Widok
Jakość jest naprawdę różna. Ja często zamawiam śmieszne skarpety ( bo na każdą okazję to super prezent xD) i czasem się trafią tekie że po 3 użyciach je wywalam, a niektóre to nadal mam i służą! Generalnie - jakość jest lepsza niż była kiedyś. I adekwatnie do ceny, można zaufać! Jeżeli chcesz zamówić zabawki dla dzieci to polecałabym raczej bezpieczne źródła ;)
Ja tez bardzo często zamawiam z AliExpress sprawdź sobie stronę AliExpressove Love tam znajdziesz dużo fajnych okazji i perełek właśnie z AliExpress
Z perspektywy czasu.
Przelewy robiliśmy/robimy normalnie przez przelewy24.
Paczki przychodzą w ciągu 2 tygodni do 2m-cy - tak najczęściej.
Bywa, że nie ma ich wcale - wtedy zakładanie sporu i zwrot kasy.
Raz paczka doszła po pół roku...
Najdroższym zakupem był chyba smartfon dla Syna. Ale wysyłany kurierem z Niemiec(czy jakoś tak, w każdym razie z Europy).
Przelewy robiliśmy/robimy normalnie przez przelewy24.
Paczki przychodzą w ciągu 2 tygodni do 2m-cy - tak najczęściej.
Bywa, że nie ma ich wcale - wtedy zakładanie sporu i zwrot kasy.
Raz paczka doszła po pół roku...
Najdroższym zakupem był chyba smartfon dla Syna. Ale wysyłany kurierem z Niemiec(czy jakoś tak, w każdym razie z Europy).
Macie oddzielne konto specjalnie do tych płatności?
Mąż chce na wszelki wypadek założyć jakieś darmowe konto, może być nawet złotówkowe - byle przelewy nie szły z naszego "normalnego" konta...
Nie planujemy dużych zakupów, więc możemy płacić przez Przelewy24(tych xx groszy czy x zł więcej).
Możecie polecić jakiś bank?
Mąż chce na wszelki wypadek założyć jakieś darmowe konto, może być nawet złotówkowe - byle przelewy nie szły z naszego "normalnego" konta...
Nie planujemy dużych zakupów, więc możemy płacić przez Przelewy24(tych xx groszy czy x zł więcej).
Możecie polecić jakiś bank?
pieluch nie zamawiałam. Ale raczej z dostarczeniem nie powinno być problemu. Na ubrankach się dotąd nie zawiodłam. Niektóre są nawet z wszytymi metkami firm zachodnioeuropejskich. I jakość materiału i szycia jak dotąd na plus. Ale również dokładnie czytam komentarze, opisy, rozmiary, sprawdzam co się da.
Różnie, ale w większości ok. Staram się dokładnie czytać opisy, skład materiału, wymiary i opinie innych użytkowników. W przypadku rzeczy dla dziecka tylko raz się sparzyłam na jakości spodni dresowych, były bardzo cienkie. Ale nie było tragedii - nadawały się do spania jako dół od piżamki. Za tą cenę i tak się opłacało.