Widok

Apel do właścicieli psów

Szanowni właściciele psów (nie wszyscy), bardzo proszę o zwrócenie uwagi na to gdzie wyprowadzacie swoje zwierzaki i gdzie one się załatwiają.
Szanuję wasze prawo do posiadania zwierzaka, i oczekuję tego samego od was w stosunku do mnie. Wyprowadzacie je i pozwalacie by się załatwiały pod byle którym płotem lub tez nie, byle tylko dalej od siebie.
Ja wiem, że mieszkamy na wsi, ale minimalny szacunek w stosunku do innych jest wskazany choćby ze względu na poprawność stosunków sąsiedzkich.
I argumenty, że 4m od płotu pies może robić kupę są niepoważne najdelikatniej mówiąc (pani od wilczura doskonale będzie wiedziała o kogo chodzi jeśli to przeczyta).
Chciałbym w takiej formie zaapelować do właścicieli czworonogów (nie do wszystkich, bo są wśród was w większości ludzie odpowiedzialni ) byście przez pryzmat miłości do zwierząt nie zapominali o innych.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
a żonę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wiem jak twoje dzieci,ale moje załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne w toalecie.Wielbicielko psich kup,dowiedz się więcej na temat prądu i wtedy zacznij się wymądrzać.Podaj adres to podwiozę ci to co mają sąsiedzi pozostawione przez psy wyprowadzane przez "intelektualistów".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niesamowity poziom dyskusji, cos na obraz kupy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
To forum to coraz większe dno. Poziom zerowy. Ludzie ogarnijcie się...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem, że na ogrodzeniu masz tablic informujace, iż jest ono pod napięciem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
(as) czy możesz podac adres? oszalels chyba. przyjadę natychmiast z stow ochrony zwietrzat i policja. natychmiast to zlikwiduj. masz chyba zaburzenia jakies. zresztą i tak znajdziemy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
A co mi zrobisz gdy pastuszka elektrycznego mam do wypasania bydła. A jak będziesz łazic po pastwisku puszczę luzem ... reszty się domyśl.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry