Widok
Awaria
Baśka, jesteś tam ? Wyjrzyj no przez okno, bo mi się chyba znowu internet zawiesił. Leży śnieg ? No to coś tu nie gra. Wklepałem odśnieżaj, wcisnąłem enter, a tu nic. Chyba będę musiał zgłosić awarię.
Spora część narodu ma awarię. I to chroniczną, bo od 1989 r., a niektórym pogarsza się z każdym rokiem. Popatrzcie na myszki-agresorki z Nowośmiesznej. Albo na Piniora, który tak polubił szmal.
Spora część narodu ma awarię. I to chroniczną, bo od 1989 r., a niektórym pogarsza się z każdym rokiem. Popatrzcie na myszki-agresorki z Nowośmiesznej. Albo na Piniora, który tak polubił szmal.
ja to chyba jestem za głupia na twoje wątki, wiesz? nawet kolor włosów zmieniłam w nadziei, że może jako brunetka więcej do mnie dotrze... nie działa, nadal nie rozumiem z czym masz zazwyczaj problem :P
a może po prostu jesteś typem osoby, która jak sobie nie ponarzeka to ma cały dzień do chrzanu? ;)
a może po prostu jesteś typem osoby, która jak sobie nie ponarzeka to ma cały dzień do chrzanu? ;)
Oto treść wewnętrznej korespondencji mailowej rozesłanej do dziennikarzy TVP REŻIM.
'Dzień dobry, przypominamy wszystkim, że na terenie TVP obowiązuje zakaz palenia nie tylko papierosów, ale i marihuany oraz wszelkich innych narkotyków. Na klatce schodowej przy naszej redakcji notorycznie, niemal codziennie panuje przeraźliwy smród narkotyków, który przenika do naszego newsroomu i utrudnia pracę. Jest to skandaliczne zachowanie i apelujemy, aby zaprzestać takich działań'.
Zawsze podejrzewałem, ze oni coś tam jarają. Przecież tam co rusz ktoś ma odlot, dajmy na to takie resortowe dziecko Wolski albo Penis-Rachoń.
'Dzień dobry, przypominamy wszystkim, że na terenie TVP obowiązuje zakaz palenia nie tylko papierosów, ale i marihuany oraz wszelkich innych narkotyków. Na klatce schodowej przy naszej redakcji notorycznie, niemal codziennie panuje przeraźliwy smród narkotyków, który przenika do naszego newsroomu i utrudnia pracę. Jest to skandaliczne zachowanie i apelujemy, aby zaprzestać takich działań'.
Zawsze podejrzewałem, ze oni coś tam jarają. Przecież tam co rusz ktoś ma odlot, dajmy na to takie resortowe dziecko Wolski albo Penis-Rachoń.
smycz..
dokładnie i tak nie wiem--ale szanuje ...
----------------
ide po klatce i ..wcześniej to przecież było--
cisza nocna od 22
zakaz wyprowadzania psów bez kagańca i smyczy
cisza nocna od ..
suma zadłużenia na tej klatce wynosi...
cisza nocna od...
klucze od śmietnika
..telefony alarmowe
trutka wyłozona
malowanie zakończone
cisza nocna od
zakaz......
pamiętaj ,ze nad toba jest administracja...
wychodzisz zaczerpniesz powietrza...te same krzaki przy każdej klatce
klata opada,....wyrznieta ,łysa trawa..te same krzaki przed toba...
i tylko pisk mew miły
nic się nie zmieniło.było i jest ..czemu tak dotkliwie zauważalne teraz
dokładnie i tak nie wiem--ale szanuje ...
----------------
ide po klatce i ..wcześniej to przecież było--
cisza nocna od 22
zakaz wyprowadzania psów bez kagańca i smyczy
cisza nocna od ..
suma zadłużenia na tej klatce wynosi...
cisza nocna od...
klucze od śmietnika
..telefony alarmowe
trutka wyłozona
malowanie zakończone
cisza nocna od
zakaz......
pamiętaj ,ze nad toba jest administracja...
wychodzisz zaczerpniesz powietrza...te same krzaki przy każdej klatce
klata opada,....wyrznieta ,łysa trawa..te same krzaki przed toba...
i tylko pisk mew miły
nic się nie zmieniło.było i jest ..czemu tak dotkliwie zauważalne teraz