Widok

Aik

a czy dla mezczyzn ma to AZ TAKIE znaczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

o mumifikacji domyslalam sie chodzilo mi o ta brode, dzieki za wyjasnienie. Pozdrowienia- (zajrze tu ok. 19)
:-)

Ursula. K. le Guin

No właśnie. Ktoś ma coś do powiedzenia?

Bakcylia

Obejrzyj "Biale noce" Skolimowskiego
Albo (i) "lot nad kukulczym gniazdem"
albo (i) "strach na wroble"
A z SF to nic sie nie da ogladac, trzeba czytac.
Na poczatek "Glos Pana" Lema (ma prawdopodobny ipoczatek ikoniec)

Schron Kultury

Jest sobie takie miejsce w Gdańsku o powierzchni ponad 1100 metrow kwadratowych, które zostało przejęte przez nowo powstałą organizację Gdański Klub Kultury "Schron". Jest to poniemiecki schron pod gmachem Solidarności na ulicy Wałowej. Do tej organizacji jak dotychczas weszły trzy bractwa rycerskie, klub miłośników Star Treka, grupa graczy RPG, grupa literacka "Kufel" ma powstać modelarnia oraz klub przyjaciół kultury dalekowschodniej. Lokal jest jeszcze daleki od idealnego i będzie wymagał wiele pracy ale nie cofniemy się przed żadną przeciwnością losu. Jeśli chcecie się dołączyć do którejś z grup lub stworzyć nową - napiszcie.

Iijo

Czy czytałeś "Terminiusa" Lema ?(ot, tak sobie tylko pytam... nie bez przyczyny.)

Bakcylia

Wydaje mi sie , ze czytalem wszystko, ale niektore utkwily mi w pamieci. Tytul pamietam, ale nie lacze z konkretna trescia.

Nefer

Badz jutro u siebie okolo 16 :) jezeli mozesz
pozdrowienia naj naj naj
dzisiaj musze znikac - ech ta praca

Alchemik

bede na pewno bo pracuje do 20, lecz by dostac sie przez zwarty kordon czujnej ochrony musisz zadzwonic pod nr 516. Czyzby do jutra??? Pozdrowienia-

Agentko

juz po urlopie czy odpoczynek w rozkwicie? Napisz prosz- pozdrowienia-

czekac czy nie czekac na spoznialskich?

Dirty Dancing 2

Nefer, a oto moja wersja części drugiej.
Patryk i Julia wracają z wakacji, radość.
Nagle tracą kontrolę nad samochodem, skarpa.
Patryk budzi się w szpitalu, dowiaduje się że ona nie żyje (ewentualnie mogło by byc na odwrót, ale, że jestem facetem, to niech będzie tak).
W dodatku nie będzie mógł chodzić, a na pewno tańczyć.
Ogólna depresja, brak chęci życia, w jego mózgu rodzą się myśli samobujcze. Trafia do ośrodka rehabilitacyjnego, gdzie jest osobą zamkniętą w sobie, nikogo nie dopuszcza do siebie. Cały czas widzi obrazy wspólnego tańca z Julią, i wypadek.
Wręcz widzi Julię na jawie, tak mu się wydaje. Jednak jest to obraz rzeczywisty. W ośrodku jest dziewczyna, która jest studentką Awf'u. I kocha taniec, zna jego historię. Pomaga mu wyjść z dołka, chcieć to muc. I wszystko kończy się pozytywnie. On znów tańczy i postanawia żyć dalej. Zakłada klub imieniem Julii. Ale o tym juz w trzeciej części.

Filmowy Całus

Bakcylia

zawsze mierzylem wysoko, raz na wozie raz pod wozem, to samo moze sie odniesc do stolu, raz na stole raz pod stolem, ale tylko raz. :)

Nirvana

tjall recami plagiata

do wszytskich

Czy możecie dać mi jakieś namiary na strony w sieci poświęcone Doskonałym?

Dlaczego...

Do choelry jasnej, WSZYSTKIE, ale to wszystkie loginy na wirtualnej sa obludnie i wcale nieprawdziwie, niby
"zarezerwowane"????

Alchemik

jak mogles przeslac mi calego torta i nawet sie nie pokazac, tort byl przepyszny, dziekuje, chociaz wolalabym podziekowac ci osobiscie. Ja tez mam dla ciebie maly prezent, ale najgorsze jest to ze nie moge go przeslac, bo... sie zgniecie. I co teraz mam zrobic??? Prezent smuci sie gdy zbyt dlugo lezy u ofiarodawcy... Pozdrowienia- :-)))

Lukasz

niech od razu kreca telenowele, 4098 odcinek a konca nie widac. Ciekawa jestem czy ktos kto oglada te tasiemce pamieta co bylo w odc. 1... Z Wiedzmina ma byc serial TV. Pozdrowienia. PS A jak twoja wersja sie potwierdzi to bedzie dopiero numer (prorok czy co?)

Nwfer

No - ladnie to tak ? egzamin testowy byl ? - byl
odpowiedzialem na test ? - odpowiedzialem .
A wynikow nie ma i nie ma i nie ma

Aik

wyniki sa utajnione, dane do wiadomosci... prowadzacego testy. Pozdrowienia-

Nefer

Swietnie . Balem sie , ze "zwarty kordon czujnej obrony" moze troche napoczac :)) . Zzera mnie strasznie ciekawosc co tez moze sie pomiac ???
pozdrowienia slodkie

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry