZASAMI WRACAM DO TEGO CO BYŁO.....ALE TO BOLI BO MAM ZŁE WSPOMNIENIA Z PRZESZŁOŚCI....STARAM SIE PRZEŻYWAĆ GO NA BIERZĄCO....NIEWYBIEGAM W PRZYSZŁOŚC BO NOIE WIEM CO ZE MNĄ BĘDZIE JUTRO....ZA CHWILĘ......NIE STARAM SIE ZYĆ TYM CO BYŁO(CHOC NIE ZA DOBRZE MI TO WYCHODZI...)BO MOGĘ SIE ZGUBIĆ......A TY?CZYM DLA CIEBIE JEST CZAS?JAK NIM ŻYJESZ?CO W NIM WIDZISZ?

TJALL

TY TU?CO ZA NIESPODZIANKA.........WYSŁAŁAM CI LIST.....JEŚLI MOŻNA TO TAK NAZWAĆ....POZDRAWIAM

Gratkowicze

Troszkę nowości na stronie... nie zaglądajcie lepiej.. ;-)

Nefer

Nie wiem czy powinienem Ci odpowiadac o tej mumifikacji papieza -- przynajmniej czytaj to przed 22
no dobra -pisze : nie jest to cud , takie mumifikacje czasem bywaja --a konkretnie wtedy gdy cialo spocznie w. ziemi zawierajacej zwiazki arsenu AsO3, siarkowodoru H2S, metanu CH4 lub podobnych . GIna wtedy mikroby (beztlenowce tez) a jezeli wilgotnosc jest duza wysychanie jest niewielkie -nastep. wspomniana mumifikacja. Czyni sie to tez sztucznie
- np . tak zpreparowano Lenina . --Nastepne pytanie --
mozesz sprawdzic w akademi med. Umieraja szybko kom. mozgu - inne np. wytwarzajace paznokcie i wlosy
posiadaja spore zasoby enrgetyczne i jezeli nie ma bakterii dzialaja jeszcze wiele dni . Kilka lat temu wAngli
w osuszanych bagnach odkopano bardzo dobrze zachowanego czlowieka sprzed wieluset lat .
Ale dosyc tych ponurosci - ale Sama chcialas wiedziec

Nefer

Nie wiem czy powinienem Ci odpowiadac o tej mumifikacji papieza -- przynajmniej czytaj to przed 22
no dobra -pisze : nie jest to cud , takie mumifikacje czasem bywaja --a konkretnie wtedy gdy cialo spocznie w. ziemi zawierajacej zwiazki arsenu AsO3, siarkowodoru H2S, metanu CH4 lub podobnych . GIna wtedy mikroby (beztlenowce tez) a jezeli wilgotnosc jest duza wysychanie jest niewielkie -nastep. wspomniana mumifikacja. Czyni sie to tez sztucznie
- np . tak zpreparowano Lenina . --Nastepne pytanie --
mozesz sprawdzic w akademi med. Umieraja szybko kom. mozgu - inne np. wytwarzajace paznokcie i wlosy
posiadaja spore zasoby enrgetyczne i jezeli nie ma bakterii dzialaja jeszcze wiele dni . Kilka lat temu wAngli
w osuszanych bagnach odkopano bardzo dobrze zachowanego czlowieka sprzed wieluset lat .
Ale dosyc tych ponurosci - ale Sama chcialas wiedziec

Agentko

Nnnie...Tu są sami nieznajomi. Ot , ja, taka niaznajoma jak już ...ohoho. Pamiętam jeszcze wonne i rozgadane czasy Mirka...

Filmy

Jedyną dobrze wykonaną serią kinową jest dla mnie Obcy. Tzn. że kolejne scenariusze były dopisywane z upływem czasu (ktoś wie, jak to było pod tym względem z Gwiezdnymi Wojnami? ) A ludzi odpowiedzialnych za 2 i 3 część Niekończącej się Historii wydusiłabym własnymi rękami. (Cóż, Michael Ende, autor Książki podał autorów filmu do sądu już po pierwszej części i choć nie była ona taka tam znowu najgorsza miał rację. Jak widać wszystko zależy od punktu odniesienia. Przy okazji: ktoś tu przeczyał może tę książkę?)

Plagiat

Chciałbyś spróbować bez przygotowania? Jeśli jesteś tak dobry, proszę bardzo .Sytuacja będzie jasna:
Dyplom, albo obiad, wszystko zależnie od umiejętności.

Tomko

Koszmarnie MMMMMało na tej stronie.Strona-szkielet. Wypełnić ją teraz? Kiedy Gratka już nie istnieje?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry