Widok
Alchemik
niedawno opinia publiczna wstrzasnelo pewne wydarzenie, otoz naruszono spokoj jednego z papiezy otwierajac trumne. Pomimo kilkudziesieciu lat od smierci- nie bylo widac rozkladu ciala, specjalna komisja bada czy to cud czy nie. Podobny wypadek mial miejsce w latach 70-tych w Polsce z ta tylko roznica ze to byl biskup i w dodatku urosla mu po smierci broda- jak to mozliwe??? Pozdrowienia nocne-
-Cóż ma oznaczać ta maskarada? - śmiejąc się pytał Wilmowski.
-Niech cie wieloryb połknie! Nigdy bym nie przypuszczał, że ubiór może
tak zmienić wygląd człowieka - dziwił się bosman.- Głos cię tylko zdradził, Davasarmanie.
Davasarman poprawił czarne, obcisłe pończochy, zadarł suknię do góry i obrażony ruszył przodem, otaczany przez stadko białych pudli, które wziął ze sobą dla zwiększenia efektu.
I dalej zbierali podpisy bez większych efektów, tylko kilka starych kobiet poparło ich inicjatywę, w zamian za pudle, których i tak nie mieli już czym karmić.
Powstanie znów się nie udało
Polska od może do może
Tomasz Wilmowski znów niepotrzebnie
Ukradł flagę w dwóch nudnych kolorach
-Niech cie wieloryb połknie! Nigdy bym nie przypuszczał, że ubiór może
tak zmienić wygląd człowieka - dziwił się bosman.- Głos cię tylko zdradził, Davasarmanie.
Davasarman poprawił czarne, obcisłe pończochy, zadarł suknię do góry i obrażony ruszył przodem, otaczany przez stadko białych pudli, które wziął ze sobą dla zwiększenia efektu.
I dalej zbierali podpisy bez większych efektów, tylko kilka starych kobiet poparło ich inicjatywę, w zamian za pudle, których i tak nie mieli już czym karmić.
Powstanie znów się nie udało
Polska od może do może
Tomasz Wilmowski znów niepotrzebnie
Ukradł flagę w dwóch nudnych kolorach
Bravo
Witaj
Wiodzialam, co Ci odpisali ludzie, wiesz co, wg mnie nie ma sensu wszczynac tu dyskusji o tym, bo to
1) drazliwy temat
2) kiedys o to samo pytalam w Gratce, i skutek byl podobny. Jesli myslisz na ten temat. o ktory sie pytasz, tak samo jak ja, to nie wytrzymasz tutaj. Albo bedziesz mial dola, widzac to co napisali.
Z pozdrowieniami -
Wiodzialam, co Ci odpisali ludzie, wiesz co, wg mnie nie ma sensu wszczynac tu dyskusji o tym, bo to
1) drazliwy temat
2) kiedys o to samo pytalam w Gratce, i skutek byl podobny. Jesli myslisz na ten temat. o ktory sie pytasz, tak samo jak ja, to nie wytrzymasz tutaj. Albo bedziesz mial dola, widzac to co napisali.
Z pozdrowieniami -
Ludziu
skoro ty i twoja polowica lubicie nietypowe kolory w kwiatach polecam:
*czerwona lilia wodna (Nymphaea Escarboucle)- droga ale piekna,
*niebieska roza (Mainzer Fastnacht)- silnie pachnie,
*czarny tulipan (Queen of Night)
*zielony mieczyk (Green Star)- zwany potocznie gladiola
Wszystko zywe pachnace bez farby. Pozdrowienia-
*czerwona lilia wodna (Nymphaea Escarboucle)- droga ale piekna,
*niebieska roza (Mainzer Fastnacht)- silnie pachnie,
*czarny tulipan (Queen of Night)
*zielony mieczyk (Green Star)- zwany potocznie gladiola