Widok

Aube

Przyznaję rację.
Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram, i nie mam jeszcze dość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku :-)

Pozwolilem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr
No teraz na pewno jest poprawnie :-)

laweczko,no

przestan prosze, nie czytasz? Hi ha he Hrr przeciez mi chodzi o te miejsce, a nie o jakies gg lub inne swinstwo, ktorego nie uzywam :-) O ten hyde park mi jedynie chodzi i taka byla moja wola, by ci odpowiedziala bo wyczytalem ze was to bardzo interesuje.A wiec nie atakuj mnie, a sobie przemysl to co napisalem w tej chwili :-)

Ławo

"Vampire Princess Miyu", chociaż jest delikatniejsze, a z nie-seriali cudowne, niesamowicie rysowane jest "Vampire Hunter D". W razie czego mogę przegrać. ;)
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.

PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?

laweczko,no

chyba wiesz, ze jakbym chcial, wowczas mialabys olbrzymie klopoty z wyczytaniem odpowiedzi.Ale ja nie chce :-) Naprawde nie chce Hi Ha he Hrr

Iteresuje mnie kultura japonska

a wiec i ja sobie poczytam o nowosciach mangi, bo to jej czastka :-) Hi Ha He Hrr

Mam w domu katane.

Stara rodzinna pamiatka z czasow, ktore moj niezyjazy dziadek juz nie pamietal yhm

I nie uzywam jej

do rozprawiania sie z wrogami Hi ha he Hrr
Nie mam wrogow, no chyba tutaj sobie narobilem spora ilosc :-)Ale ja nie traktuje tych moich "wrogow" tak, jak oni mnie Hi ha he Hrr

Dziekuje wam nieznajomi z e-maili

za mozliwosc uzywania tych programow :-)Bez nich nie moglbym tego pisac :-)

Stworku

Tetsuo powala!!!
ale klimat, wspaniale sie tego słucha.

Ehhhh....

czemuż to moi przodkowie nie szlajali sie nigdy po świecie trochę dalej na wschód niż Syberia??
Jakże bardzo chciałabym posiadać "rodzinną" katane...

Ława Przysięgłych,

Chcę Ci publicznie pogratulować i przyznać prawa autorskie do textu krążącego po gg.
Otrzymujesz za to Oscara i nagrodę Pulitzera razem wzięte.
Proszę o więcej.

Jak kiedys bedzie mi sie chcialo

napisze cos o tej rodzinnej katanie :-) Ale aby to nie byl zwykly wpis, powiele go z 300 razy :-)
Hi ha he Hrr

Dowiedzialem sie niedawno,

to znaczy przed chwila Hi ha he hrr ze hyde park jest na pierwszym serwerze grupy :-) A to mila informacja, mnie nic ona nie mowi ale komus innemu, kto mi pomaga owszem mowi :-)

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry