Widok

Aik

a czy dla mezczyzn ma to AZ TAKIE znaczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widmo przeszlosci kladzie cien, ktory przybiera przerazajace formy niepozalatwianych spraw. Z pamieci wyskakuja bable zdarzen... Nie, to juz bylo, skonczy sie jak zly sen. Byle tylko przeplynac rzeke wspomnien, przeciez widze drugi bezpieczny brzeg. To tylko kwestia czasu, lecz czy starczy mi sil?

Pozwol mi isc moja wlasna sciezka- niech zrobie blad.
Jeszcze jeden...
Jeszcze tysieczny pierwszy...
Zaboli pewnie jak za pierwszym razem.
Nie omine tego, to tylko kwestia czasu.
Pozwol mi isc do mojego prywatnego piekla.

Czy ktos wczoraj ogladal "Z Arciwum X"? To byl jeden z tych obrzydliwus ohydus. Jesli ogladal go jakis palacz papierosow zapewne w ciagu kilku minut rzucil palenie, niezla terapia wstrzasowo-wywrotowa wnetrznosci. Sugestia to potega!

Alchemik

niezwykle upojny? Zabrzmialo jak a) aromatyczny, b) zapachowy... ad a, arak, rum, wanilia, pomarancza, migdaly, czekolada, kawa... ad b. korzenny, kwiatowy, owocowy, lesny, fresh, pizmo... Wybor pozostawiam tobie. Pozdrowienia-

Esclarmonde

Witam Cie Witam - no tak po tym texcie wszyscy sie obrazili - Ty tez . Widzisz to jest tak - ja przebywalem dlugo w studenckim srodowisku politechnicznym i Akademii Med. - to daje pewne znamiona -- ale absolutnie nie swiadczy o moich zlych intencjach
ani zamiarach -- (patrz dotrzymuje swoich zobowiazan)
Znajomosc dosc dobra zycia pozwala z niego korzystac i nie w zlym znaczeniu tego slowa . Zycie (wszelkie) jest jak samochod - trzeba umiec prowadzic dobrze i myslec
za 2-ga osobe tez . Taka jest rola meszczyzny . Ja nie naleze do mieczakow - ale o kobiete potrafie dbac chronic itd. (nie moge wiecej napisac bo znowu bedzie na mnie)

Cathar Dance

Pojawiam sie wraz ze sloncem, znikam o zmroku...
Wraz ze swiatlem
Wraz ze spiewem
i muzyka...
Ale jestem, znow jestem
i znow wrocila nadzieja
wraz ze spiewem Ksiezniczki.
I znow czekam na Sakrament...
Niech Katarski Blask bedzie w Wami wszystkimi.

Cathar Dance

Pojawiam sie wraz ze sloncem, znikam o zmroku...
Wraz ze swiatlem
Wraz ze spiewem
i muzyka...
Ale jestem, znow jestem
i znow wrocila nadzieja
wraz ze spiewem Ksiezniczki.
I znow czekam na Sakrament...
Niech Katarski Blask bedzie w Wami wszystkimi.

Cathar Smile

Hej!
Wlasnie znalazlam kawiarenke o 3 min. od domu. Chyba dobre duszki mnie lubia, Aik...:)
Wiec do dziela, jak pisala Atma.
Dziekuje calej ekipie z koncertu i ciesze sie, ze sie podobalo. Szkoda, ze Wy, Lennonko&Marzanie, pojawiliscie sie tak pozno.
Aik...po Twoim texcie do Nefer bylo mi przykro...mam nazieje, ze to byl zart i Twoja energia jest zawsze taka czysta, jak w przekazach do mnie...
Garm- kim jestes??????? Wejdz na przeszukiwarke, np. Yahoo i wrzuc haslo Cathars, Middle Ages, Religion of the Cathars, Gnosis itd. Ja tak szukalam i mam kilkaset stron, choc informacje sie powtarzaja. Raczej nie ma stron poswieconych tylko Doskonalym, ale ogolnie. Sporo o oblezeniu Montsegur i ogolnych zasadach Kataryzmu. Powodzenia!
Jesli ktos wysylal na dunski adres maile, to poczeka na odp. do konca kwietnia, bo tu nie sprawdze poczty.
Nefer! Dziekuje za SMSy! Lody sa oczywiscie nadal aktualne.@v@
Wlasnie notabene jestem na wagarach...Warsztaty od rana do wieczora sa ponad moje sily. Za to wiem, gdzie pracujesz, Agentko...:)))
Well, to chyba tyle... nie wiem, jak czesto tu bede...zbankrutuje. Ale strasznie sie ciesze, ze sie wogole udalo...
Niech Moc bedzie z Wami wszystkimi, a dla "potencjalnych Wierzacych" Katarskie pozdrowienia!

Czas

mi ucieka, potrzebuje cos lub kogos kto pomoze mi go zlapac i udusic

Alchemik

przysnic sie? Eeee nie, lepiej spij spokojnie i bez stresow (czyt. koszmarow), dobrej nocy.

Nefer

Dobrej nocy ( mialas mi sie przysnic)

Esclarmonde

Pozdrawiam Ciebie serdecznie swietliscie cieplo i astralnie :) . Mam wielka nadzieje , ze pozdrowienie za
sprawa dobrych duszkow dotrze do CIebie

Nefer

Nie wiem ile ale tak sobie pomyslalem .
Jaki smak lubie ? ....oczywiscie .....niezwykle upojny :)
a Ty ........ ?

Alchemik

a skad wiesz ze jest NAS kilka?

Alchemik

jesli chodzi o moj dzial- jestem sama, jezeli chodzi o pomieszczenie w ktorym siedze na razie sa 3 osoby (ze mna wlacznie), ale znajac zycie zaraz opuszcza te szacowne mury. Jutro ostatni dzien na popoludnie- zacznie sie koszmar rannego wstawania. Podziekowanie slodkie... A jaki smak sobie zyczysz??? :-)) Pozdrowienia-

Nefer

........... Czy podziekowanie tez byloby slodkie ? :) ? :) ? :) )(

Nefer

Cos podobnego :( gdyby mi Solidarnosc wszystko zjadla --- to koniec z glosowaniem --- ale skoro oddala
to pomysle , . Wlasnie wlasnie - mysle i mysle w sprswwie "niepomietego jeszcze" cos wymysle :) .
A....A ile WAS jest na dzisiejszej zmianie :))))
pozdrowienia dla wszystkich

GARM

Ty tez ??????????????

Alchemik

wyobraz sobie ze dotarlo... przypadkiem, bo znalazlo sie w budynku "Solidarnosci" a nie tam gdzie powinno. Ale mila pani na portierni zadzwonila stamtad i powiadomila mnie. Mowisz ze zzera cie ciekawosc... Nie mam pojecia jak ci to dostarczyc. Masz jakis pomysl? Pozdrowienia czekoladowe-

Nefer

Swietnie . Balem sie , ze "zwarty kordon czujnej obrony" moze troche napoczac :)) . Zzera mnie strasznie ciekawosc co tez moze sie pomiac ???
pozdrowienia slodkie

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry