Widok

Autko na akumulator

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma i poleca takie autko? Takie ze dziecko moze samo wsiadać i jechac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas się raczej nie sprawdziło niestety. Córka dostała na drugie urodzinki. Problem polegał na tym, że mieszkamy w bloku na pierwszym piętrze a to nasze autko było na prawdę ciężkie i duże. Sama nie miałam szansy go znosić a mąż pracuje na zmiany i jak nie było go w domu to samochodzik nie był używany. Koniec końców wyszliśmy z nim może dwa trzy razy. Potem sprzedaliśmy w stanie jak nowy
Polecam! Dzieciaki ciachają swojego merca dookoła domu, po piachu, w deszczu, z górki... Super sprawa! Syn uwielbia trzaskać drzwiami i kręcić kierownicą, trąbić, wsiadać i wysiadać. Jeszcze troszkę i sam będzie wciskał gaz. Jeden z trafniejszych zakupów.

Polecamy! Takie autka na akumulator to nie tylko super frajda dla malucha ale także wsparcie dla jego rozwoju :) Polecamy sklep auteczka.net - bardzo duży wybór i fachowe doradztwo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry