Widok

Autko na akumulator

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma i poleca takie autko? Takie ze dziecko moze samo wsiadać i jechac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecamy! Takie autka na akumulator to nie tylko super frajda dla malucha ale także wsparcie dla jego rozwoju :) Polecamy sklep auteczka.net - bardzo duży wybór i fachowe doradztwo
Polecam! Dzieciaki ciachają swojego merca dookoła domu, po piachu, w deszczu, z górki... Super sprawa! Syn uwielbia trzaskać drzwiami i kręcić kierownicą, trąbić, wsiadać i wysiadać. Jeszcze troszkę i sam będzie wciskał gaz. Jeden z trafniejszych zakupów.
u nas się raczej nie sprawdziło niestety. Córka dostała na drugie urodzinki. Problem polegał na tym, że mieszkamy w bloku na pierwszym piętrze a to nasze autko było na prawdę ciężkie i duże. Sama nie miałam szansy go znosić a mąż pracuje na zmiany i jak nie było go w domu to samochodzik nie był używany. Koniec końców wyszliśmy z nim może dwa trzy razy. Potem sprzedaliśmy w stanie jak nowy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry