Widok

Andrzej Marek czy Krzysztof Marek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc,
musze skonsulotwac diagnoze z innym pediatra. slyszalam dobre opinie o dr Marku, ale nie wiem ktory jest lepszy, syn czy ojciec? czy macie moze tel. do nich ? znalazlam jeden na Trojmiescie, ale nikt nie odbiera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam 2 razy u ojca. Miły sympatyczny starszy Pan, ale nie do końca byłam przekonana. Przyjmuje u siebie w domu. Raz przez telefon rozmawiałam z synem i wydał mi się bardzo konkretny. Niestety nie mógł tego dnia przyjechać, ale dał mi szczegółowe instrukcje co mam robić. Jak zdecydujesz się na Krzysztofa to zdaj relację :)
u mojego mlodego na wizycie domowej byl dr Krzysztof Marek, za pierwszym razem trafna diagnoza. bylam bardzo zadowolona. polecam!
image
image
dziekuje za odp. :) chyba poczekamy na wizyte u syna - Krzysztofa ;) nie odbiera tel., wiec sadze, iz wyjechal na urlop. jesli to jego nr
czy ktoras z Was, ktora do niego chodzi vmoze podac mi prawodlowy nr lub potwierdzic ten z Trojmiasta?
cywilny 05.06.2008 (Koscielny 30.08.2008)
image

image

ja mam taki nr 600 336 920 - chyba z trojmiasta wlasnie.
ja tez dzwonilam kilka razy i dr nie odbieral, ale badz cierpliwa, on pracuje w szpitalu woj. wiec moze byc zajety i wtedy nie odbierze tel. ja dodzwonilam sie w drugim dniu dzwonienia poznym popoludniem :-)
image
image
Krzysztof szkoda, bo rzadko kiedy odbiera;(..Jest zapracowany a do tego lekko "zdezorganizowany":)..
My chodzilismy do Andrzeja- ojca- ok, ale nie zostalismy u niego , parę wizyt zaledwie.
Polecam wam tez dr. Grazyne Sikorska Wisniewska, wizyty domowe 100 PLN. To koleznaka dr. Marka :) rownie dobra, do tego super doradca zywieniowy ( wspolpracuje z Pampers). Numer na trojmiasto.pl do niej.
ile kosztuje taka wizyta domowa?
chodzi mi o wizyte dr Marka.
Czy ta pani zajmuje sie dobieraniem diety tez niemowlakom? szukam kogos kto pomoze dobrac odpowiednie mleko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Grazyna Sikorska Wisniewska pracowala dla Instytutu Pampers jako doradca od zywienia niemowlat, wiec mysle ze bedzie potrafila doradzic. Dodam iz pracuje na oddziale Gastoenterolologii w szpitalu wojewodzkim i na codzien ma stycznosc z dziecmi z problemami zywieniowymi.

Jej numer jest tu na trojmiasto.pl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
malgocha-dobór odpowiedniego melka to dla pediatrów "złote runo":)-bedziesz miała wizyty co tydzien, po 80zł, -100zł, i ciągłe" kontrole"- to najgorsza sprawa;/

Marek bierze 80zł, w marcu tyle brał za wizytę.
dzieki, umowilam sie z ta babka :)
napisz jak bylo
ja nadal nie moge dodzwonic sie do Marka a z wizyta u tej pani jescze poczekam chwilke - daj znac jak bedziesz po wizycie.

dzis bylam z synkiem na usg i wykryto dwa torbiele w splotach naczyniowkowych oraz usg nerek rowniez nie ejst prawidlowe (mam zrobic posiew i udac sie do pediatry, torbielami mam sie niby nie martwic).
image

image

beszka - a na czym sa te torbiele?
jesli na nerkach, to na obu?
gdzie robilas usg?
jesli chodzi o nerki, to dr K. Marek mowil nam, ze to nie jego dziedzina (a rozmawialismy o tym, bo moj Kuba ma torbiele na nerkach).
image
image
Jasiek ma torbielki w splotach naczyniowkowych...a jesli chodzi o nerki, to ma poiwekszone miedniczki. dzis odebralalm ogolne bad. moczu a w pon. posiew.

poczekamy na wyniki i wtredy musze wybrac pediatre. bylam na jednej wizycie u pediatry na Fikakowie w Gdyni, ale nie jestem przekonana.
image

image

od USG nerek najlepsi to dr, Wyszomirska - radiolog dzieciecy i Dr Kosiek- nehrolog. Polecam konsultacje u nich
my bylismy u dr Kosiaka. do wyszomirskiej jestesmy umowieni po 20 sierpnia, ale nie wiem czy pojdziemy.
dziekujemy za namiary :)
image

image

juz po wizycie dr Sikorskiej, wrazenie ogolnie dobre. Chociaz nie jest doradca zywieniowym. Ogolnie wizyta trwala ok 40 minut, poniewaz jestemy po pobycie w szpitalu przeczytala wypis itp i polecila nam wykonac CUM (moze ktos wie gdzie najlepiej?) i temu poswiecila sporo czasu - zdecydowanie na plus - bo ja nawet o to nie chcialam pytac bo po szpitalu myslalam ze wszystko jest ok.
Dobrala mleko - mam nadzieje ze trafione bedzie :) zainteresowana pacjentem, konkretna i sprawdzila tak jak pisalam wiecej niz sama chcialam - i co wazne, nie bylo zadnych aluzji nawet zeby np ponownie sie umowic i zobaczyc czy mleko dobre - w sensie absolutnie bez naciagania.
Ale jesli bede miala problemy z tym mlekiem to mysle ze nastepna wizyta bedzie u dr Marka jako specjalisty od alergii pokarmowych.
oze ktos sie wypowie?
POlecam w 100% świetny lekarz
Zdecydowanie polecam Krzysztofa Marka - rzetelny, zainteresowany pacjentem a nie kasą - nie naciąga u nas wręcz przeciwnie kaza tylko sms z wynikami przysłać to oddzwoni i wytłumaczy
rozsądny mający bieżacą wiedzę nt żywienia i nie tylko widać że lakarz z powołania i zainteresowania
chodzimy do niego z małą od urodzenia i zawsze pomoże i doradzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dr Maek zna się też na pasożytach? Chciałabym dziecku testy zrobić i jakby coś wyszło dalej działać w porozumieniu z lekarzem...
Podbijam temat. Czy Marek zna sie na pasożytach?
Mialo byc oczywiście dr Marek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (6 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

do góry