Widok

Akcja na Familijnym

Kto wie
co dzisiaj policja miała za akcję na familijnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście nie wszyscy są tacy
https://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

to jest prawda
https://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jednak na innych osiedlach nie ma czegoś takiego . Widać że na tym osiedlu familijnym jest parę osób nawiedzonych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

z jakiej ulicy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całe szczęście, że się jeszcze tacy, którym chce się walczyć z ta parkingową patologią. Tak trzymać!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdyby to było moje osiedle to delikwent już dawno by został zlokalizowany i ukrócony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dostałem wezwanie do Kartuz, zaparkowałem może na 15 minut, ktoś jest konfident i powiadamia policję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tym porządkiem bym polemizował . Jeśli chodzi o Imbiorową to faktycznie auta nie stoją , ale za to na Goździkowej , Cynamonowej stoją niezgodnie i co ludzie z Imbirowej mają dzwonić na policje tak jak to zrobił ten ktoś z innej ulicy ??? Nie, bo pewnie tam mieszkają bardziej wyrozumiali ludzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś wam powiem, mi się podoba obecny porządek na osiedlu, jakoś tak przestrzennej się zrobiło i milej gdy wychodzę na zewnątrz z dzieckiem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pluć jadem co to za teksty!!! Co za ludzie mieszkają na tym osiedlu!!!!, a tak na marginesie to od kiedy z moją żoną jesteś na Ty!!!! Widać kto mieszka na początku Imbirowej i przez kogo są te całe problemy z parkowaniem i policją. Następnym razem jak zobaczę jakieś samochody na początku ulicy to sam zadzwonię na policje, dostaniecie kilka mandatów to się nauczy jeden z drugim parkować !!!! Jakoś na dalszej części ulicy ludzie nie maja problemów z parkowaniem bo nie maja drzewek przed plotami, auta nie stoją na środku ulicy!!!! i nie donoszą sąsiad na sąsiada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało to co napisałam, jeśli taki odważny Pan lub Pani to możemy porozmawiac poza forumNo i nie jesteśmy na Ty !!!

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało

Ale Janusz wie lepiej, a później płacze na forum, że wszyscy złodzieje i konfidenci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Normalnie ręce opadaja całe szczęście ze bonzo nie ma sąsiadów konfidentów tylko normalnych wyrozumiałych ludzi bez żadnych zaburzeń

TAK. Jest zdecydowanie lepiej, Tam nie działają bolszewiccy sygnaliści. A przejazd nie stanowi problemu. Jeżdżę tamtędy codziennie. Co więcej, Rodzinne jest ostatnim ratunkiem dla reszty okolicy, kiedy toną drogi, za które odpowiada gmina Żukowo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co tobie początek Imbirowej przeszkadza? Jakoś są drzewka i nie ma zagrożenia pluj jadem do siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe... koszty procesu za odmowienie przyjęcia mandatu w Gdańsku 600 zł No chyba ze coś od zeszłego roku się zmieniło :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koszty procesu np: w Warszawie to 80zł a w 3miesie 50zł.
A nawet jak będą większe to straszna mi kasa - zarobie tak jak Ty.

To zamiast punktów dostaniesz grzywnę i obciążenie kosztami procesu. Brawo ty!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry