Widok

Auta wożą głównie pojedyncze osoby

Patrząc na nasze drogi okiem pieszego, widać, że nawet 99% osobówek wiezie tylko kierowcę. I jak tu nie ma być korków i zanieczyszczenia. Zaraz powiedzą tacy, że komunikacja miejska nie taka, uwłacza im bo pod dom nie podjeżdża i za rzadko im jeździ.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie musisz

jedziesz bo lubisz to taka juz psychiczna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyłachany rzęch po niemcu

bo na pewno nie polskie, usługodawco podwykonawco drobny handlarzyku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlatego u komunistów Niemców

w miastach mają 100 aut na 1000 mieszkańców a w takim biednyym trójmieście 800 aut na 1000
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może tak ...

Widzisz auto przez kilka sekund ... A może pomyślisz tak , że część z tych osób musi odwieźć dzieci do szkoły , przedszkola a potem do pracy . A po pracy je odebrać ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez całe swoje marne życie nie zarobisz tyle komuchu mały, żeby mieć takiego "grata" jak ja mam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

hahaha minusujący blachosmrodziarze :D

tacy sami dobrzy jak politycy partii rządzącej. Krzyczą won z Putinem, a sami robią kubek w kubek to samo, co Putin przez pierwsze lata swojej władzy w Rosji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

oddaj prawko lepiej

Psychotesty oblales wlasnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zrobic carpool jak w usa

czyli specjalne pasy ruchu na ktore moga wjezdzac tylko samochody w ktorych jada 3 osoby lub wiecej ... no tak, tylko u nas nie ma miejsca na takie pasy

Patrząc na drogi ok 99,8 % rowerzystów jeździ w pojedynkę co powoduje duże zagęszczenie ścieżek rowerowych. A więc apeluje o akcję ,,weź sąsiada na ramę,,. Nie ma za co.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

no jak powrót do domu do pracy komunikacją zajmuje Tobie od 40 do 60 minut, bo masz przesiadkę, a linia którą musisz jechać kursuje co 15-20 minut + jest zatłoczona to no... jak stać to jedziesz sobie autkiem 20 minut do domu.

PS 1: Oczywiscie kto chce to polecam rower/hulajnogę whatever ale nie zmuszaj innych do niewygody.
PS 2: Jak masz możliwość jazdy ze wspópracownikiem to też to polecam - na paliwie sobie oszczędzicie.

skoro innych komunistów z raportu interesuje czym matki odwożą dzieci do szkoły

to i tego komunistę interesuje dlaczego kierowcy płci męskiej wożą swoje spocone zady na nieświeżych fotelach swoich furmanek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

....

tak - jeżdżę sama bo z mojego miejsca zamieszkania do pracy tylko ja jeżdżę (ok.30 km) i co mam wg ciebie zrobić? komunikacja odpada bo to 2 h w jedną stronę, samochodem 0,5 h..... masz pomysł?
powiedz to tym wszystkim co z dzielnic Gdańska gdzie mają tramwaje i dobre połączenie jeżdżą autami do pracy do centrum Gdańska i swoje d*pki wożą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jezu, wlasnie dlatego tak nienawidzilam zbiorkomu... Przez kilka lat pracowalam w centrum, gdzie bylo kiepsko z parkingiem. Boze, ile czlowiek zycia zmarnowal w tym glupim autobusie. A jeszcze zawsze komus zimno, 50 osob, wszyscy zabieraja tlen, a wszystkie okna zamkniete. Masakra. Teraz "woze powietrze" w samochodzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry