Widok
My tez kilka razy uzywalismy klacid i niestety wymioty sie zdarzalay, ale mysle ze wynika to z tego ze ma on konsystencje granulkowata i to nieprzyje,nie sie osadza w gardle, a że mój syn od urodzenia jest dzieckiem " refluksowym" to z wymiotowanie u nigo odsyc szybko idzie. Mimo tego że l\kilka razy wymiotowal po tym antybiotyku to dosyc szybkio pomógł.
Moja najstarsza nie toleruje. Ma silny objaw uczuleniowy. Ale tyle antybiotyków co ona przeszła...........ehhh :) Jak sobie przypomne...
Dobrze ze małe mi tak ciężko nie chorują. Może nawet nie bedą alergikami :)
Dobrze ze małe mi tak ciężko nie chorują. Może nawet nie bedą alergikami :)
mój miał w tym miesiącu antybiotyk właśnie ten.Okropny!!!!!!!!!
Podawałam mu bobofruta po nim,bo tylko tak był w stanie to przełknąć inaczej wypluwał.
Pomógł po 4 dniach stosowania,ale mały dostał przez to pleśniawek w buzi.
Dawałam mu 6 dni,potem na własną rękę przestałam(ale jestem wyrodna matka),bo widziałam jak już nie może i tracił apetyt,bo myslał,że chcę mu wcisnąć lekarstwo.........
Podawałam mu bobofruta po nim,bo tylko tak był w stanie to przełknąć inaczej wypluwał.
Pomógł po 4 dniach stosowania,ale mały dostał przez to pleśniawek w buzi.
Dawałam mu 6 dni,potem na własną rękę przestałam(ale jestem wyrodna matka),bo widziałam jak już nie może i tracił apetyt,bo myslał,że chcę mu wcisnąć lekarstwo.........
To nie jest najgorsze.
Moja córka wylądowała w szpitalu. Niestety okazało się że jest uczulona. Pierwszy raz dostała ten antybiotyk. Silna wysypka połączona ze świądem , zaczerwienienia skóry obrzęki stawów, stóp i rąk. Trzeci dzień w szpitalu, obrzęki ustąpiły wysypka i świąd nie. Walczymy dalej ...
PS: nie polecam, chodź tolerancja tego jak również każdego innego leku jest bardzo indywidualna i nie ma na to reguły...
Moja córka wylądowała w szpitalu. Niestety okazało się że jest uczulona. Pierwszy raz dostała ten antybiotyk. Silna wysypka połączona ze świądem , zaczerwienienia skóry obrzęki stawów, stóp i rąk. Trzeci dzień w szpitalu, obrzęki ustąpiły wysypka i świąd nie. Walczymy dalej ...
PS: nie polecam, chodź tolerancja tego jak również każdego innego leku jest bardzo indywidualna i nie ma na to reguły...