Widok
To nie jest najgorsze.
Moja córka wylądowała w szpitalu. Niestety okazało się że jest uczulona. Pierwszy raz dostała ten antybiotyk. Silna wysypka połączona ze świądem , zaczerwienienia skóry obrzęki stawów, stóp i rąk. Trzeci dzień w szpitalu, obrzęki ustąpiły wysypka i świąd nie. Walczymy dalej ...
PS: nie polecam, chodź tolerancja tego jak również każdego innego leku jest bardzo indywidualna i nie ma na to reguły...
Moja córka wylądowała w szpitalu. Niestety okazało się że jest uczulona. Pierwszy raz dostała ten antybiotyk. Silna wysypka połączona ze świądem , zaczerwienienia skóry obrzęki stawów, stóp i rąk. Trzeci dzień w szpitalu, obrzęki ustąpiły wysypka i świąd nie. Walczymy dalej ...
PS: nie polecam, chodź tolerancja tego jak również każdego innego leku jest bardzo indywidualna i nie ma na to reguły...
mój miał w tym miesiącu antybiotyk właśnie ten.Okropny!!!!!!!!!
Podawałam mu bobofruta po nim,bo tylko tak był w stanie to przełknąć inaczej wypluwał.
Pomógł po 4 dniach stosowania,ale mały dostał przez to pleśniawek w buzi.
Dawałam mu 6 dni,potem na własną rękę przestałam(ale jestem wyrodna matka),bo widziałam jak już nie może i tracił apetyt,bo myslał,że chcę mu wcisnąć lekarstwo.........
Podawałam mu bobofruta po nim,bo tylko tak był w stanie to przełknąć inaczej wypluwał.
Pomógł po 4 dniach stosowania,ale mały dostał przez to pleśniawek w buzi.
Dawałam mu 6 dni,potem na własną rękę przestałam(ale jestem wyrodna matka),bo widziałam jak już nie może i tracił apetyt,bo myslał,że chcę mu wcisnąć lekarstwo.........
Moja najstarsza nie toleruje. Ma silny objaw uczuleniowy. Ale tyle antybiotyków co ona przeszła...........ehhh :) Jak sobie przypomne...
Dobrze ze małe mi tak ciężko nie chorują. Może nawet nie bedą alergikami :)
Dobrze ze małe mi tak ciężko nie chorują. Może nawet nie bedą alergikami :)
My tez kilka razy uzywalismy klacid i niestety wymioty sie zdarzalay, ale mysle ze wynika to z tego ze ma on konsystencje granulkowata i to nieprzyje,nie sie osadza w gardle, a że mój syn od urodzenia jest dzieckiem " refluksowym" to z wymiotowanie u nigo odsyc szybko idzie. Mimo tego że l\kilka razy wymiotowal po tym antybiotyku to dosyc szybkio pomógł.