Widok
Ja byłam 2 razy u ojca. Miły sympatyczny starszy Pan, ale nie do końca byłam przekonana. Przyjmuje u siebie w domu. Raz przez telefon rozmawiałam z synem i wydał mi się bardzo konkretny. Niestety nie mógł tego dnia przyjechać, ale dał mi szczegółowe instrukcje co mam robić. Jak zdecydujesz się na Krzysztofa to zdaj relację :)
Dr Grazyna Sikorska Wisniewska pracowala dla Instytutu Pampers jako doradca od zywienia niemowlat, wiec mysle ze bedzie potrafila doradzic. Dodam iz pracuje na oddziale Gastoenterolologii w szpitalu wojewodzkim i na codzien ma stycznosc z dziecmi z problemami zywieniowymi.
Jej numer jest tu na trojmiasto.pl.
Jej numer jest tu na trojmiasto.pl.
ja nadal nie moge dodzwonic sie do Marka a z wizyta u tej pani jescze poczekam chwilke - daj znac jak bedziesz po wizycie.
dzis bylam z synkiem na usg i wykryto dwa torbiele w splotach naczyniowkowych oraz usg nerek rowniez nie ejst prawidlowe (mam zrobic posiew i udac sie do pediatry, torbielami mam sie niby nie martwic).
dzis bylam z synkiem na usg i wykryto dwa torbiele w splotach naczyniowkowych oraz usg nerek rowniez nie ejst prawidlowe (mam zrobic posiew i udac sie do pediatry, torbielami mam sie niby nie martwic).
Jasiek ma torbielki w splotach naczyniowkowych...a jesli chodzi o nerki, to ma poiwekszone miedniczki. dzis odebralalm ogolne bad. moczu a w pon. posiew.
poczekamy na wyniki i wtredy musze wybrac pediatre. bylam na jednej wizycie u pediatry na Fikakowie w Gdyni, ale nie jestem przekonana.
poczekamy na wyniki i wtredy musze wybrac pediatre. bylam na jednej wizycie u pediatry na Fikakowie w Gdyni, ale nie jestem przekonana.
juz po wizycie dr Sikorskiej, wrazenie ogolnie dobre. Chociaz nie jest doradca zywieniowym. Ogolnie wizyta trwala ok 40 minut, poniewaz jestemy po pobycie w szpitalu przeczytala wypis itp i polecila nam wykonac CUM (moze ktos wie gdzie najlepiej?) i temu poswiecila sporo czasu - zdecydowanie na plus - bo ja nawet o to nie chcialam pytac bo po szpitalu myslalam ze wszystko jest ok.
Dobrala mleko - mam nadzieje ze trafione bedzie :) zainteresowana pacjentem, konkretna i sprawdzila tak jak pisalam wiecej niz sama chcialam - i co wazne, nie bylo zadnych aluzji nawet zeby np ponownie sie umowic i zobaczyc czy mleko dobre - w sensie absolutnie bez naciagania.
Ale jesli bede miala problemy z tym mlekiem to mysle ze nastepna wizyta bedzie u dr Marka jako specjalisty od alergii pokarmowych.
Dobrala mleko - mam nadzieje ze trafione bedzie :) zainteresowana pacjentem, konkretna i sprawdzila tak jak pisalam wiecej niz sama chcialam - i co wazne, nie bylo zadnych aluzji nawet zeby np ponownie sie umowic i zobaczyc czy mleko dobre - w sensie absolutnie bez naciagania.
Ale jesli bede miala problemy z tym mlekiem to mysle ze nastepna wizyta bedzie u dr Marka jako specjalisty od alergii pokarmowych.
Zdecydowanie polecam Krzysztofa Marka - rzetelny, zainteresowany pacjentem a nie kasą - nie naciąga u nas wręcz przeciwnie kaza tylko sms z wynikami przysłać to oddzwoni i wytłumaczy
rozsądny mający bieżacą wiedzę nt żywienia i nie tylko widać że lakarz z powołania i zainteresowania
chodzimy do niego z małą od urodzenia i zawsze pomoże i doradzi
rozsądny mający bieżacą wiedzę nt żywienia i nie tylko widać że lakarz z powołania i zainteresowania
chodzimy do niego z małą od urodzenia i zawsze pomoże i doradzi