Widok
Stworku :-)
Pozwolilem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr
Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr
No teraz na pewno jest poprawnie :-)
Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr
No teraz na pewno jest poprawnie :-)
laweczko,no
przestan prosze, nie czytasz? Hi ha he Hrr przeciez mi chodzi o te miejsce, a nie o jakies gg lub inne swinstwo, ktorego nie uzywam :-) O ten hyde park mi jedynie chodzi i taka byla moja wola, by ci odpowiedziala bo wyczytalem ze was to bardzo interesuje.A wiec nie atakuj mnie, a sobie przemysl to co napisalem w tej chwili :-)
Ławo
"Vampire Princess Miyu", chociaż jest delikatniejsze, a z nie-seriali cudowne, niesamowicie rysowane jest "Vampire Hunter D". W razie czego mogę przegrać. ;)
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.
PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.
PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?